İnternet üzerinden 10 gb olana başvurdum işlemler tamam 05 aralik yani bugün akşam 8 de hat açılacakta acaba 20 liğe mi geçseydim.diyede düşünmüyor degilim hat acilinca geçebilir miyim ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (66. sayfa)

-
-
Gerek yok bence geçmenize, müşteri hizmetlerini arayarak taahhüdünüzü iptal etmek istediğinizi söyleyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce müşteri hizmetlerini aradım ben buradan yapamıyorum bayi ile görüşmeniz gerekiyor dedi. Müşteri hizmetleri kendi kafasına göre iş yapıyor iptal etmek ve diğerine geçmek istemiyorlar
Türk Telekom Sınırsız sosyal medyalı paketleri yeniden çıkardı.
390 lık tarifede 2 ay için ne kadar taahhüt iptal bedeli öderim?
-
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, Turkcell GSM operatörünün abonelerden, kredi kartıyla yapılan fatura ödemeleri sırasında 'hizmet bedeli' adı altında aldığı ücretlerin hukuksuz olduğuna hükmetti.
-
2 aydır 60 gblığı kullaıyorum bu ay 20. günde internetim bitti. türkcelin intereti hızlı bitiyor dediklerinde anlam verememiştim ama doğruymuş
-
Türk Telekom taahhütümün son 20 günü kaldı. Turkcelle geçsem Türk Telekomdan bana ceza çıkar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam dediğiniz gibi yaptım oldu
Herkes yapabiliyor aktif olarak, siz neden yapamadınız anlamadım.
4 ay önce Büyük Festival 40 GB için taahhüt vermiştim, şimdi bu yeni açıklananlardan 60 GB olana geçmek mümkün müdür? Uygulamada paket değiştir dediğimde 60 GB almak istediğimde hattınız için uygun değildir diyor. Bu tarz bir paket yükseltmeyle geçebilen oldu mu hiç?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim öğrenci ; eylül ayinin onların da Favorim 50 paketi diye 25 GB normal internet 25 GB sosyal medya olmak üzere Bir yıllık taahhüt verdik üstelik fiyatı da 960 TL Bu paket genç Turkcell Kapsamında bir paket öğrenciden 960 tl alıyor Turkcell Ve değişim de sunulmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ts_Cihan -- 5 Aralık 2024; 19:37:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçemezsiniz.
Çıkmaz.
Sms ile deneyin.
Yakın zamanda geçmiş kampanyadan 490 tl fiyat ile 60 GB paketine geçmiştim, bahsettiğiniz gibi ''IPTAL ALTINFESTIVALXXGB'' işlemini yaptım. 398 tl cayma bedeli çıktı. Mevcut ödememe nazaran 390 TL den tekrar abone oldunduğunda 1200 TL lik farka nazaran iptali onayladım. Fakat uygulamada yeni paketler gözükmüyor. Sizler nereden nasıl yaptınız. Olmaz ise elimizdekinden de olduk... Şunu detaylıca anlatır mısınız dostlar..
-
Son 1 ay içerisinde geçmiş olma şartı vardı sanki emin değilim ben iptal mesajı geldikten sonra uygulama üzerinden direk geçiş yaptım
Kapatıp açıp yenileyin gelir paketler, ama 398₺ cayma bedeli çıkmışsa bir gariplik var. Numaranızı taşıyalı kaç gün oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 5 Aralık 2024; 22:48:43 >
- Hocam son 1 ay şartını biraz geç belirtmediniz mi ? @A350-900
- 30 Kasım da geçiş yapmışım 60 gb / 490 TL lik pakete. Kapatıp açınca bir şey değişmiyor hocam. Cayma bedeline de okeydim hocm çünkü 490x12 ile 390x12 arasındaki fark çok daha fazla malumunuz. O onu amorti ederde lakin fix lendi gibi. 9 gün var, olmadı git gel yapacağız ama bir ton uğraş. Yanlış anlamayın sizlerin suçu yok ama yorumlara güvendim, kötü oldu bu durum. @berkay956
Edit 30 Ekim olacaktı başlangıcım pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 5 Aralık 2024; 23:11:56 > -
30 kasımda geçtiyseniz 1 ay şartı sizi etkilemiyor zaten
Yorumlara güvenmek mevzu değilki, ben dün bizzat kendim yaptım, sizde farklı bir mevzu var. Cayma bedelinin bahsettiğiniz rakam çıkması imkansız normalde.
Edit: 398₺ cayma bedeli için 2 fatura dönemidir kullanıyor olmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 5 Aralık 2024; 23:1:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X