< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (69. sayfa)

-
-
Ben mesaj gönderdim ama hiçbir hareket yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rahat paketlerine, zaten tt ye geçeceğim o nedenle paketin önemi yok...
-
Sorun yok, sorunsuz geçerseniz:)
Arkadaşlar tüm bu taşıma vs işlerini online halledebilir miyiz? Turkcell yıllık (mutlu mega) kullanıyoruz son 5 gün kaldı, yarın araçla şehir dışına çıkacağız birkaç günlüğüne en basit nasıl geçebiliriz bu paketin birine? Teşekkürler şimdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telekom faturasızın hangı pkatıne basvrdnz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket seçmedim
Bugun bende telekoma gttım. Faturasıza gececm paket ıstemıyorum dedım. Paketsız faturasıza sadece ılcenın genel mudurlugunde yapılıyor dedı calısan. Inandırı gelmedı ama
Bende böyle bir şey demedi ancak mesaj geliyor habire şunu pakete geçin diye
Tesekkurler hocam cevaplarınız ıcjn
Bayiden geçiş yapmakla online üzerinden geçiş yapmak arasında fark vsr mıdır?
Boşuna bimcelle geçin demiyoruz…
Hocam telefonu aç kapa yapın. Ben esimi kaldırıp tekrar yükledim. Sonra düzeldi
Turkcell—bimcell—turkcell
Turkcell deyiz zaten yıllık paket olduğu için mi turkcelle geçiyoruz, birde bunları bim mağaza ve turkcell bayiden mi yapıyoruz?
Bu paketleri almanız için başka operatöre gitmeniz lazım, bim mağazasından ve turkcell bayiden yapabilirsiniz
Akşam BiM`de kasada ödeme sırasındaydım.Bir genç geldi BiMCELL`e hat taşımak istiyorum dedi. BiM personeli,sabahtan beri sistemlerde sorun var hat taşıma işlemi yapamıyoruz dedi.
Git-Gel için kullanıldıklarını BiM öğrendi de hat taşımayı bir süre durdurdu mu acaba. Git-Gel için kullan,9 GB interneti bedava kullan git. BiM uyandı galiba
Hocam yan hat olarak faturasız kullandığım hem türk telekom hem vodafone var sil süpür ve hediye çarkindan güzel internet geliyor yine. Telefonda çift hatli o hediyelerle birlikte götürürüm diye düşünmüştüm. Hem birinin çekmediği yerde diğeri çekiyirsa o da avantaj. Ondan düşük paket tercih ettim bir nevi de.
Çift hatlı telefonda hattım biri Vodafone ise Telefonun sarjı %30 dsha hızlı harcanıyor.
Mesela çigt hatlı telefonda hattın biri Turkcell olsun,diğeri Tutk Telekom. Sarj 10 saatte bitiyorken,Turk Telelom yerine Vodafone tak,sarj 7 saatte biter.
15 yıla yakın çift hatlı telefon kullanıyorum. Turkcell hep kullandım işimin gerekliliğinden iletişim aksaması olmasın diye. Yanında genellikle Turk Telekom kullandım diğer Simde ama 5 yıl önceye kadar Vodafone - Turk Telekom değişerek sık sık kullandım.
Vodafonenin Turkcell ve Turk Telekoma göre sarjı ortalama %30 üzerinde daha çabuk bitirdiğindi gözlemledim.
Burada biri çıksa,bende öyle bir fark yok dese asla acaba deyip kendimden şüphe etmem. Benim için bu durum kesindir.
Forumda da yıllarfor bu söylenir sık sık.
Yani mümkünse çift hatlı telefonunda Vodafone kullanıp sarjı çabuk bitirme. Zaten çift simli çift hatlı telefonlar daha çok sarj harcar bilirsiniz.
Samsung M51gibi bir telefon kullanıyorsan sarj 2-3 gün gider,onda Vodafone kullanmak idare ettirebilir. Samsung FE cihazlarında sarj bir M51 gibi uzun gitmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bim hat açılır açılmaz hemen turkcell e başvuru yapilmalimi? yolsa 1 gün beklenmelimi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X