Şimdi Ara

Turkcell Asus memo pad 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    apartmandaki fiber aktif olmuş ve gelip kampanyadan bahsettiler. Tablet kampanyasından bilgi aldım ama verilen tablet turkcellin kendi ürettirdiği Asus memo pad 8.
    Tablet özellikleri piyasadaki asus hd 7 tablet ile aynı sayılır, farkı 8 inch olması.
    tabletsiz düşündüğüm 25mbps 75 gb akk 54 tl
    tabletli 50mbps 150 gb akk aylık 74 tl ( 12 ay 69tl - 12 ay 79tl)
    Tableti kampanyadan yararlanıp kullanan var mı acaba ? ve özellikerinde bahsedilen ön arka kamera çözünürlüğü gerçekten 1.2 ve 5 mp mi ? tablet fiyatını minimum 350 tl olarak hesaplayınca diğer kampanyaya göre 24 aylık fark 150 tl gibi bir rakam oluyor. Aradaki 150 tl fark iki yıllık 2 kat hız ve akk farkına değer diye düşünüyorum. Sizlerin de görüşünü almak isterim. Tableti kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

• Bende ayni pakedi almayi dusunuyorum.150 tl ye kesinlikle deyicegini dusunuyorumda tablet nasil olur onu bilemiyorum.beklentim fazlada degil aslinda dizi izlemek ve nette takilmak karsilar umarim.bos gecmim sana tavsiye alirsan kurulumcular gelmeden once ozellikle huawei modem iste memnun kalirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletin hd 7 olan modeli f/p olarak gayet iyi. Arastirdim zamaninda almak icin alanlar da cok memnundu. Bu tablet 8inc daha iyi ve 1.6ghz ile daha hizli sanrm hd7 ye gore. Basvuruyu yaptm yarn sabah geleceklermis. Tableti kucalayinca bilgilendiririm. İns hd7nin 8gb olanindaki gibi kamera 5mp deyip de 1.2mp cikmaz modem olarak da simdi arayip soyliyeyim ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Vogg

Tabletin hd 7 olan modeli f/p olarak gayet iyi. Arastirdim zamaninda almak icin alanlar da cok memnundu. Bu tablet 8inc daha iyi ve 1.6ghz ile daha hizli sanrm hd7 ye gore. Basvuruyu yaptm yarn sabah geleceklermis. Tableti kucalayinca bilgilendiririm. İns hd7nin 8gb olanindaki gibi kamera 5mp deyip de 1.2mp cikmaz modem olarak da simdi arayip soyliyeyim ozaman

Simdiden hayirli olsun. Bende bu hafta basvuruyu yapmayi dusunuyorum.kuruldukdan sonra bilgilendirisen cok memnun olurum

• Simdi Eskisehirdeyim. İzmirdeyken 13unde geldiler eve kablo cekerlerken aktif degilmis apartmanda dedi aktif oldu diye haber vermeye gelen ekibi aradim. Adama sikayet edecegimi soyledim eli ayagina dolasti. Sonrasinda mudurumle gorustum sikayet etmenize gerek yok diyerek 3-4 kez aradi. En sonunda da yarin halledilmis olcak k bakmayin teknik hata diyor neyse bu persembe tekrar izmire doncem o zaman baglatip yorumlari yaparim.

• quote:

Simdi Eskisehirdeyim. İzmirdeyken 13unde geldiler eve kablo cekerlerken aktif degilmis apartmanda dedi aktif oldu diye haber vermeye gelen ekibi aradim. Adama sikayet edecegimi soyledim eli ayagina dolasti. Sonrasinda mudurumle gorustum sikayet etmenize gerek yok diyerek 3-4 kez aradi. En sonunda da yarin halledilmis olcak k bakmayin teknik hata diyor neyse bu persembe tekrar izmire doncem o zaman baglatip yorumlari yaparim.

Hocam bende dun basvuru yaptim.bugun aradilar musaitseniz kuralim dediler 5 dk sonra geldiler tam 5dk telefondan 37 mbit aliyorun suan tableti kurye getiricekmis

• Hayirli olsun kardesim. Adam da bana wifi ile oldugu dan 35-40mbit alirsin demisti. Kuruluma geldiklerinde tableti de getirmislerdi icimde kaldi sahibinden de paketi acmadan 450ye falan satiyorlar tableti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi pad se vs xiaomi pad 6
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayirli olsun kardesim. Adam da bana wifi ile oldugu dan 35-40mbit alirsin demisti. Kuruluma geldiklerinde tableti de getirmislerdi icimde kaldi sahibinden de paketi acmadan 450ye falan satiyorlar tableti

Ellerinde yoktu demek ki. İllaki alirim tableti birakmam yani senin is de hallolur hocam merak etmeyin.en kotu ihtimal zor bela kursunlar ,zaten 24 ay daha gorusmessiniz. Bide Galatasarayimiz bugun yenerse wirless sifresini butun siteye dagiticam hizi gercekten muhtesem faydalansin herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: NRLPNR

quote:

Hayirli olsun kardesim. Adam da bana wifi ile oldugu dan 35-40mbit alirsin demisti. Kuruluma geldiklerinde tableti de getirmislerdi icimde kaldi sahibinden de paketi acmadan 450ye falan satiyorlar tableti

Ellerinde yoktu demek ki. İllaki alirim tableti birakmam yani senin is de hallolur hocam merak etmeyin.en kotu ihtimal zor bela kursunlar ,zaten 24 ay daha gorusmessiniz. Bide Galatasarayimiz bugun yenerse wirless sifresini butun siteye dagiticam hizi gercekten muhtesem faydalansin herkes

Alıntıları Göster
    Ben aldım tablet kampanyalı. Tableti kurulumda değilde daha sonra getiriyorlar. Tableti hiç açmadım, duruyor köşede. Hediye tablet kaynıyor ev o yüzden açma gereği duymadım Ama kaliteli bir cihaza benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Ben aldım tablet kampanyalı. Tableti kurulumda değilde daha sonra getiriyorlar. Tableti hiç açmadım, duruyor köşede. Hediye tablet kaynıyor ev o yüzden açma gereği duymadım Ama kaliteli bir cihaza benziyor.

Kac gun sonra geldi hocam tablet bide kargoyla mi getirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

quote:

Ortalama 1 hafta sonra geldi. Kargo ile gelmedi, araba ile bir eleman dağıtıyordu. Evi bulamamıştı, caddeye çıkıp beklemiştim. Bagaj tablet ve tablet sözleşmesi doluydu ama superonline personelimiydi, dağıtım firmasımıydı bilemiycem.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

quote:

Ortalama 1 hafta sonra geldi. Kargo ile gelmedi, araba ile bir eleman dağıtıyordu. Evi bulamamıştı, caddeye çıkıp beklemiştim. Bagaj tablet ve tablet sözleşmesi doluydu ama superonline personelimiydi, dağıtım firmasımıydı bilemiycem.

Alıntıları Göster
    tableti kullanan arkadaşlar, nasıl tabletten memnun musunuz? bende bu kampanya ile gece kuşu kampanyası arasında kaldım, tabletin performansı iyi ise bu kampanyaya geçeceğim.

• Tesekkurler bilgi icin.

Bakalim tablet bi gelsin kullandiktan sonra mesajini alinti yaparim

• Ben baglatmaya geldiklerinden 2 saat sonra sehir disina cikacaktim. Kurulum icin geldiklerinde tableti de getirmelerini rica ettim , laptopu tasimak zorunda kalmiyim dedim. Kurulumda getirdiler ama aksilik olunca alamadim malesef

• quote:

Ben baglatmaya geldiklerinden 2 saat sonra sehir disina cikacaktim. Kurulum icin geldiklerinde tableti de getirmelerini rica ettim , laptopu tasimak zorunda kalmiyim dedim. Kurulumda getirdiler ama aksilik olunca alamadim malesef
    ARKADAŞLAR ÜŞENMEDEN UZUN UZUN YAZACAGIM İNSANLARA DERS OLSUN DİYE.!!!! İZMİRDE2 YILDA 2 BÜYÜK TERBİYESİZLİK.!!

2 Yıl oldu olmadı eski oturdugum yere fiber internet süperonline geldi, kapıyada cocuklar ok gelin baglayın dedim. denemesi bedava 1 ay kampanyasıydı.! eve geldi bagladılar bır baktım 50 mb ama 10 mb olması lazım hemen uyandım ve musterı hızmetlerını aradım bana demezmi siz 50 mb 24 kampanya ya dahılsınız dıye ya arkadas ben denemesi bedavadayım.! nasıl olur. modemi dakıkasında soktum ve onur dogan bilişime gittim bıraz tantanadan sonra soyle duzeltelım boyle duzeltelım yok hayır dedım. verdım modemı ve ucret odemem camı pencereyı gece kırarım dedım.

ve aynen oyle oldu emaıl attılar kampanya cayma bedelini odedıler ve 30 kuruş fatura çıkmıştı.. hatalarını ıyı bır şekilde kapatmışlardı.

AMA KABUS BİTMEDİ.

ttnet tahhütüm bitti ve başka bir eve taşındım hatta evlendim vs vs...

kapıya geldiler fiber 3 lük kampanyası var vs inatla dedimki ben TTNET ALO luyum. tahhütün yoksa problem yok dediler ve bende nerden bileyim ttnet loluysam problem olacagını.!!!

e geldiler, modemi taktılar, ınternet geldı süper telefon yok , ayrıca fiber 3 lük paketi turkcel sınema paketi de yok iyice suphelendım belkıde en bastan biliyorlardı çünki türkcelll sinema paketi zarfınıda vermediler.!

vel hasıl müşteri hizmteleri bız bir sey yapamayız bayı ıle konusum diyerek ne kadar basiretsiz olduklarını gösterıyorlar.

arkadaş 3-5 tl sinde degilim. akıllı ve sağlam iş yapın bu kaçıncı.. birde sözde şu dönemde sitelere vs elit yerlerde hizmet veriyorlar birde mahalli alana inseler milleti nasıl keriz yerine koyacaklar.!

yarın gidip yine daha 1 hafta olmamış hizmeti kapatacağım. cezasınıda cocuk mu oder bayı mı oder. ne yaparım bılemıyorum. en kotu ben oderım ama üstüne para verseler daha fıber helekı superonline istemem...

aman arkadaşlar bir kere oldu şans dedim. 2 de çok araştırdım çok sordum ve yıne benım başıma geldı.

• Ben de uzun uzun yazayim konu basinda aktif diyerek kayit etmeye calistiklarini belirtmistim. Aktif olmadigi ortaya cikinca sikayet edicem dedim surekli aradilar diye de soylemistim. Bir hafta onceki konusmanin en sonuncusunda ''iki gune aktif olcak, isterseniz kargo ile belgeleri ve tableti eskisehire yollayalim siz imzalayin geri yollayin '' demislerdi. Ben de yooook izmire doneyim aktif oldugunu goreyim oyle imza atarm demistim. Neyse bugun otogarda izmire donerken aradim. Sordum aktif oldumu diye , aldigim cevap " cumaya kadar aktif olcak dedi mudurumuz. O apartmana kayit yaptirdigimiz baska insanlar var kimse sikayet etmeyince biz de aktif oldu sandik gecen kontrole gelelim diyince farkettik aktif olmadigini ama cuma (yarin)aktif olcak" dedi. Arkadas yarin aktif olmazsa baska zaman aktif oldu diye sakin haber vermeyin dedim. Ulan adama inanip kargo ile yolla imza atayim desek olmayan internete para oduyecegiz. Superonline'da 3 magduriyetim. Ttnet yolu gozuktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogg -- 21 Mart 2014; 1:00:05 >

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    merhaba

dns numarası bulmak için girdim ama yazıları okuduktan sonra yardım etmek istedim kardeşim ilk önce seninle paylaşmak istediğim durum şu eğer bir internet aboneli alacaksanız bunu
    ilk önce müşteri hizmetlerinden almanızı tavsiye ederim veya sormanızı çünkü müşteri hizmetleri tarafından yapılan satışlarda her görüşme kayıt altına alınır ve mağduriyet yaşadığınız yanlış işlemlerde
    bunları dinleterek yüzde 90 mağduriyetinizi giderebilirsiniz ilk önce ek hediye paketlerinizi bayi teslim ediyorsa ve ellerinde stok yoksa bunları size bildirmek zorundadır bayilerin teslim edeceği promosyon
    ürünleri ellerinde stok yoksa ve bunu size bildirmezler ise hatalı kanal bayi kanalıdır eğer ellerinde stok var ve 48 saat içerisinde şifre size teslim edilmez ise müşteri hizmetlerini arayarak bir kayıt
    oluşturmanızı tavsiye ederim müşteri hizmetleri çözüm bulamıyorsa firmaların internet sitelerindeki şikayet ve öneriler kısmından şikayet formu doldurabilirsiniz

• Bugun yine aradim pazartesi hallolcak dedi dalga geciyorlar ttnet tablet kampanyasi baslatmis seytan diyor ara gelsinler fiber fiberdir

• quote:

Bugun yine aradim pazartesi hallolcak dedi dalga geciyorlar ttnet tablet kampanyasi baslatmis seytan diyor ara gelsinler fiber fiberdir
    tablet ilk izlenim olarak gayet performanslı. kamerası çekim sırasında kötü bir görüntü gösteriyor ancak çektiği fotoğraf gayet net çıkıyor. görüntü ayarlarında bir sorun olduğunu düşünüyorum ancak daha fazla kurcalayamadım. bu arada kurulum için geldiklerinde yanlarında getirdiler. forumu okurken 1 hafta sonrası diye kendimi alıştırmıştım ancak ellerinde tableti görünce çocuk gibi sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadwalader

tablet ilk izlenim olarak gayet performanslı. kamerası çekim sırasında kötü bir görüntü gösteriyor ancak çektiği fotoğraf gayet net çıkıyor. görüntü ayarlarında bir sorun olduğunu düşünüyorum ancak daha fazla kurcalayamadım. bu arada kurulum için geldiklerinde yanlarında getirdiler. forumu okurken 1 hafta sonrası diye kendimi alıştırmıştım ancak ellerinde tableti görünce çocuk gibi sevindim.

Alıntıları Göster
    15 gun oyaladılar ha bugun ha yarın aktif olcak dediler. İyi ki imza atmamışım uzak dursun benden süperonline.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.