Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ana ekrana uzun dokunun ayarlara girin döndürmeye izin ver var orada oradan halledebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Ana ekran yan dönmüyor sadece uygulamalarda ekran yan dönüyor ayarı varmı ben bulamadım.

Normal ayarlarda döndürme ile ilintili çalışmıyor ama ana ekranda iken boş bir yere uzun basın ayarlara irin orada dönmesi için ayar yapabiliyorsunuz. Ben de nova mı kursam diye düşünüyorum ama bakalım

Düzenleme: Zaten yazılmış cevap dikkat etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 17 Haziran 2017; 16:23:59 >
  • Bende bildirim çubuğunda batarya yüzdesi olsun zımbırtısını bulamadım ekran ayarlarında yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_eagle_ -- 17 Haziran 2017; 16:45:7 >
  • Çok teşekkür ederim yaptım oldu :-) Bende yapamayınca Nova Launcher kurmuştum.

Batarya pil yüzdesinede baktım ama bulamadım sadece üst bildirim çekmecesini indirince yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 17 Haziran 2017; 17:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: experince

Tablet geldi açılışı kurulumu yaptım ama ekran boyunca mavi bir çizgi var turkcell canlı destek ile görüştüm 120 saat içinde arayacaklarmış

Aynı sorun benim aldığım tabletde de vardı. Bu gün aradılar kargo firması evden alıp kendi teknik servislerince değerlendirecekmiş sonuca göre dönüş yapılacakmış.
  • Tablete uygun kılıf bulan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/vestel-v-tab-8029-2-alana-1-hediye-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P193611354?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller

Arkadaşlar bu üründe 3 al 2 öde kampanyası varmış. Ankara'daki arkadaşlarla ortak olarak alabilirim. Hatta daha fazla alımlar için iletişime geçin demiş n11 mağazası. Almak isteyen bana özel mesaj atabilir. Satıcıya sayı verip indirim talep edeceğim.

Ben Ankaradayim hocam 1 kişi daha bulursak alabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearless_eagle_

quote:

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/vestel-v-tab-8029-2-alana-1-hediye-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P193611354?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller

Arkadaşlar bu üründe 3 al 2 öde kampanyası varmış. Ankara'daki arkadaşlarla ortak olarak alabilirim. Hatta daha fazla alımlar için iletişime geçin demiş n11 mağazası. Almak isteyen bana özel mesaj atabilir. Satıcıya sayı verip indirim talep edeceğim.

Ben Ankaradayim hocam 1 kişi daha bulursak alabiliriz.

Evet arkadaşlar Ankara'da yaşayan 3. arkadaşımızı arıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

Tablete uygun kılıf bulan var mı?

Universal kılıfları kamera yerien göre delip satıyorlar n11 ve gg'de pahalı geldi bana 50 lira civarı. Ona para vereceğime arka kamera kapalı universal kılıf alırım daha iyi geldi bana
  • Cihazi root etmeyi basardim, twrp recovery`si ile boot edip (Bu recovery`i stock recovery uzerinden cihaza gore ayarladim) supersu`yu zip yukle diyerekten yukledim, tek reboot ve cihaz artik rootlanmis durumda.

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL

Aksama bu cihaz icin twrp recovery image`i de yuklerim, fastboot uzerinden cihazlarinizi recovery modda boot edersiniz, flashlamaniza gerek yok.

Sonra supersu`yu kurarsiniz islem tamam.

Asil mesele telefon ozelligini getirebilecek miyiz, getiremeyecek miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 17 Haziran 2017; 18:34:26 >

• Devam ediyormu kampanya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Cihazi root etmeyi basardim, twrp recovery`si ile boot edip (Bu recovery`i stock recovery uzerinden cihaza gore ayarladim) supersu`yu zip yukle diyerekten yukledim, tek reboot ve cihaz artik rootlanmis durumda.

Aksama bu cihaz icin twrp recovery image`i de yuklerim, fastboot uzerinden cihazlarinizi recovery modda boot edersiniz, flashlamaniza gerek yok.

bekliyoruz hocam nasıl yapıldığınıda daha geniş anlatırsan çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

quote:

Cihazi root etmeyi basardim, twrp recovery`si ile boot edip (Bu recovery`i stock recovery uzerinden cihaza gore ayarladim) supersu`yu zip yukle diyerekten yukledim, tek reboot ve cihaz artik rootlanmis durumda.

bekliyoruz hocam nasıl yapıldığınıda daha geniş anlatırsan çok iyi olur

Anlaticam tabi de, zaten twrp ile supersu nasil kuruluyor heryerde anlatilmis durumda, butun mesele recovery idi, onu da birazdan yuklerim.

• Ben de ulaştım bakalım tablete.Hemen turkcell uygulamalarını devre dışı bıraktım,tablet kendine geldi ya.

• Fiyat dışardan bakıldığında uygun gibi görünüyor, ancak konu Vestel olunca insan bir düşünüyor. Acaba elde kalan kalitesiz ürünü mü satmaya çalışıyorlar? Ayrıca tablet gerçekten gerekli mi? Artık yeni çıkan telefonlar tabletlerden daha iyi özelliklere sahip. Böyle olunca tabletin tek artısı ekran büyüklüğü mü oluyor? Bu konuda yazılmış bir çok makale var, bugün okuduğum bir makaleyi sizinle paylaşmak isterim, umarım yardımcı olur.

http://www.teknozom.com/tablet-gerekli-mi/
  • quote:

quote:

Universal kılıfları kamera yerien göre delip satıyorlar n11 ve gg'de pahalı geldi bana 50 lira civarı. Ona para vereceğime arka kamera kapalı universal kılıf alırım daha iyi geldi bana

Universal bulamadım malesef ya az küçük yada büyük geldi :(

• cihazin developer modunu aktif hale getirin bootloader unlock ve bilinmeyen kaynaklardan yukleme izni de acik olsun

Linkteki recovery`i indirin,

fastboot ve minimal adb`yi kurun (ADB usb suruculeri falan yuklu olacak once)
    fastboot`ta cihazi acin volume down + power
    console`a girdiginizde fastboot devices yazinca cihazinizi goreceksiniz

fastboot oem unlock-go yazin ve boot kilidi kalksin.

cihaz kendine geldikten sonra, reboot falan vs... tekrar fastboot moda alin
    bu kez indirdiginiz firmare`i minimal adb+fastboot `un yuklu oldugu klasore tasiyin, program files icinde
    akabinde konsolda
    fastboot boot vtab8029_recovery.img yazin ve recovery acilsin (bunun oncesinde supersu`yu cihaza indirmis olmalisinizhttp://downloadmirror.co/2BPe/UPDATE-SuperSU-v2.82-20170528234214.zip)

Asagidaki linkteki 1-5 arasi maddeleri takip edinhttp://www.theandroidsoul.com/how-to-flash-supersu-using-twrp-recovery-and-root-any-android-device/

Islem tamam, root checker ile kontrol edebilirsiniz

vtab8029_recovery.img >> indirmek icin >>http://www101.zippyshare.com/v/o12L3arw/file.html

Not: cihaziniza ve size olabilecek hicbir seyin sorumlulugunu kabul etmiyorum, kendi riskinizi alin ve deneyin.

Normalde cihaza flashlanan birsey yok, brick etmeniz mumkun degil ama yine de uyarmak lazim.

Siradaki >> Telefon ozelligini aktif etmek (Iste bu boru gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 17 Haziran 2017; 19:50:44 >

• quote:

quote:

quote:

Universal bulamadım malesef ya az küçük yada büyük geldi :(

hocam o kadar detaylı olarak bakmadım ölçülere vs. ama aliexpress'e, n11'e ve gg'ye 8 inç tablet kılıfı yazdığımda çıkanlardan yola çıkarak mesajı yazdım

• Normal fiyatı nedir ona göre takip edeyim babama almak istiyorum bir tane

• quote:

cihazin developer modunu aktif hale getirin bootloader unlock ve bilinmeyen kaynaklardan yukleme izni de acik olsun

Linkteki recovery`i indirin,

fastboot ve minimal adb`yi kurun (ADB usb suruculeri falan yuklu olacak once)
    fastboot`ta cihazi acin volume down + power
    console`a girdiginizde fastboot devices yazinca cihazinizi goreceksiniz

fastboot oem unlock-go yazin ve boot kilidi kalksin.

cihaz kendine geldikten sonra, reboot falan vs... tekrar fastboot moda alin
    bu kez indirdiginiz firmare`i minimal adb+fastboot `un yuklu oldugu klasore tasiyin, program files icinde
    akabinde konsolda
    fastboot boot vtab8029_recovery.img yazin ve recovery acilsin (bunun oncesinde supersu`yu cihaza indirmis olmalisinizhttp://downloadmirror.co/2BPe/UPDATE-SuperSU-v2.82-20170528234214.zip)

Asagidaki linkteki 1-5 arasi maddeleri takip edinhttp://www.theandroidsoul.com/how-to-flash-supersu-using-twrp-recovery-and-root-any-android-device/

Islem tamam, root checker ile kontrol edebilirsiniz

vtab8029_recovery.img >> indirmek icin >>http://www101.zippyshare.com/v/o12L3arw/file.html

Not: cihaziniza ve size olabilecek hicbir seyin sorumlulugunu kabul etmiyorum, kendi riskinizi alin ve deneyin.

Normalde cihaza flashlanan birsey yok, brick etmeniz mumkun degil ama yine de uyarmak lazim.

Siradaki >> Telefon ozelligini aktif etmek (Iste bu boru gibi)

Hocam siz ya da sizin gibi bilen bir arkadaşımız keşke uzun uzun fotoğraflarla anlatsa biz cahiller için :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.