Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (67. sayfa)

-
-
179 TL lik bir fatura ödedim zaten ilk faturayı yarım ay kullanıldığı için kesim tarihinin orantısızlığı sebebiyle. 2. fatura da 4 gün sonra. Bunlar bu yöntem için bir etken değil ki ayrıca. Bir şart mı var şu kadar kullanım bu kadar kullanım harici diye.
-
30 kasım 5 gün önce değil mi? Yarım ay nasıl kullanılmış oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 Ekim hocam taahhüt başlangıcı, düzelttim. Hocam zaten bu kısma gereksiz odaklanıyoruz. Mevcut yöntem şu veya bu kadar zamandır eski kampanyadaysanız diye bir şart içeriyor muydu ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 5 Aralık 2024; 23:12:17 > -
30 ekimde taşındıysanız çıkmaz maalesef:( bimcelle git gel yapın hocam, başka alternatif yok
Neden çıkmaz? Eski kampanyada geçirilen zaman 1 aydan az olmamak kadıyla demiş üstte kullanıcı. 1 aydan fazla olmamak kaydıyla mı olacaktı. Böyle bir madde nerede belirtiliyor ki. Bir de bu önemli ayrıntıyı nasıl belirtmezsiniz öyle olsa bile ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 5 Aralık 2024; 23:16:7 > -
1 ay detayı bir yerde yazmıyor, insanlar tahminde bulunuyor sadece. Bizim kullandığımız yöntem; 14-30 kasım arasında altın festival tarifelerine geçip 3-5 gün farkla turkcell in 100₺ indirim yapmasına istinaden yakın zamanda kazık yemiş olan kullanıcıların güncel tarifeye geçebilmeleri içindi.
Hocam sağlık olsun da bu 14-30 Kasım olayı burada bağıra bağıra söylenmeliydi. Ki gördüğüm kadarıyla bundan emin bile değilsiniz, sadece bir öngörü. Ama bu detay yüzünden iş çıktı başımıza. Neyse canınız sağolsun, başka başına geleceklere ders olur, git gel yapıp uğraşacağız şimdi..
Senelik bazda 1200-398 = 800 tl gibi kardayız herşeye rağmen, Allah'tan git gele vakit var. He 800 TL için bu işlere değer mi.. Valla değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 5 Aralık 2024; 23:27:6 > -
Konuyu detaylı okursanız bu işi tek yapan sizsiniz; herkes 6-7-10 gün vs yazmış… sağlık olsun yapacak bir şey yok 22 kasımda geçtiğim hattımı dün bu tarifeye geçirdim, herkes de sorunsuz geçirmeye devam ediyor
Herkes 6-7-10 gün yazmoş ama kimse 14 Kasım öncesi başarısız olur dememiş ki hocam, bunu nerden bilebilirim. Örnek ''IPTAL ALTINFESTIVAL'' vs vs diye bahsedilince siz de denemez misiniz? Kaldı ki ben sizi suçlamıyorum. Sağlık olsun diyorum. Başklarına örrnek olur en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 5 Aralık 2024; 23:33:48 > -
Evet geçerliymiş...
Şuan telefonumda bu paket tanımlı, biraz kullanayım bari ziyan olmasın :)))
-
Ben bir konu bir yazımda belirtmiştim,her konuya yazmak mümkün değil. Turkcell'e son 30 gün içinde hattını taşıyanlar denesin,Turkcell'de hattı açıldıktan sonra 30 günü dolduranlarda olmaz diye. Yıllardır Turkcell bu ilk 30 gün kriterini uygular. Turkcell'e hattını taşırsın,25 gün geçmiştir,hattını taşıyarak gelene kampanya duyurulur. Zaten Turkcellde olan ama Turkcell'e başka operatörden geldikten sonra 30 günü doldurmayan yararlanır ve kampanyalı pskete geçer. Bu yıllardır Turkcellde uygulanıyor. geçen yıl önce forumdan bir üye bu şekilde kampanyalı pakete atladı, ben de değiştirmiştim. Şu 40 GB + 30 GB sosyal kampanyasıydı hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Aralık 2024; 0:41:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba yurt dışı kayıtlı telefonumda telekom e-sim kullanıyordum. Turkcelle e-sim olarak taşıdım ve servis yok hatası aldım. Konuyu turcel müşteri hizmetleri çözemedi. Bdk nın 120 numaralı hattını aradım adamlar telefona sinyal yollayarak hemen çözdüler. Servis yok problemi düzeldi bu şekilde sorun yaşayan olursa bilgisi olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hok034 -- 6 Aralık 2024; 1:27:32 >
ben türktelekoma geçicem 20 gb 1000 dk 200 TL 12 ay.
şu an bile 310 TL ödüyorum Turkcell'e ki 15 gün sonra sözleşme bitecek, 550 TL den yeni paket öneriyor. 2 kat hız farkı yok, gayet TT de yetiyor (2. hattım TT)
-
2-3 gün güle güle kullanın:)
Hayırlı olsun güle güle kullanın:)
Çok teşekkür ederim aynı sorunu yaşıyordum.
Ek: Şebeke olmadığı için BTK’yi arayamadım ama edevletten btk yazarak hat eşleştirmesi yaparak sorun çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lajsuney -- 6 Aralık 2024; 9:18:28 >
Arkadaşlar dün akşam hattım açıldı 10 gb 185 liralik olana geçmiştim de şimdi kontrol ettimde kredi karti otomatik ödeme %20 veya birkaç farkli kart fatura kampanyasiyla faturayı 30-40 lira daha düşürebiliyorum gibi duruyor bu yüzden acaba 20 gb liga mi geçseydim hazır 50 lira fark varken faturada oderken bir tik dusecek 20 lige gecmek daha mi mantikli? Ve istesem müsteri hizmetlerini arayıp 20 gb 235 e geçebilir miyim 1 gün olduğundan cayma falanda çıkmıyorken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet paketleri fiyatları artık çok pahalı. Bunu da düşünüp diğer paketleri değerlendirmek gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X