Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
97
Favori
145.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell hat devri sonrası konu başlığındaki kampanyalı paketlerden faydalanamadım. Bilginize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kampanya yapmışssın oraya sınırlı süre demişsin. btk nın bu konularda yaptırım uygulaması lazım. yazsana son tarih ne zaman diye. kafalarına göre hareket ediyorlar.

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Sitesinde geri sayım koymuş

• 300 TL Migros hediye çeki veriyor..
    Ben dün geçerken 2 aylık YouTube premium hediyesi vardı..
    Henüz hat açılmadı, acaba hangi hediyeyi verecekler?

• ferber F kullanıcısına yanıt

Ayın 19 son yazmışlardı önceki sayfalarda. Ttkomda sayaç koymuş o da 19 unda bitiriyor.Vodafone size kaç günde geçiş yapılır dedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

youtube premium hediyesini nasıl alacağıoz ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri kod verir herhalde, bilemiyorum hocam..
    Henüz açılmadı hat..

• Arkadaşlar bimcelle geçtik tasimada turkcelle başvurulan günden sayılıyor sanirim mh biri öyle dedi
    bir başkası da 10unda aradığımda turkcellde iken 15inde biteceğinde yetişmez dedi sinyal aldığınız gün sayılır dedi
    Hangi bilgi doğru?
    Bayiye gittik e devlete giriş istediler naptilar bilmiyor babam
    simdi e devlet ile aktivasyona 300tl migros ceki veriliyor okudum turkcell uygulamada kampanyada bundan faydalanır miyiz? E devlet aktivasyon demek karti ordan isteyip kurye ile almak mi oluyor? Babam ve annemin simkartlari bayiden verilmiş o yüzden sayılmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 13 Aralık 2024; 17:50:28 >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    bimcelle geçtik zaten 19u için 16sinda basvuru geçsek 16si sayilip 18inde turkcell sinyal mi alir yada 19una yetişir mi?
    20si son degil mi 19 olmaz ya 20 olur yada 31i olur kampanya bence

• Rain.. kullanıcısına yanıt
    Hat devri derken nasil birinden üzerinize alınca mi tasima saymadi? mantıken de sayılmaz bence sahibi değişiyor sadece çünkü

• Hepinize iyi günler.

5 aralıkta büyük festival 10 gb a da geçiş yapmıştım. 9 gündür kullanıyorum da 20 gb daha mantıklı duruyor müşteri hizmetlerini arasam geçiş yapabilir miyim acaba? Bu sekil paket değiştiren oldu mu hiç?

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt
    Kac aylık cayma bedeli bu cok fazla değil mi? babamın 24 ağustos sozlesmeliydi 3 ayi geçti aradım cayma vergilerle 522tl dendi o da 185tl paket için başvurdu sürpriz fatura cikar mi bilmiyorum

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok fazla veri mi kullanıyorsunuz youtube video, story vs de veri hizli gider malum
    Normalde sosyal medya facebook, chrome vs bakan için yeterli olur sanırım degil mi? Eger olmuyorsa 20gb olani alayim ben kendime
    Youtube premium mu migros 300tl kod mu geldi size?
    Diğer operatörden turkcellde sinyal kac gunde alindi ona göre başvuracağım

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Hocam aslinda 10 da yetiyor gibi chrome vs takiliyorum sosyal medya instagram falsnda var tabi de 50 lira fark icin 20 lik olmasi da daha mantikli gibi kararsiz kaldim :)

Ben eski turkcelliyim netgsmdedim 1 ay geri döndüm o yüzden youtube falan vermedi e devlet ile aktivasyon yaptigimdan pasaj çeki ile haftalık 2 gb verdi.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin 14 gün mü süre var başvurduktan sonra benim son aya gircek ayın 21 cayma bedeli ödemek istemiyorum bekleyip 21 de onaylasam edevletten ödemem o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    3 aylik hocam asiri fazla hemde ...

• Merhaba arkadaşlar , şu an vodafone faturalı kullanıyorum. Taahhüt bitişi temmuz 2025 ve Cayma Bedeli 1800 TL yazıyor. Turkcell'in bu indirimli tarifelerine geçmek istesem Turkcell 1800 TL cayma bedelini karşılar mı ?

• headhuntergs H kullanıcısına yanıt

Karşılamaz siz ödersiniz.

Dün saat 17.00 da tcell için ttkomdan geçiş müracaatım oldu. Biraz önce mesaj geldi 15.12.2024 saat 18.45 te tcelle geçeceğim. Ttkomda 25 GB 121 TL ödüyordum Ocak 2025 te bitiyor taahhütüm. 20 GB 235 TL olacak,aynı tarife ttkomda 180 TL . Tekrar ttkom a geçsem cayma bedeli vb ücretler çıkar sanırım.

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    300 TL migros hediye çeki ve 2 ay YouTube premium nasıl alacağız acaba?

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.