< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Şubat 2022; 1:0:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Akıllı 20 GB Faturalı Paketi 65 TL ! [ANA KONU]
-
-
Daha önce bu paketi benzer fiyat ile kullandım fakat Turkcell'de bir yıl sonra fiyatlar uçuyor. Aynı paketi 100 liraya verdi. Bimcelle geçtim 43tl 15gb hemde faturasız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bol 18 paketinden bu pakete geçiş yapabilir miyim?
Şu anki paketimden %25 engelli indirimiyle faydalanıyorum
Engelli indirimim bunda da geçerli olur mu
Hocam merhabalar, Türk Telekom’dan Turkcell faturasıza geçtim bu sabah. Dijital operatörde akıllı 20 gb pakete geçmek istedim ama bu paket hattınız için uygun değildir diyor. Nasıl yapabilirim?
Edit: Dijital operatör’ün ana sayfasında geçilebilecek tarifeler kısmından hallettim. Teşekkür ederim. Bayi 90 gün beklemeniz gerekiyor demişti ama hikayeymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceteris Paribus -- 9 Ocak 2022; 9:10:50 >
Çekiyor mu hocam? Hangi operatör altyapısını kullanıyor.
Türk Telekom altyapısı. Şebeke güzel internet hızlı. Yarı fiyat. Operatör adını da Türk Telekom yaptım bimcell yazmıyor :)
Geçerli olur engelli indirimi ve baya iyi fiyata kullanırsınız, bol 18'den geçiş için başka operatöre gidip turkcell faturasıza geri gelin, engelli indirimi kağıdınızı verin ve sonrası akıllı 20 gb tarifesine geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, 90 gün olayı prosedür gereği bayi çalışanlarının söylediği bir olay.
Tarafsızca konuşuyorum Turkcell, Turk Telekom'u tokatlar.
Bimcell 15 GB ücreti 43 TL vergi ile 47 TL oluyor. O parayı Turkcell'e vermek daha mantıklı.
Turkcell de 40 tl civarına 5-6 gb internetli bir paket var mı? Türk Telekomdan geçiş yapacağım varsa.
-
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-20-000-dk-20-000-sms-80-gb-internet-12-ay-299-tl--151307886
-
@Martin Linnes İlk mesajda sıkça sorulan soruları yazmanız güzel olmuş. Tebrikler
-
Rica ederim.
geçen ay Süper Fırsat 20GB+ tarifesine zam gelmeden önce 75TL den taahhütte bulunmuştum. İlk fatura geldi.
SF da her yöne 300 sms ibaresi var ve kampanyasız fiyat daha yüksek, akıllıdaki smsi özellikle yazmamış? aralarından bir fark mı var?
-
Akıllı 20 en iyisidir.
Arkadaşlar o kadar konuya yazdım sıkça sorulan soruları ve bana PM'ler geliyor nasıl geçerim, nasıl yaparım diye. Bilerek cevap vermeyeceğim, boşuna yazmadım yani oraya. Direkt paketi yazıp geçebilirdim, sırf faydalanın diye yazdım. Başka sorular sormak isterseniz onları tabii ki cevaplarım ama lütfen konuda belirtilmiş soruları yazmayınız.
Çok teşekkür ederim hocam. Linkten geçiş talebinde bulundum taahhüdün ikinci ayında olmama rağmen bu tarifeye geçiş yaptım. Umarım bir sıkıntı olmaz.
Hayırlı olsun hocam.
Hattım için uygun değilmiş. Turkcell uygun fiyatlı bir işe ne zaman evet dedin ki?
-
Benzer içerikler
- yanımda premium
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- bimcell yeni hat ücreti
- vodafone 10 gb hediye tobi
- tobi 3gb
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X