Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
95
Favori
150.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen birebir aynı benimkiyle😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

2 gün içinde geçişim olduğunda deneyeceğim bakalım ne olacak ;)

• bugün türk telekom taşımıştım git-gel için faturalı tarifeye taşımış dikkat etmemişim, tt için 2-3 günlük fatura çıkar değil mi (Ezber Bozan Yaz 500)

• 25 ekimden sonra turkcellde taahhüt yeniledim , 20gb 350tlye , 25kasım fatura çıktı ödedik, şimdi bu kampanyayı değerlendirme şansım var mı ? hat taşısam turktelekom /bim vs , veya cayma hakkını kullansak ?

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Haber vermeyi unutmayın:)

• Spydy6041 S kullanıcısına yanıt
    Faturanızda cayma bedeli çıkıyor mu?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız kadar gün çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yakın zamanda turkcelle numara taşıyıp Altın Festival tarifelerini aldıysanız;

IPTAL ALTINFESTIVALXXGB yazıp 2200’a gönderip, taahhüt iptal olduktan sonra Turkcell uygulamasından bu paketlere geçebilirsiniz. (XX yazan yere 20-40-60 yazacaksınız)

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayim., git gel yapmak lazım.sanirim

• festival 60 gb tarifesine 3 gün önce geçmiştim..az önce mh aradım kontrattan çıkmak istediğimi söyledim.Cayma bedeline baktı ve ücret çıkmadı,konratı iptal ettirip hemen ardından aynı pakete 390 tl ye geçiş yaptı.Teşekkürler arkadaşlar Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ 

• Şu an Vodofone’dan Türkcell’e geçen var mı? Vodofone geçeli 5 gün oldu. Müşteri temsilcisine danıştığımda ilk başta uygulama üzerinde çıkan cayma bedelini söyledi. Ancak bir sonraki müşteri temsilcisine sorduğumda herhangi bir cayma bedeli çıkmayacağını söyledi. Hangisi doğru?

İlk faturam kesildi hocam ikinci fatura dönemindeyim şuan ama henüz 1 ay olmadı yinefe geçebilir miyim acaba altın festival 20 gb almıştım 310 tl den mesajı attığımda 378 tl cayma bedeli çıkarıyor deneyeyim mi şansımı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

199tl iptal bedeli yansıyacak dedi.

• Ben de birkaç gün önce vodafonedan gelmiştim. 40gb 400tl yerine 60gb 390tl ye geçtim. Cayma bedeli çıktı müşteri hizmetlerini falan aramadım uğraşmak istemedim öder geçerim. IPTAL ALTINFESTIVAL40GB çalışıyor arkadaşın dediği gibi.

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

• CiCo123 C kullanıcısına yanıt

Sms olarak iptal sağlayıp uygulamadan yeni paket mi seçtiniz hocam banada 378 tl cayma bedeli çıkarıyor ona göre iptal edicem. Şuan geçebileceğimi gösterdiği paketler çok fahiş fiyat buna geçemezsek patlamayalım 😄

• novacropland kullanıcısına yanıt

iptal edince paketler görünüyor sorun olmuyor. Turkcell app’ini açıp kapatın. Ekran güncelleniyor çık gir yapınca

Hocam ben Vodafone dan geçiş sagladim 20 gb lik pakete ama 40 GB lik pakete geçmek daha mantıklı geldi. Mh yi aradım, hat açıldıktan sonra üst pakete geçişinize hat aktif olduktan sonra kontrol ederiz dediler sizce geçebilir miyim?

Dediğini yaptım hocam tahaahüt iptal oldu şu an aynı pakete geçiş yapamıyorum tebrikler

• Dostlar son 30 gün içinde hat almış ya da numarasını turkcelle taşıyan kişiler cayma bedeli ödeyerek yararlanabiliyor müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi bu. 30 günü geçenler benim gibi iptal sağlasada malesef uygulamada yada önerilen tekliflerde bu çıkmıyor bilginiz olsun. Ancak Başka bir operatöre hattı taşıyıp sonra tekrar turkcelle dönmeniz gerek. 30 günü aşmış arkadaşların dikkatine.

• alfa_147 A kullanıcısına yanıt

Hattınızı taşıyalı 30 günden fazla olduysa malesef yararlanamıyormuşsunuz hocam bende yapıcaktım sonra tekrar bi arama talep edip baya bi darladım müşteri temsilcisini

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.