Şimdi Ara

Turkcell bayinde verilen bilgi ile açılan tarife farklı. Ne yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayide tarifeyi sorduğumda 6gb , 1000dk,1000sms gibi bilgi verdi.

Oysa hat açıldı. 5gb internet, 100sms var. Diğerleri özel uygulama kullarak elde ediliyor veya sadece belli servislere yönelik. Bu durumu özellikle soruduğum halde söylemediler hattı alırken.

Bu durumda ne yapabilirim?

Bilgi şöyle.

"Lifecell e hosgeldiniz. Firsat 5GB yillik abonelik kampanyasi ile bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca 30GB internet (5GB her yone, 25GB paket dahilindeki uygulamalarda gecerli), BiP ten BiP e sinirsiz gorusme, her yone 1.000 BiP dakikasi, her yone 750dk ve her yone 100 SMS icerigini ayda 34 TL ye iyi gunlerde kullanmanizi dileriz."

"Turkcell'e hosgeldiniz! Hepsi Bir Arada isimli tarifeden faydalanmaktasiniz"

• Bayinin umrunda değil, zaten içeriğini de bilmiyordur. Satış başına prim aldıkları için gerisi onları ilgilendirmez. Bu nedenle tüketici uyanık olmak zorunda, geçeceğiniz tarifeyi önceden araştırıp forma kendiniz yazmalısınız.
  • Aslında önce araştırıp sordum özellikle. Böyle bilgi verdi. Kart aktifleştirilince zaten şüphelenip ilk iş kontrol ettim.

5gb tarifeden geliyor. Anlaşılan 1 gb da "haydi gel" kampanyası dahilidne tanımlanıyormuş. O görünmüyor bende. Belki sonra eklenecek. Tek hatalı verilen bilgi 100sms yerine 1000sm gibi söylemiş olması. O da çok önemli değil. Zaten artık pek kullanılmıyor.
  • dün türkcell aradı heryöne 500dk 5gb 1000sms 35tl dediler hiç düşünmneden kabul ettim hesabım uygulamasında paketler çok pahalı dedim mşh terklif edilen sizin için uygundur yoksa numaramı vodafone taşıyacakdım çok şükür türkcell kalitesinde kaldım tarife 20 haziranda 1yıl tahatütlü başlayacak salla kazanda var daha ne olsun
  • aynısı bana da oldu .. 5+1 gb dediler haydi gel hediyesi gelmedi M.H aradım o sadece 20 tl üzeri tl yükleyenlere ve urfa'da yaşayanlar için dedi.. Lifecell için yok dedi..
  • Turkcell ile görüştüm. Bu kampanya kısa süre önce sonlandırılmış. Dolayısı ile 6gb değil 5 gb veriyorlar.

Ancak daha dün bayiler bunu 6 gb (5+1) olarak satmaya devam ediyordu. Bana da öyle sattılar. Bayi ile görüşün dediler, bakalım onlar çözecek mi. Hoş değil ama böyle uğraştırılmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grese

dün türkcell aradı heryöne 500dk 5gb 1000sms 35tl dediler hiç düşünmneden kabul ettim hesabım uygulamasında paketler çok pahalı dedim mşh terklif edilen sizin için uygundur yoksa numaramı vodafone taşıyacakdım çok şükür türkcell kalitesinde kaldım tarife 20 haziranda 1yıl tahatütlü başlayacak salla kazanda var daha ne olsun
    1000 dak 5gb internet 1000 sms paketinj 49 tl ye kullanıyordum. Şimdi arayıp 55 tl'ye taahütünüzü yenileyelim diyorlar. Aradım başka tarife yok mu geçebileceğim çok pahalı dedim yok dediler.

Siz yeni Turkcell'limisiniz? Çünkü o paraya o tarife Turkcell'de imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt
    Faturasizdan faturaliya vs olabilir. Size onerilen neymis be vodafone devreden 5gb ligi 29tl telekomda 8gblik 29tl

• Ben de internetten basvurdum 6gb diye simdi 5gb diyolar. Kampanya bitti diyolar. Daha ilk gun boyle duzenbazlik yapilir mi? 16 sene turk telekom kullandim 1 defa boyle duzenbazlik yaptigini gormedim. Turk telekoma geri donsem indirimli yararlanabilir miyim yeni tarifelerden. Bekleme mi lazim.

Turkcell bayinde verilen bilgi ile açılan tarife farklı. Ne yapılabilir?

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    yararlanırsın 30 tl ücreti var :=)

yada 90 gün gececek
  • hem bayi ile hem turkcell müşteri temsilcisi ile görüştüm. 6 gb yapmıyorlar. Bayi "şikayet edebilrinisz " gibi konuşuyor.

Dolayısı ile daha hattı açarken böyle bir durum ile karşılaştık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.