Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki hala siparişiniz alındı aşamasında Turkcell üzerinden bakınca ama kargodan sipariş numaram ile sorguladığımda ürün kabul edildi diyor. Bilgisi olan var mı bu konuda?
  • Bende kargo firmasını aradım bugün teslim edilecek ürünler arasında size teslimatı yarın yapılır dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızıma almayı düşünüyordum fiyat da çok iyiymiş ama kaçırdık maalesef :/

• Nereye nasıl sordun?

• Müşteri hizmetleri 444 0 392

Benim kargo takip bilgisi güncellenmiş İstanbul'dan yola çıkmış.Türkcell sipariş no ile sorgulabilirsiniz o zamankargo takip kodunuda yazıyor.

http://www.globalkargo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 15 Haziran 2017; 21:40:12 >
  • Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL

• Fearless_eagle_ F kullanıcısına yanıt
    Benim de boyle yaziyor simdi,yarin gelir iyi bari.

• ürün kabul edildi yazıyor sadece globalkargoda
  • Bende bir ara satsam mı diye düşündüm ama aynı özellikteki tabletler 350 civarı satılıyor bu tabletide sahibinden,letgo vs. de kapalı kutu 350 TL civarı satıyorlar ondan vazgeçttim.

• Bu ürüne nasıl bir ekran filmi uygularız? Bi fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

Bu ürüne nasıl bir ekran filmi uygularız? Bi fikri olan var mı?

75 liralık alete 20 liralık film mi takacan? stada götürüp sinirlenince atmalık bir ürün ekranı çizilse ne olur milyarları mı verdin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

75 liralık alete 20 liralık film mi takacan? stada götürüp sinirlenince atmalık bir ürün ekranı çizilse ne olur milyarları mı verdin :D

75 liraya alman demek aletin 75 liralık olduğu anlamına gelmez. 300-350 tl fiyat koyanları henüz görmediniz sanırım. eğer sinirlenince atmalık bir ürünse, burada ihtiyacı olan öğrenci kardeşlere, engelli dostlarımıza armağan etmeni tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

75 liraya alman demek aletin 75 liralık olduğu anlamına gelmez. 300-350 tl fiyat koyanları henüz görmediniz sanırım. eğer sinirlenince atmalık bir ürünse, burada ihtiyacı olan öğrenci kardeşlere, engelli dostlarımıza armağan etmeni tavsiye ederim.

1gb ram değil mi hocam ne 300 ü kafayı mı yediniz.

evet 75 değil ederi ortalama 180-190 eder. ama 75 lira verdiğim bir ürüne ben kılıf falan takıp ekran kalitesini dokunuşunu bozmazdım. zaten pille çalışan ürün pili ölünce ölecek, o da ortalama 2 senedir. 1gb ram sana maksimum 2 sene kullandırır, o süre içinde de güzel güzel dokunarak kulllan ekranına.

dahili hafıza : 8gb

kafayı mı yediniz bu 100 tl bile zor eder, iki uygulama kurunca doluyor bu hafıza zaten. buna mı ekran koruyucu takacan :D

tek güzel yanı bu fiyatlarda 1000*600 falan olurdu çözünürlük. o biraz kotarmış durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 16 Haziran 2017; 9:29:50 >

• turkcell stoklarından 99 tl fiyatı ile tükenen cihaza, sahibinden.com stoklarından 299 tl fiyatla erişmeniz mümkündür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 16 Haziran 2017; 9:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akemals42

turkcell stoklarından 99 tl fiyatı ile tükenen cihaza, sahibinden.com stoklarından 299 tl fiyatla erişmeniz mümkündür..

yahu 1gb ram 8gb hafıza olan ürüne neden kim 300 tl versin kafayı mı yediniz? zaten ederi maksimum 150 lira imiş bunun.

samsung 6gb ram koyuyor artık telefona dalga mı geçiyorsunuz 300 diyor bir de.
  • Mesaj geldi bugün teslim diye bakalım nası bişey gelicek

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    6 gb ramli telefona 300 tl istemiyor ama. 4000 tl istiyor

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Aynı özelliklerdeki tabletleri araştırın özellikle simkart girişi de olanları.

• ürün ulaştı ben beğendim ancak ekranda çok parmak izi kalıyor. ekran filmi olsa daha iyi olur gibi.
  • GPS var görünüyor.

Stabilite olarak Galaxy Tab3 fark atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 16 Haziran 2017; 11:51:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.