Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
97
Favori
145.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır gerekmiyor şu saat hattınız açılacak diye mesaj geliyor ya o tarihdn sonra taşıma yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bradenburg -- 16 Aralık 2024; 10:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt

Yani, hattın Bimcellde açılış saatinden sonra bimcell hattınızı takmadan da Turkcell'e taşıma yapabilirsiniz. Yalnız Bimcell hatta mesajlar gelir hattın ne zaman Turkcell'e taşınacağına dair,o mesajları okumak için sonra takmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Aralık 2024; 10:7:41 >
  • vodafonda devam eden taahhütüm var şuan 3üncü ayına girdim. 450 lira cayma bedeli çıkarttı.

nasıl turkcelle taşırım.

doğrudan turkcelle taşıma başvurusu mu yapmam lazım yoksa önce vodafona gidip iptal işlemi mi yapmam lazım.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Dostlar çok teşekkür ediyorum işlemler tamamlandı birlikten dostluk çıkar 🙋‍♂️🧿🙋‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anilzi A kullanıcısına yanıt
    Direkt taşıma yapabilirsiniz.

• lider06 kullanıcısına yanıt

Operatör onaylama süreci ne kadar sürüyor?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Turkcell kampanyası 19 unda da bitiyorsa 19 unda gece 12 ye kadar internetten online başvuru kabul olur herhalde değil mi hocam

• Bu akşam Tukrcell bayiden numaramı talıdım.
    Bayi 300 tl migros kampanyası yok dedi. Vodafonda var o dedi.
    Şimdi baktığımda e devlet ie onaylanarak yapılanda 300 tl hediye çeki yazıyor.
    Bayşden talıdığum için faydalamayacakmıyız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sile S kullanıcısına yanıt
    Evet başvuruyu yaparsanız sorun olmaz. Hattın ne zaman taşındığı önemli değil, başvuru tarihi önemli…

• Ay sonuna kadar süresi olan trcell mega 70 paketim var, kararsız kaldım nereye gitsem diye. Diğer operatörlerde bazen çekim sorunu olabiliyor, başka yere git gel ile uğraşmayım dedim. Ama, yarın bimcell git gel yapmaya kalkarsam yetişir mi acaba?

Mevcut abonesine bir alternatif sunmaması tam bir dangalaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 16 Aralık 2024; 20:55:14 >
  • karadagli74 kullanıcısına yanıt
    Evet faydalanamayacaksın internet üzeri başvurman lazımdı

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Yetişmeme ihtimali var ama yetişebilir de, taşıma saatini özellikle 18:00-23:59 arası olanı seçerseniz yetişeceğini düşünüyorum.

• Arkadaşlar merhaba, önce uygulamadan hat taşıma işlemi başlattık e-sim seçeneği çıkmadığı için tarayıcıdan hat taşıma işlemini gerçekleştirmeye çalıştım fakat böyle bir hata veriyor başına gelen oldu mu acaba

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

• djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda bilgi mevcut, pasajı arayıp sipariş iptali yapın.

• 18 Aralık 04:00’da BimCell’e geçiş yapıyorum. E-sim kullanmak için Turkcell’e online başvursam herhangi bir sorun olur mu? Yoksa garanti olsun diye taşırken bayiye gitmeye gerek var mı?

• Arkadaşlar bimcellde 3 gün kaldım böyle bir mesaj geldi “xxxx nolu hattinizda kalan 0.59 TL nin banka hesabiniza iade edilmesi icin turktelekom.com.tr bireysel duyurular sayfasindan talebinizi iletebilirsiniz.Telsiz Kullanim Ucreti borcunuz varsa kalan bakiyenizden dusulecektir. B001” bir sorun olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam pasajı arayıp iptal ettirdik sağolun bilgilendirme için gözümüzden kaçmış.

bu taşıma saati bimcell de başvuru yaparken mi belirtiliyor?

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Evet tabletten çalışan seçiyor.

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmaz, çok rahat bir şekilde esim e geçebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.