Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

6 gb ramli telefona 300 tl istemiyor ama. 4000 tl istiyor

c9 pro 1600-1700 tl abartmayın.

yani 2gb bile işkence şuan, işlemcisi de çok vasat full hd videolarda bile kasabilecek düzeyde. tamam uygun fiyat ama kullanamayacağın bir şeyi almak çok yanlış bir tüketim çılgınlığı.

kart takılıyor demişisniz, o işler geçti gitti telefondan wifi share yapmak varken telefonumdaki hattı mı çıkarıp içine takacağım? yapmayın allah aşkına.

yani 75-100 tl için güzel, bence ederi zaten 150 den fazla değil satamaz çünkü bu donanım bitti gitti 1 gb ram 5 sene öncesinin belleği. yani bu fiyata alınan tabletin ekranını korumak saçmalık demek için girdim tabi dh malını öve öve bitiremez ya çıkamayacağız işin içinden :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

turkcell stoklarından 99 tl fiyatı ile tükenen cihaza, sahibinden.com stoklarından 299 tl fiyatla erişmeniz mümkündür..

yahu 1gb ram 8gb hafıza olan ürüne neden kim 300 tl versin kafayı mı yediniz? zaten ederi maksimum 150 lira imiş bunun.

samsung 6gb ram koyuyor artık telefona dalga mı geçiyorsunuz 300 diyor bir de.

kardeş.
    dalga yok herşey gerçek.
    sahibinden e yazarsan ürünü çıkıyor.
    tabi eğer bireberi aynısı mı bilmiyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-vestel-v-tab-8-8029-tablet-sifir-449327546/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-sifir-vestel-v-tab-8-8029-tablet-4.5g-uyumlu-449262819/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 16 Haziran 2017; 12:3:29 >

• ilan tarihi :

15 Haziran 2017

adam sizin gibi çökmüş alete birilerine kitlemeye çalışıyor. abi şaka mı yapıyorsunuz dh üyesi 8gb dahili hafızanın nasıl bir işkence olduğunu bilmeli, zaten 4-5 i sistem tarafından dolu bir şey yükleyemeyeceksiniz, 4 çekirdek 1.1 ghz dediğin şey 8 yıl önceki işlemci, 1gb ram ile android 2.3 anca güzel çalışır 6 koymuşlar bir de.

bu ürün 300 e satılabilir olsa idi turkcell 200den -150 den koyar yine satardı. belli ki elden çıkarmak istiyorlar çünkü her geçen gün teknoloji ölüyor. bu çakal da almış 300 den kitlemeye çalışmış. ederi 150 civarıdır şu donanımın şuan.

bu alet tam anneye babaya verilip, candy crash artı facebook kullanmalık bir ürün o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 16 Haziran 2017; 12:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ilan tarihi :

15 Haziran 2017

adam sizin gibi çökmüş alete birilerine kitlemeye çalışıyor. abi şaka mı yapıyorsunuz dh üyesi 8gb dahili hafızanın nasıl bir işkence olduğunu bilmeli, zaten 4-5 i sistem tarafından dolu bir şey yükleyemeyeceksiniz, 4 çekirdek 1.1 ghz dediğin şey 8 yıl önceki işlemci, 1gb ram ile android 2.3 anca güzel çalışır 6 koymuşlar bir de.

bu ürün 300 e satılabilir olsa idi turkcell 200den -150 den koyar yine satardı. belli ki elden çıkarmak istiyorlar çünkü her geçen gün teknoloji ölüyor. bu çakal da almış 300 den kitlemeye çalışmış. ederi 150 civarıdır şu donanımın şuan.

bu alet tam anneye babaya verilip, candy crash artı facebook kullanmalık bir ürün o kadar.

birader bana mı yazıyorsun ?
    eğer bana yazıyorsan ben bu aleti ne aldım ne de kullanıyorum.
    ne alete çöktüm ne de birilerine kitlemeye çalışıyorum.
    ilanlarda bana ait değil..ayrıca herhangi bir menfaatim yok.

cihaz özelliklerinin ne olduğunu, ne kadar edeceğini senden daha iyi bildiğime de emin ol.

amacım sadece piyasada böyle insanların olduğunu eğlenceli olarak gösermekti.

• siz ben aldım , nasıl alınır mı diye bomboş muhabbet yaparsanız . o attığınız boş saçma sapan mesajlar yüzünden , popüler sıcak fırsatlara düşer . siz de avucunuzu yalarsınız .

BOŞ BELEŞ YORUM YAPARAK , misafirlere kapıyı sonuna kadar açan sizsiniz . ilk 45 dakika 30 küsür mesaj var , faydalı mesaj sayısı sadece 3-4 . sonra ağlayın durun
  • bana mesaj gelmedi, faturanın üstündeki sipariş noyu girincede böyle çıkıyo İşlem Tarihi: 15.06.2017 00:00:00 Durum : Ürün Kabul Edildi , biraz daha beklicez sanırım.
  • 74 tl`lik tablet geldi, simdi bu urunun icindeki baseband cipinin modelini ogrenip telefon ozelligini aktif edip edemeyecegimizi gormek gerekiyor, haydi bakalim.
  • 99 lira iyi. direk alabiliriz herhalde dimi parasını verip. :)
  • Cihaz geldiginde icinde telefon uygulamasi yoktu, az once yukledim bakalim arama olacak mi ?

uygulama arama yapmiyor...

Vestel montajci olduguna gore bir sekilde bunun yazilimini yapan cinliler firmware seviyesinde telefona blokaj koymus olabilirler, bakalim ilerleyen gunlerde telefona kavusacak miyiz ?

bircok tablette daha sonra bu ozellik acilabiliyordu, bunda da boyle olmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 16 Haziran 2017; 16:18:3 >
  • İçinde gereksiz sürüyle uygulama var, bunları kaldırmanın bir yolu yok mu?
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Robot Explorer diye bir program vardı galiba kök dizine ulaşıp gizli radyoyu falan aktif ediliyordu öyle bakılabilir mı acaba telefon apksı vardır belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

siz ben aldım , nasıl alınır mı diye bomboş muhabbet yaparsanız . o attığınız boş saçma sapan mesajlar yüzünden , popüler sıcak fırsatlara düşer . siz de avucunuzu yalarsınız .

BOŞ BELEŞ YORUM YAPARAK , misafirlere kapıyı sonuna kadar açan sizsiniz . ilk 45 dakika 30 küsür mesaj var , faydalı mesaj sayısı sadece 3-4 . sonra ağlayın durun

Burda geveze ve çenesi düşük çok... Mesela bi site kampanya yapıyor, kampanya şartları belli değil, ürünler belli değil, konu olmuş çoktan 5 sayfa.. Sonra o kampanya çöp çıkınca herkesin hayalleri suya düşüyor..Boşa yazacağına bekle gör kampanya saatini ondan sonra yaz

Mesela markafoni konusu; konuyu açan açıkça yazmış çok sıcak fırsat ama iptal ediliyor diyor; buna rağmen sepete ekleyenler siparişler iptal oluyor diye ağız burun ediyorlar, olmayacak alışveriş için konu olmuş 6 sayfa...

• 4440392 numarayı arayıp sipariş nosunu verin söylüyorlar ne zaman geleceğini

• Kargoyu dağıtan araç arıza yapmış bugün bana teslim edilemicekmiş.

• Dağıtım alanında değilmişiz yurtiçi kargoya transfer yapmışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablet geldi. Vestel, Turkcell ve Google'ın hiç tıklanmayacak 23 tane uygulamasını dondurdum ilk etapta. Hatta kingo root kurdum ama nafile root olmadı tablet.

Tablet 99 liraya bence iş görür seviyede öyle akıcılık had safhada değil ama içini çöplerle doldurmadığınız sürece iş görür. Tabi gidip de geçen haftalarda satılan Vodofone'un tableti ile kıyaslamayın bence.

Ben zaten babama almıştım. Edevlet, gazete uygulamaları, whatsapp(apk olarak kurmanız gerekli) gibi uygulamalar kurdum ve tableti teslim ettim. Akıllı telefon ve tablet kullanmadığı için de gayet beğendi :)

Beğenmediğim özellik olarak ses kısmını söyleyebilirim. Benim hoparlör patlak değildir herhalde biraz kısık geldi sesi ve pek canlı değildi.

GPS sormuştum önceki sayfalarda cevabını vereyim GPS de var herhalde en kullanışlı çevrimdışı navigasyon uygulaması igo prime. Yok başka programsa haber verin onu indirip kurayım :)

Son olarak herahngi bir fotoğraf paylaşmaya gerek görmedim zaten video var youtube'da.

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Turkcell ve Vestel uygulamalarını kaldırabiliyozmu yoksa devre dışı mı bırakılıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Turkcell ve Vestel uygulamalarını kaldırabiliyozmu yoksa devre dışı mı bırakılıyor ?

Kaldırmaya izin vermiyor ben de root yapana kadar mecburen dondurdum.

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/vestel-v-tab-8029-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P185653417

Arkadaşlar ekran koruyucu olarak bu ürünler kamerayı kapatmayanlardan mıdır yoksa dümdüz her tarafı kapalı 8 inçlik koruyuculardan mıdır?

Yine ucuz yollu standlı (klavyeye gerek yok) kılıf almayı da düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Kaldırmaya izin vermiyor ben de root yapana kadar mecburen dondurdum.

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/vestel-v-tab-8029-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P185653417

Arkadaşlar ekran koruyucu olarak bu ürünler kamerayı kapatmayanlardan mıdır yoksa dümdüz her tarafı kapalı 8 inçlik koruyuculardan mıdır?

Yine ucuz yollu standlı (klavyeye gerek yok) kılıf almayı da düşünüyorum.

Ben de uygun kılıf ve ekran koruyucu için soracaktım.bulan varsa paylaşsın.

• Cihazın global adı FOXDA V Tab 8029

Vestel çok değiştirmemiş :D

Kingo Root windows uygulaması da işe yaramadı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.