< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (63. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bimcell geçerken paket almak zorunlu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır, faturasız boş hat.
-
Hocam bence sizde bir şey var tekrar sordum yine cayma bedeli almayacağını söylediler artık 5 mi oldu ne daha sormayacagim
turkcele 310 tl lik paketten yeni geçiş yapan arkadaşların hat taşıması gerekmiyor.
532 yi arayın paketi iptal edin (çünkü iptal etmezseniz yeni tarife size tanımlı görünmüyor) iptal edince aynı konusma içinde yenı paket istiyorum diyerek bu paketleri secebiliyorsunuz. toplam 1-2 dk da işlem bitiyor.
532 yi arayıp direkt bu pakete gecmek istiyorum dersenız hattınıza cıkmıyor işlem yapamıyoruz diyorlar. Dediğim yöntemle ben değiştirebildim.
-
Bimcell faturasıza geçerken hat birkaç gün içinde otomatik açılıyor mu yani sim kartın teslimini beklemeye gerek var mı
Ben güncel olarak faturalı Turkcell kullanıyorum 15.04.24 - 09.04.25 arasında geçerli taahhütüm var. Cayma bedeli vb gibi zarara girmeden bu paketlere geçmenin bir yolu var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
20 GB lik pakete geçtim önce internet üzerinden başvuru yapmıştım direk 2 dk da işlemlerim tamamlandı. 3 gün içerisinde geçiş olacağı söylendi
Arkadaşlar merhaba, vodafone’dan geçtim e-sim olarak her şeyi hallettim ama şebekem aktif olmadı. Beklemek gerekiyor mu belirli bir süre var mı?
Ne kadar yeni? Ekim sonunda geçiş yaptım
benim ilk faturam çıktı hatta 2.faturama 1 hafta kadar var bende denesem mi acaba şansımı?
-
Ekimi kabul etmez muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Kasım imiş. Bir ayı yeni geçmiş
Arkadaşlar merhaba tekrar 22 kasımda 490₺ ye altın festival 60gb a geçmiştim. Bugün müşteri hizmetlerini arayarak 12 gün sonra 100₺ indirimli tarife yayınladıklarını git-gel le uğraştırmamalarını ve bu tarifeye geçirmelerini istedim. Tarifenin çıkmadığını söylediler ısrarla. Sonra bu paketimi iptal edip tekrar deneyin dedim, paketi iptal edince büyük festival 60GB paketine sorunsuz geçtim, fakat anlamadığım bir şekilde 199₺ cayma bedeli çıktı. 12 gün için nasıl cayma bedeli çıkarabildiler anlamadım.
Faturanızda cayma bedeli var mı kontrol eder misiniz?
-
Hocam 30 kasımda 3 hattımı taşımıştım. 490 tlden. Dediğiniz gibi önce olmaz dediler iptal edin sözleşmemi ve paketimi dedim. İptal edince cayma bedeli çıkacak dedi 1 günlük ne kadar bilemiyorum görünmüyor dedi. İptal edince yeni tarifeye geçtim sayende 3bin TL kar ettik. Teşekkür ederim.
BU bimcell bonus olayı taşımada geçerli değilmiş,
ilk mesaj düzenlerseniz iyi olacak sanırım...
-
Geçerli hocam:) denendi onaylandı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X