Şimdi Ara

Turkcell aylık 100 MB internet kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell den Aylık 100 Mb internet paketi kullanıyorum.Bu pakette işler şöyle yürüyor mesela ayın 4 ünde pakete geçti
    iseniz siz bir dahaki ayın 4 ünde saat 00:00 da hiç bir uyarı vermeden ( pakete abone olurkende ne internet sitesinde
    nede mesaj olarak böyle bir uygulama olacağına dair hiç bir uyarı gelmiyor) paket kendini iptal ediyor.

Tabiki siz farkında değilsiniz durumun.Zannediyorsunuzki abonelik sürekli bir zamanı kapsadığı için kendini yenileyecek
    (çünkü gelen mesajda aboneliği iptal etmediğiniz taktirde pakete aboneliğiniz devam edecektir diyor.)Ama yenilemediği için
    kontürleriniz bir anda bitiveriyor.Mantık olarak abonelik bittiği anda kendini yenilemeli veya en azından durumla ilgili bir uyarı mesajı atılmalı.

Benim başıma aynen böyle bir olay geldi.Ayın 4 ünde abone oldum ve bi dahaki ayın 4 ünde aboneliğim kendini yenilemedi
    yada yenilemekte geç kaldı bende o arada farkında olmadan bi kere internete girdim anında gitti kontörler.Böyle bir haksız
    uygulama için turkcelli aradım.Birsürü müşteri temsilcisiyle görüştüm bağırdık çağırdık artık benden bıkıp birbirlerine falan
    bağlamaya başladılar.Sonuçta talep aldılar.

Talep te bir sonuç vermedi internet kullanımından dolayı kontörlerin harcanmış gayet normal diye cevap geliyor.Yani anında kestiler biletinizi.
    Diyorumki bu incelemeyi yapanla görüştürün üstünüzle görüştürün bir sonuç yok.Bir lokantaya veya bir işletmeye gittiğinize uygunsuz
    bir olayla karşılaştığınızda ne yaparsınız yetkili kişiyle görüşmek istiyorum falan dersiniz değilmi bu turkcell de o yetkili yok işte
    bir mekanda varmı bilmiyorum yüzyüze görüşesin.Yani sinirlendiğimizle kaldık.

Son olarak ben aboneliğe devam ettim aynı şekilde ayın 4 ünde iptal olan abonelik ne hikmetse bu sefer 3 ünde kendini iptal etti benim
    bu sefer 100 kontörden daha fazlası yok oldu.Gerçekten çok moralim bozuldu.Bunlar adamı yolunacak kaz gibi görüyorlar.
    Şimdi arkadaşlar telefonla sorunu halledemiyeceğimi biliyorum.Sonuçta birsürü robotla ve robot gibi insanla konuşup sinirlendiğimizle kalıyoruz.
    Tecrübeli arkadaşlar bu konuda ne yapabileceğimi söylemelerini rica ederim.

• Operatörlerde durum böyle malesef. Kötünün iyisini seçip devam etmenizi öneriyorum benzer konuda ve avea mağduru olarak
  • Vodafone'u bir denemeni oneriyorum.
  • Ne yazık ki bu durum herkeste var. Abonelik tam 00:00' da bitmez. Saat gece 01:30 - 02:00 arası biter ve bittiğine dair mesaj ise sabah öğleden sonra gelir. Paket yenilemesi ise sanırım gece 03:00 ile 05:00 arasında oluyordu. En normali budur. Daha erken olursa şaşırmalısınız. Çünkü şansınız yerinde gidiyodur o gün
  • müşteri hizmetlerini bir hışımla aramak yerine turkcell sitesinden mail atmanız bu gibi durumlarda daha etkili olmaktadır. derdinizi sakin kafayla yazılı oalrak anlatırsanız müşteri temsilcisine nefes harcamak ve onun izan seviyesine göre laf anlatmak zorunda kalmazsınız.

ikinci husus ben normal biri değilim 2 de bir kalan mb yi tuşlarım veya mesaj yollarım paranoyak gibi onları kontrol eder dururum. acaba normal olan benmiyim:)))))

şaka bir yana büyük haksızlık olmuş birazda şanssızlık. bence turkcelle mail atın. müşteri memnuniyeti kapsamında bazen güzellik yapıyorlar. Konuyla ilgili mağdur olduğunuzu, canınızın sıkıldığını söyleyin.

söylemek kolay ama yine de can sıkmaya değmiyor. geçmiş olsun.
  • Merhaba, durumunuzu anlatan bir mail attığınızda kesinlikle size geri dönüş yapacaklardır. Benzer şekilde internetten kontörum düşmüştü fazlasıyla geri gönderdiler.
  • aynısı bana oldu 24 kontörüm gitti. mail attım 2 gün içinde geri verdiler :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana 30 dediği kontörü 65 esatan bir şirket turkcell..

Bu sizin hatanız diyor oradaki yazıya bakmayacaksınız diyen bir kurum..

Kontörlerim bitsin sırf bu 35 kontör için Avealı olacağım..
  • iptal yazın 2260 a gönderin.
    kesin çözüm....
  • turkcellin naptığını bilinmiyoki, geçende 300sms paketiniz bitti diye mesaj gelmiş. uzun bişeydi, dikkatli okumadım, direk aşağa indim, evet yazıp yollayın diyodu sonunda, öyle yaptım bende. meğer mesajın içinde sınırsız mesajlaşmak için evet yazın yollayın diyomuş :D 300sms almak için yolladığımı sanıyorum tabi, mesajın girişinde öyle başlıyodu çünkü. sonra aradım t.celli iptal ettiler sınırsızı, sonra 300sms yaptım yine. 300 sms bitti diyosun bana, devamındada sorsana yine kullanmak istiyomusun diye niye sınırsıza dönüyosun :D nese turkcellde oluyo böyle şeyler, buda benden bi örnekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 3 Ekim 2009; 19:53:55 >
  • ben bu internet yüzünden 2 defa 260 ve 200 tl fatura ödedim.müşteri hizmetlerine mail attım cevabını bekliyorum.adamlar kampanya bitişinde haber bile vermeyip en pahalı interneti satmayı iş biliyorlar kendine.aynen dediğiniz gibi bizi yolunacak kaz görüyorlar.
  • elinde turkcell 100 mb internet kartı şifresi olan varsa 10 kontore talibim...
  • Biraz tehdit içerikli mail çekmenizi öneririm. Bu tehdit içeriği avukat falan olmasın çünkü turkcellin ne kadar arkası olduğunu söylememe gerek yok. Diğer operatör ile tehdit edin ben öyle yapmıştım haksız olduğum halde düşen 240 kontörümden 100 kontörünü geri verdiler

düzeltme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 9 Ekim 2009; 18:43:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.