Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kraly61 , aprendimos , Tahaa24 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü9 Mobil
5 sn
1.633
Cevap
97
Favori
140.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell full fatura bedeli çıkarmiyor ki zaten hocam yarım kullanımda vs. Misal geçen ay 490 TL lik tarifedeydim, 8 gün için 119 TL mi ne fatura çıkmıştı kesimi yine 20'si olan faturam için. Kullandığınız gün kadar fatura çıkıyor tüm bedel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 15 Aralık 2024; 11:48:16 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

1-2 gün kullanım faturası çıkıyorsa cayma bedeli ne çıkar acaba 1-2 gün kullanım için?Sonuçta taahhüt veriliyor faturalı tarife için. Benim 2 hat vardı tcell e geçiş için müracaat ettim birine kalan 42 gün için 106 TL ,diğer hattıma 500 TL(aynı tarifenin 2.yil %25 indirimli kullanıyorum diye) çıkarmış kalan 42 gün için. 500 TL çıkan hattı tekrar geri ttkom a taşımak istesem, tcellde 1 gün kalsam bile cayma bedeli ne çıkar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 15 Aralık 2024; 11:22:22 >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde yetişir mi en az 4 5 gunde turkcelle geçiyor biraz riskli olmus talep edilen günden sayilmazsa
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Talep edilen gün sayılıyor.

Turkcell'e geçiş 4-5 gün değil genellikle 2-3 gün sürüyor birincisi.

İkincisi Turkcell'e başvurduğunuz tarih geçerli, hattın açılacağı tarih değil.

Hiç bir sıkıntı olmaz 1,5 günde işlem tamam çekinmeden yapabilirsiniz işlem
  • 40 gün öncesine kadar Turkcell faturalı hat kullanırken Turk Telekom’a git gel yaparak bir faturalı tarifeye geçtim. Şu an Büyük Festival daha cazip geldi. Bimcell’e git gel yapsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Gidip gelmenin bir limiti var mı?
  • Kasım ayında taahhüt 40 gb 330 tl üzerinden yenilenmiştim. Şu anda bimdeyim bimcelle geçiş yapıp geri 60 gb a döneceğim. Turkcell mh ye sordum geçiş talebindeki tarih önemli dedi.
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Kasımın kaçı?
  • 60 gb 390 verin dedim olmaz yeni müşterilere ya da yeni hatta dediler. İnat ettim bende. Yetişmezse de yapacak bir şey yok ki 19 unda geçse bile avm lerde 10 a kadar açık gider oradan başvuru yaparım.
  • Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Git gel yapabilirsiniz.
  • Bimcelle geçiş için saat aralıkları seçeneği var 00-07
    07-18 gibi ben de 00-07 arasında geçiş yapın dedim artık. Daha hızlı olur dediler.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Tam tarihi hatırlamıyorum hatta taahhüt bitmesine biraz zaman vardı bana o zaman avantajlı gelmişti. Birde benim 40 gb in 20 si sosyal medya şeklinde idi.

son 30 günde numara taşıdıysanız alabilirdiniz ondan sormuştum.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Hayır son 30 günde numara taşımadım zaten Turkcell'de idim. Beni arayıp aynı tarifeyi 330 TL'ye teklif edince o zaman için operatörlerde bu fiyata 40 GB yoktu bana da cazip gelmişti. Şimdi 60 GB'lık tarifeye geçeceğim BİMcell'de geçişim yapıldı açılır açılmaz turkcell'e başvuru yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 16 Aralık 2024; 7:59:37 >
    Yapılacak en mantıklı şeyi yapmışsınız:)
  • ben türkcell den pttcell e geçmiştim.
    bu kampanya başlayınca
    pttcell in 10.günü türkcell e geri geçtim
    1 hafta oldu.
    şuan 40gb 325 tl olarak kullanıyorum!
  • Dostlar acil yardıma ihtiyacım var bimcell telefona takmadan bayiye gitsem Türkcell e geçiş yapabilir miyim
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Hat açıldıktan sonra olur

• bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Kartı takıp sinyal almam gerekiyor o zaman doğru mu anladım hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.