< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 15:9:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İptal yaptıktan sonra uygulamada hangi tarifeler çıktı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 15:18:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk mesajda bahsi geçen ve geçici olarak Bimcell'e taşıdğımızda ücretsiz alınan paket hata veriyor ben ve bir kaç yakınımda. Şöyle ki; ''Değerli müşterimiz, Bimcell Bonus Kampanyası paketinden son 60 gün içinde yeni aktivasyon ile gelen müşterilerimiz faydalanabilmektedir.'' hatası vermekte. Çok önemli değil lakin bilginiz olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 9 Aralık 2024; 17:55:3 > |
10 gb kampanyası gerçekten şaşırttı. taahhütüm devam etmiyor olsa geçerdim hemen. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 19:38:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Aralık 2024; 12:57:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avea taahhüdüm Nisan'da bitiyormuş. Kesin o zaman kampanya falan olmaz bana kol gibi fiyatlar kalır. |