Şimdi Ara

TURKCELL BORCUMU ÖDEDİĞİM HALDE BORÇ ÇIKARDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh sakinleri.. bi kaç ay önce hattımı faturalı turkcell'den faturasız vodafone'a taşıdım bu işlemi yaparken turkcell'e gittim ve bütün borcumu ödedim başka borç görünmediğini söylediler. Geçiş yaptığım ay'ı da içinde kullandığım miktarıda ödedim. Vodafone'a geçtikten sonra şu sıralar turkcell sürekli mesaj atıyor 20 lira borcunuz var ödemezseniz avukat icra ve vekalet masrafı yaklaşık 85 lira olarak en kısa zamanda ödeyin diyip duruyor. Bende ödemiyorum faturalarla gittim borçlarımı ödediğime dair neyin borcu diyorum bir şey diyemiyorlar sadece borç görünüyor dediler bende daha fazla sinirlendim verin icraya dedim çıktım. Saçmalığın daniskası. Nasıl olabilir böyle bir şey.

• Vekalet ücreti ve icra masrafları yaklaşık 300 lira, ne 85 lirası? 20 lira için avukata mı verecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi ıvız zıvır diye diye kırpabildikleri kadar kırpıyorlar
    Hatta bu konuda en insaflısı Turkcell,
    Avea dan taşıdığımda,taşıdıgım ay değil,sonraki ay 45 tl çıkarmışlardı,
    Sonraki ay çıkardılar yani,
    Hepsi yapıyor malesef
    BTK da uyusun..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukankemer

Merhaba dh sakinleri.. bi kaç ay önce hattımı faturalı turkcell'den faturasız vodafone'a taşıdım bu işlemi yaparken turkcell'e gittim ve bütün borcumu ödedim başka borç görünmediğini söylediler. Geçiş yaptığım ay'ı da içinde kullandığım miktarıda ödedim. Vodafone'a geçtikten sonra şu sıralar turkcell sürekli mesaj atıyor 20 lira borcunuz var ödemezseniz avukat icra ve vekalet masrafı yaklaşık 85 lira olarak en kısa zamanda ödeyin diyip duruyor. Bende ödemiyorum faturalarla gittim borçlarımı ödediğime dair neyin borcu diyorum bir şey diyemiyorlar sadece borç görünüyor dediler bende daha fazla sinirlendim verin icraya dedim çıktım. Saçmalığın daniskası. Nasıl olabilir böyle bir şey.

Btk sitesinden şikayet edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.