Şimdi Ara

Turkcell Akıllı 20 GB Faturalı Paketi 65 TL ! [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
8
Favori
10.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RaHat hatta faturasıza geçmek için benimde bildiğim bayilerden geçiliyor. En iyisi gitgel yapmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkcell bu paket de hotspot engel koyuyor mecbur numararımı taşıyacagım kontrat sürem bitince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loyalmale kullanıcısına yanıt
    Hotspot engeli koymuyor,ne engeli?

• bugün itibari ile turkcell faturasıza geçtim dijital operatör uygulamasına giriş yapamıyorum. ( kayıt olurken hata veriyor) Mh aradığım zaman bayii ye gidin geçiş yapsınlar diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 21 Ocak 2022; 9:33:56 >
  • Diğer operatörlerden geçmek için 90 gün beklemek gerekiyor faturasız olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell faturasız hat sahibiyim bu paket size uygun değil diyor neden olaki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an Türk Telekom kullanıyorum bu tarifeye nasıl geçebilirim?

• Selamlar bimcell kullanıyorum ayrıca %45 engelliyim. Bu pakete geçmek istiyorum.ne yapmam gerekiyor?

• Suan acik mi abonelige

• Selamlar anlamadığım için yazılanlardan tekrar soruyorum Turk Telekomdan bu tarifeye önce Turkcell faturasıza gecip sonra bu tarifye geçebilir miyim?

Adamlar böyle yazmış;

​Kimler yararlanabilir?

• 30.09.2020 tarihi itibarıyla son 90 gün içerisinde Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneleri yararlanabilir.
    • Lansman tarihi itibariyle son 90 gün içinde Turkcell’e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Bu kıstas yeni konmuş olabilir mi?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    acik.

• TÜRK TELEKOM TÜRKCELL PAYCELL MOBIL ÖDEME %40 ILE NAKİT E DÖNÜŞTÜRÜLÜR ANINDA HAVALE REFERANS VARDIR (VODAFONE ŞUAN ISLEM YOKTUR )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsnafAdam -- 25 Ocak 2022; 5:50:36 >
  • ne zamana kadar acık belli mi? şuan ki paket şubat 12de bitecek. şubat 9-10u gibi taşıma yapayım

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Belli değil.

• Bimcell gelen son zamanlardan sonra mantıklı gibi sanki.

• Bugün turkcell'den hat taşıma işlemini yaptım. Akıllı 20 GB paketinden 45 gün sonra yararlanabilirsiniz dediler.

• Az önce Turkcell faturalı'dan faturasıza müşteri hizmetleri üzerinden geçiş işlemini başlattım. Gelen sms'te ödeme tipi değişikliği işleminiz 96 saat içinde gerçekleştirilecektir diyor. Dolayısıyla şu an hattıma tanımlı herhangi bir paket olmadığı için bu 96 saatlik süre de internet kullanamayacağım. Bu durum için tavsiye edeceğiniz bir yol var mı?

• Turkcell operatörde haftalık GB hediyeler oluyor mu devamlı?

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt

öyleyse geçilmez 45 gün çok uzun

• Turkcell mh ile görüştüm. Mevcut turkcelli gelebiliyormus. Yeni hat tasima da 90 gün beklenmesi gerekiyor dedi. Tatife de 30.06.2022de kapanacakmis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.