Bildirim
Turkcell Bizce ile Kupon Biriktir Kampanyası [Haftalık 4GB Hediye] (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Hala devam ediyor mu? Millet yorumlarda sövüyor play store da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen Devam ediyor. Yukarda paylaştım. İlk Kuponu aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulama içindeki ipucu kelimelerle haftalık olarak bir kupon ekstradan kazanılabiliyor. (Bizim-Pazar-Kadınlara-Kazandırıyor) bu haftaki kelimeler :)
ilk kuponu aldik vatana millette turkcell kullancilarina hayirli olmasini temenni eder hayirli forumlar dilerim
Harikasın be. Boşa dememişler..
"Her başarılı İrkeğin arkasında Kadınlar vardır
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2
Harikasın be. Boşa dememişler..
"Her başarılı İrkeğin arkasında Kadınlar vardırKuponları aldığımda kadınların hakkını yiyor gibi hissediyorum yine de :)
Yok ya. Kafandan at böyle şeyleri.
bu kupon işi bu kadar popüler miydi ya, bence getirisi çok az, uğraşıma değmeyecek bir sistem
Yanlış hatırlamıyorsam 2 kere kupon kampanyasında dönem değişikliği oldu ve 2 kere yüklü miktarda kuponlarım yandı, Lifecell'e hiç kızmıyorum çünkü internet hizmetlerinden çoook memnunum ama bendeki bu kısmetsizlik ve şeytanın bacağını kıramama hallerindeki lanet neyin nesi çözemiyorum...
-
En sevdiğim kampanyalardan. Joker niyetine istediğim ve ihtiyacım olan anda yüklüyorum. -
Bütün dünya almış yüz bilgimizi varsın Turkcell de alsın
-
Bu Haftanın İpucunu da bekliyoruz :)
sen
yeter
ki
gulumse
alirim bir dslike canolar
Teşekkürler
Haftalık 1gb ve haftalık 2gb hediyelerinin sayıları 25.000 ile sınırlı. Kuponlar yettiğinde hemen almak gerek yoksa tükeniyor. Geçen sefer bazı kuponlar boşa gitmişti. Bu sefer kaçırmayalım...
İlk alttakiler tükeniyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X