Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
95
Favori
149.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya 15’inde mi bitiyor? 15’inde hattın taşınmış olması mı gerekir yoksa geçiş talebinin verilmiş olması yeterli midir, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

eğer olduğun bölgede çekmiyorsa daha hızlı gider hocam bu bütün operatörler için de geçerli cihaz sinyal alamayınca recieverinin gücünü daha da arttırıyor bu da pil tüketimini arttırıyor, onu vodafone için söylemelerinin sebebi şu vodafone eskiden çoğu yerde 1 diş zor çekiyordu cihazlar sinyal almak için yırtınıyordu pili bitiriyordu. şu an eğer vodafonenin full çektiği bir bölgedeysen hiçbir fark olmaz canlı canlı kendim test ettim

• Rua~ R kullanıcısına yanıt

Kampanya bitiş saatinden önce TURKCELL'e taşıma başvurusunu yapman yeterli. Ben yazın kampanyanın son günü son saatinde Turkcell com tr web sitesinden online 23.00 civarı taşıma başvurusu yapmıştım,kurye 1 gün sonra simkartı getirdi. Turk Telekom belki uyguna taahhüt uzatma teklif eder diye 10 gün civarı bekledim,başvuruyu ve simkartı edevleten aktivasyon yapmadım. O arada Turk Telekom taahhütüm bitti baktım taahhütsüz fiyat uçuk. Turkcell'i aradım,kurye simkartı vereli 10 gün oldu,başvurum halâ geçerli mi,edevletten aktivasyonu yapsam kampanyalı fiyattan mı yararlanırım dedim. Evet,başvurunuz geçerli,şuan aktivasyonu yapsanız kampanyalı fiyattan size tanımlanacak dedi. Hatta 15 gün içinde mi 14 gün içinde mi ne aktivasyonu yapma süresi var dedi. Ben 3 gün daha bekleyip turkcell com tr den numara taşıma sim kart aktif etmeye girip ordan bankacılık uygulaması üzerinden edevlet GSM operatör değişiklği başvuru aktivasyonu vs yaptım,kampanyalı fiyattan uygulandı taahhüt.

Düşünün, kampanya biteli 13 gün olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Aralık 2024; 14:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Az önce bsşka bir arkadaşa detaylı anlattım sorunuzun cevabını.

Kampanya bitiş saatinden önce taşıma başvurusunu yapman yeterli,isterse sim kart 5 gün geç gelsin,istersen kampanya bittikten 5 gün sonra simkartı aktif et kampanyalı fiyattan taahhüt yansıyor.

Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turk telekom populer 10gba 1 yil taahhutle geceli 2 gun oldu. Hattimizi tekrar turkcellin bu kampanyasina tasirsak tahmini ne kadar cayma bedeli cikar? Islemi fiziksel bayiden yapmistik. Internet bulundugumuz yerde turkcell ile daha iyi.

• Arkadaşlar tekrar Türkcell dönüşte online mağazadan teslim kart almak mı daha hızlı olur gidip bayiden geçiş yapmak mı?

• greenflash kullanıcısına yanıt

cayma bedeli çıkmaz, kullandığınız tarifenin tahhütsüz bedeli üzerinden kısmi fatura çıkar 20-30TL civarında.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

taahhut yazıp 5555 e göndererek cayma bedelinizi görebilirsiniz.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

ikisi de aynı:)

• 8 gün önce (2 Aralık'ta) turkcell'e faturalı olarak geçmiştim, bugün ilk faturam kesildi. Şimdi canlı destekten yazdığımda 219 tl cayma bedeli ile geçiş yapabileceğini söylüyor mh.
    Benzer durumda olup cayma bedeli ödemeden geçebilen var mı acaba?

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt

fatura kesilmeden yapsaydınız muhtemelen çıkmayabilirdi. şu anda yapabileceğiniz bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

fatura kesilmeden yapsaydınız muhtemelen çıkmayabilirdi. şu anda yapabileceğiniz bir şey yok.

Fatura kesilmeden de yazmıştım canlı destekten, fatura kesildikten sonra geçiş yapabilirsiniz dediler. :(
    O yüzden bugün tekrar yazdım şimdi de cayma bedeli istiyorlar.

• forumu takip etseydiniz, mesajla iptal yapılıp turkcell uygulamasından paketler alınabiliyordu.

Turkcell ayın 10'u ve 25'ini fatura kesim günü olarak belirliyordu. Hattını taşıyarak gelenin fatura kesimini hattın aktif olduğu güne bu 2 günden en uzak olanı seçiyordu. 2'sinde hattınız aktif olduysa ayın 25'i olmalıydı. Demek ki Turkcell de sistemi değiştirmiş sıradaki ilk fatura kesim günü hangisiyse onu seçiyor. Belki de aynen böyle hattını geri taşıyanlara erken fatura kesilsin cayma çıksın diye. Ayın 25'i seçeneği varken 6 gün sonra ilk fatura kesilmesi vurgun kötü niyetli.

• Kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum. Vodafon ve ttkom'da daha az fiyatlardan kampanya sundu çünkü. Turkcell ay sonuna varmadan kampanyayı bitirirse de kendisi bilir.

Mh ile tekrar görüştüm. Bugün fatura kesim günü olduğu için geçiş yapamayacağımı, yarından itibaren ücretsiz bir şekilde yapabileceğimi söyledi bu kez. Özellikle önceki görüşmede cayma bedeli istendiğini söylediğim halde çok kendinden emin bir şekilde ödemem gerekmeyeceğini söyledi bu kez arkadaş.
    Diğer arkadaşın şu anki paketi iptal edip geçiş yapmayı düşündüğü için cayma bedeli çıktığını düşündüğünü ancak iptal değil de direkt geçiş ile cayma bedeli çıkmayacağını söyledi özellikle. Bakalım yarın tekrar deneyeceğim.

İptal etme sonra geçme taktiği başka operatöre gidip gelme ile uğraşmamsk için.

Bu durum kampanyalı bir yıl dolunca bizi kasım 2025 de kampanya dışına itiyor ve avantajlı fiyat sunulması muhtemel dönemin dışına atıyor diye ben bayiye, biz fatura kesim tarihini seçebiliyor muyuz diye sordum 10-15-25 olarak üç tarih var sistem kendi belirliyor dedi bende 25 i hesap kesim olsun diye 15 inden sonra taşıma işlemi yapma kararı aldım ama tabi kampanya sona ermezse.

• dede06 kullanıcısına yanıt

15'i de vardı ama Turkcell sonra 15'ini kaldırdı sadece ayın 10'u ve 25'ini seçtiriyor diye biliyorum.

Daha önce fatura günü 30 güne en yakın olan tarihi belirliyordu sistem. Sonradan abone değiştirebiliyordu fatura kesim gününü.

Bu arada, ayın 10'undan sonra hattın taşınırsa yeni sistemde ayın 25'inde faturan kesilir. Az önce mhizmetlerini aradım sordum,artık hat aktif olduktan sonra en yakın fatura kesim tarihi hangisiyse o tarih atanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Aralık 2024; 17:51:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.