Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.670
Cevap
95
Favori
149.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bugün Turkcell e geçişim gerçekleşti. Fatura tarihi 20 Aralık olarak görünüyor. Yani 1 hafta var. Sizin de bu şekilde de mi oldu arkadaşlar? Müşteri hizmetleri ile görüştüm fatura kesim tarihi ve 20sinde kesilecek fatura miktarı sistemsel belirleniyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampayanın süresini uzatırlar bence. 31 aralık olması lazım. şimdi bimcele git gel yapsam yetişmeyecek 19 una.

• Turkcelle geçicekler iyi düşünün bakın 3 ay oldu geçeli çok hızlı şekilde internet paketini sömürdüğü için geri telekoma dönüyorum 500 tl'de cayma bedeli ödeyerek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toplu şikayet mi oluştursak internetin çok hızlı bittiğine dair

• Arkadaşlar merhaba. Turkcellden Türk Telekom faturasıza geçmiştim. Şimdi tekrar Turkcell 20 GB tarifesine geçeceğim. İnternet sitesinden başvuru yapsam simkart kaç güne gelir acaba, çok uzun sürer mi geçiş?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim üstüme ama kardeşim tarafından kullanılan bir hattım var. Kardeşim ve ben farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bu kampanyaya geçip e devlet'ten onay yaptıktan sonra kardeşimin adresini girsem, hattın teslimatında sorun yaşar mıyız?

• Bugün internet üzerinden Vodafone’a geçiş başlatsam 19’una yetişebilir miyim Turkcell’e?

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Cevap alabildiniz mi? Hocam bende merak ediyorum teşekkürler

• Bende katılım sağladım az önce 60 gb 390 TL (vodafone de 22 gb için 280 tl ödüyordum)

Müşteri temsilcisi 5 gün var dedi 2 gün içinde hattınız aktif olup kullanabilirsiniz dedi e-sim tercih ettim ek 4 gb hediye verdi

• Hattınızı yapabiliyorsanız 21inde aktif etmeye çalışın. Benimki bugün aktif oldu 6 gün sonra yenilenecek.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Hocam telekom da 15 gün yedi taahhütten :D ama en azında 180 tl

• Try it T kullanıcısına yanıt

Benim de aynı oldu ve ben tekrar türk telekoma geçtim onlar da 27 si belirledi 15 günümü yediler

• Arkadaşlar geçişi bayiden yaptım 2 ay YouTube premium oluyor mu göremedim Turkcell uygulamasında

• Evet dostlar az önce 2 hat ile bimcell e geçtim saat 14 Aralık 2024 Cumartesi saat 18:42 ve bakalım sonuç nasıl gidecek hayırlısı olsun hepimize

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Hediyeler kısmında var..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmadı

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, müşteri hizmetleri ile iletişime geçin..

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt
    Ayni durumdayiz hocam mh aradınız mı neye istinaden 1400tl mis bize de aynisini mi yapacaklar acaba yoksa geri turkcelle gelince söylediklerini mi alırlar 1400tl olursa mantıklı da olmuyor ki 😏

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    E-devlet aktivasyon denilen ikamet adresi onayı vs mi hatlar babam üzerinde olunca e-devlet kısmını bilemiyorum girsem çözerim de malum giremedim
    bayide e-devletine girmişler aktivasyon mu yapılmış sayilir?
    Hediyeler sms ile gecisten sonra mi geliyor bayidekiler kendilerine almasin hediyeleri anlamiyor babam diye 🙄

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.