Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.670
Cevap
95
Favori
150.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bimcellden dönüşte sıkıntı oluyor diyenler gördüm de bimcellden geçilen bayi bulursanız işlem yaptırırsınız tarzı yorumlar gördüm forumda anlamadım da neyse öncelikle hat devri yaptırıp yeni müşteri gibi gözükürse bu tariflere geçişi deneyeceğim olmazsa git gel yapacağım artık teşekkürler hocam herşey için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar ben Türkcell Faturalıdayım bicelle git gel yapacağım benim önce faturasıza mı geçmem mi gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok, direkt geçebilirsiniz.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Hocam devir yaptım bu yeni tarifeler gözükmedi mh aradım oda yardımcı olmadı şimdi bimcell geçiş yapıp geri döneceğim iptal star 1 gb da yaptım büyük festival geçişi için sms de attım olmadı.

Edit: Şimdi gittim bimcell geçiş başvurusu yaptım geçiş olur olmaz geri döncem yetişir inşallah olmazsa geri dönüşte online başvurur e sim alırım böyle daha hızlı olur sanırım kafama sadece şu takıldı bimcell geçiş doldururken tabletten nüfusa kayıtlı il ilçe ye doğum yerinin ili ilçesini yazdı böyle oluyor dedi normalde nüfusa kayıtlı il ilçe farklı doğum yerimin ki farklı inşallah doğrudur 2-3 kere sordum böyle yaptık hep doğum yerininkini yazdık dedi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 15:9:5 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

İptal yaptıktan sonra uygulamada hangi tarifeler çıktı?

Aynıları çıktı hocam star 1 gb diger sadece dakika olan 250 TL olan birde diğer ücreti yüksek tarifeler çıktı devirden sonra çıkanların aynısı çıktı olsaydı çok iyi olacaktı hat taşıma vs sim kart blokesi olmayacaktı yapacak birşey yok artık bimcell gidip geri gelcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 15:18:46 >
    Uygulamada arama kısmından büyük festivali bulup geçmeyi denediğinizde ne diyor.

Bu paket hattınız için uygun değildir lütfen farklı paket seçiniz yazıyor hocam.

O zaman git gel yaparak doğru olanı yapmışsınız:)

Hocam eski tarifemde devirden önce fatura kesimi 10/12/2024 dü bugün hattı devir aldım şimdi yeni star 1 gb da da fatura kesim yenileme 10 Aralık gözüküyor fatura kesiminden sonra cayma bedeli çıkıyordu sanırım şimdi paketi iptal etsem mi bimcell geçiş için başvurdum 2-3 güne açılır dediler.

• İlk mesajda bahsi geçen ve geçici olarak Bimcell'e taşıdğımızda ücretsiz alınan paket hata veriyor ben ve bir kaç yakınımda. Şöyle ki;

''Değerli müşterimiz, Bimcell Bonus Kampanyası paketinden son 60 gün içinde yeni aktivasyon ile gelen müşterilerimiz faydalanabilmektedir.''

hatası vermekte. Çok önemli değil lakin bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 9 Aralık 2024; 17:55:3 >
  • 10 gb kampanyası gerçekten şaşırttı. taahhütüm devam etmiyor olsa geçerdim hemen.

• Professor X kullanıcısına yanıt
    Bugün birinden daha aynı dönüşü aldım, fikslemiş olabilirler…

Taahhütü iptal edin öyle kalsın, bimcell ücretsiz 9GB lık paketi alabilmiş miydiniz? Bugün geçtiniz diye hatırlıyorum.

Hocam bimcell geçiş başvurusu yaptık da 2-3 güne geçer dediler geçince yapacağım taahhüt iptal edeyim olmazsa faturasıza geçmek de istemiyorum şuan bimcell geçiş başvurusu yaptığım için olmazsa taahhüt iptal edeyim öyle kalsın 1 kaç gün internetsiz idare edeceğiz artık faturalıyım ya şuan taahhüt iptal etsem beni başkaları arayabilir sorun olmaz herhalde taahhüt iptal edince faturasız gibi mi oluyor acaba bi kaç gün arama yapmam dışarıda İnternet te açmam bimcell geçince o paketi yapar Türkcell geçene kadar idare ederim artık.

Türkcell'e sorduğumda ay sonuna kadar geçerli kampanya dedi bazıları ayın 15 i diyor bakalım yetişiriz inşallah geçiş onayını yaparsam kampanya bitmeden kart aktif olma süresi dahil olmaz herhalde yani geçişi yaptığım gün devam ediyorsa kart 2-3 güne açılıyor ya o süre önemli değil geçiş başvurusu yaptığımda devam ediyorsa kampanya olur herhalde değil mi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 9 Aralık 2024; 19:38:42 >

Hayır taahhüt iptal edince paketi kullanmaya devam edebilirsiniz sadece taahhütsüz fiyat geçerli olur 400₺ idi sanırım

O zaman şuan taahhüt iptal etmek mantıklı değil mi hocam iptal star 1 gb yazıp çünkü şuan cayma 0 fatura gece kesilince cayma çıkarabilirler diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam herşey için.

Evet iptal edin taahhüdü, zaten numara taşınınca hesaplamalar taahhütsüz fiyattan yapılacak.

• Arkadaşlar kampanya 15'i son diyorlar benim bimcell geçişim yarın olacak yarın direk bimcell geçer geçmez Türkcell geçeceğim yani ben işlemi yarın yaparsam hattın açılması ayın 15 i ni geçse sorun olur mu yoksa işlem yaptığın gün mü önemli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Aralık 2024; 12:57:28 >
  • Avea taahhüdüm Nisan'da bitiyormuş. Kesin o zaman kampanya falan olmaz bana kol gibi fiyatlar kalır.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.