Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
96
Favori
146.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam yârın dediğiniz şekilde yapacağım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1400 cayma bedeli verip geçeceğim sanirim turkcell e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizHn26 -- 11 Aralık 2024; 22:35:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkcellin efsane uyanıklığı sonucu tekrar türk telekoma geri geçtim fatura kesim tarihini hesaplayıp (ayın 10 u olarak) 11inde hat taşımamı yaptım ancak uyanık operatör yeni fatura kesim tarihimi ayın 20 si belirleyip taahhütteki 20 günümü yiyince direkt olarak 180 tl olan telekom 20gb paketine hat taşıdım

• cowboy48 C kullanıcısına yanıt
    Bu olayı 1-2 kişi daha söylemişti, turkcell en yakın fatura kesim tarihini belirliyormuş gerçekten hiç etik bir davranış değil. Normal koşullarda en uzak tarih seçilmeli…

• E sim ile mi gecmek mantıklı yoksa Subeye gidip de bizzat mi acaba?

• Kampanya bitiş tarihi hakkında net bilgisi olan varmı arkadaşlar

• lider06 kullanıcısına yanıt
    15 Aralık diye biliyorum hocam.

• Dün bimcelle geçiş tamamlandıktan sonra tekrar turkcell e başvurdum.Bugün Şöyle bir mesaj geldi. ''Hattınızın aktivasyon tarihinden 90 günden az süre geçmesi sebebiyle talebinizi mevcut operatörünüz reeddetmiştir.'' Dolayısıyla git gel yalan oldu benim.Siz nasıl başardınız ?

• MatPro M kullanıcısına yanıt

Hocam bu çok ilginç oldu. Buradakilerin ezici çoğunluğu Turkcell'den Bimcell'e, sonra tekrar Turkcell'e geçenlerden oluşuyor ve ben dahil bu yolla yaptık. Çok enteresan bir durum. Taahhütsüz hizmet veren Bimcell'in böyle bir red hakkı olamaz. Kaldı ki taahhütlü olsa bile olamaz. Taahhütte dahi kesersin cezayı, kullanıcı öder, özgürdür. İlk defa böyle saçmalık görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 12 Aralık 2024; 15:33:50 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

Sizlerin telefon numarası 053**** lu turkcell numarası mı?

Benim 0506**** turk telekom numarası.Acaba bununla alakası var mı?

Hat ne zaman satın alındı? Çok ilginç bir durum gerçekten.

Onda da bir limit yok. Hat ne zaman alındı. Yani ilk sinyali ne zaman aldı? Konu bunla alakalı olmalı.

Yarın ben geçeceğim bizimde başımıza gelirse yandık vallahi ne yapacağım bilmiyorum

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

5 yıldan fazla olmuştur.

• Professor X kullanıcısına yanıt

İlk alınma zamanı 5 yıldan fazla olmuştur.Geçen gün Bimcell e geçtiğim gün Turkcell e başvurdum.

Turkcell e yarın tekrar başvurun bence, bu işte bir yanlışlık var.

• Bimcell 5-6 Aralık Vodafone başvurularını neredeyse toplu red etti tekrar başvurun onaylayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 1:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay oldu Türktelekomdan geçeli Turkcelle pişmanım haftalık salla kazandan bi şey çıkmaz interneti Türktelekoma göre çok daha hızlı biter örnek 20 gb 1 ayda tam bitirirken Turkcellde 1 ayda aynı kullanımda 40 gb sömürüyor.

Ceza ödemeden Türktelekoma nasıl geçerim acaba

• Bugün vodafone taşıma başvurusunda bulundum. turkcell kampanyası 15 inde bitiyormuş galiba yetişir mi sizce?

• bir bayi bana 19 aralık son gün dedi

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.