Şimdi Ara

Turkcell-BP 30 TL saçmasapan akaryakıt kampanyası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hep BPden yakıt alırım. Genel olarak eldeki kartlardan biriyle de 400TLye 40 falan gibi kampanyalar yaparlar. Bunda genelde kaydolursun sonra da istenen miktar alışveriş yapınca ya gider yakıtını alırsın ya da bir sonrakine indirim yaparlar.

Şimdi turkcellilere 300TL ye 30 TL gibi bir kampanya yapmışlar. Ama o kadar salakça ki (ben zeki biri sayılırım ama tam anlamamışım) sadece ilk 125bin kişiye.. Ben de bir an önce kayıt olayım da ilk 125bine gireyim diye hemen mesaj attım . Fakat öyle değilmiş: üçkaatçı Turkcell 10milyon kişi de başvursa hepsini kabul ediyor ama 300 TLlik yakıt alan ilk 125bin kişiye 30 TLyi veriyor. 125.001 inci olursan ödül yakıtı alamıyorsun.Sanıyorum daha fazla kayıt mesajı almak için bir böyle çok adice bir numara yapmışlar. Böylece masrafın bir kısmını SMS ücretlerinden çıkaracaklar.
    Ben ayda 300-400TLlik yakıt anca alıyorum zaten. Ben bu 300 TL limiti doldurursam anca son hafta doldururum zaten. O zaman da muhtemelen ilk 125000e girememiş olacağım için ödül yakıtı alamayacağım.Şimdi evinde 3-4 araba olanlar var. Aynı BPcardla alırlarsa 3 günde bu sınırı doldururlar.

Bunu açıkça yazsalar ben buna başvurmazdım. Ama o zaman da mesajı atmadığım için Turkcell 40 kuruş kar etmemiş olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector Priamson -- 6 Temmuz 2012; 9:36:08 >

• Turkcell'i bu memlekette ki en kazıkçı firmalardan görmüşümdür oldum olası hiç şaşırmadım böyle bir cinlik yaptıklarına.
  • Arkadaşım iki sınıf şirket , banka ve cep telefonu operatörü, bedavaya ev verecez dese inanma...Kendi çıkarlarına olmayan hiçbir şey yapmazlar...O yüzden ne mesajlarını açarım , ne telefonla aradıklarında dediklerini dinlerim. TV'de reklamı çıksa kanal değiştiririm.
  • Sadece Turkcell'in kazandığı 40 kuruşu düşünmeyin. Ay sonuna kadar size BP'den 300 Liraya kadar da yakıt aldıracaklar. Birde bu taraftan karları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Sadece Turkcell'in kazandığı 40 kuruşu düşünmeyin. Ay sonuna kadar size BP'den 300 Liraya kadar da yakıt aldıracaklar. Birde bu taraftan karları var.

Hadi o konuda benle ilgili sorun yok. Ben nasıl olsa BPden alıyorum ve ay sonuna kadar zaten 300-400 TLlik yakıtı onlardan alacağım ama dediğniz gibi normalde BPden almayıp bu kampanya için BPden almaya başlayıp ilk 125bine giremediği için 30TL yi alamayacak olan da olabilir..
  • benim puan yüklenmemiş galiba. sorun yaşayan oldu mu? zaten bp görevlilerin çoğu kampanyadan bihaber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

benim puan yüklenmemiş galiba. sorun yaşayan oldu mu? zaten bp görevlilerin çoğu kampanyadan bihaber.

BP kartınıza yükletmeyi unutmazsanız problem yok. Ben bu kampanyadan faydalandım. Yalnız yakıtı almadan önce 30 tl yi kullanacağınızı hatırlatmanız lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün bp müşteri hizmetleri yetkilisini aradığımda saçmasan bir yanıtla karşılaştım. önce turkcell 30-TL kampanya katılımının onaylandığını ancak daha sonra turkcell ikikat kampanyasına katıldığım için ilk kampanyadan çıktığımı belirtti. bu kampanya değişikliği ile ilgili hiç bir sms de gönderilmedi üstelik. boşu boşuna gitti 30-TL. bp-turkcell 2kat puan kampanyasına katıldığı halde 30-TL akaryakıt puanını kullanabilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.