< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (73. sayfa)
-
-
İlk mesajda söylemiştim. 8 Aralık'ta geçiş yaptım.
Altın festival 40 GB adında bir paket, şu anki Büyük Festival 40 GB ile aynı ama 410 TL.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IPTAL ALTINFESTIVAL40GB 2200 a gönderin, sonra turkcell uygulamasından büyük festivale geçebilirsiniz. Gelen onay mesajında cayma bedeli rakamı görünecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar Bu kampanya ne zaman sonlanır
Merhaba, Türkcell platinium müşterisiyim. Ben aramadan girdiğimde bu paket hattınız için uygun değildir yazıyor. Nasıl geçebilirim bu pakete
-
Ben cayma bedeli ödemek istemiyorum, mh 219 tl çıktığını söyledi zaten. Benim amacım cayma bedeli ödemeden geçebilmek.
Bakalım mh yarın denersem ücretsiz geçebileceğimi söyledi, deneyip göreceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 10 Aralık 2024; 20:45:45 >
Bu mesajı attığınızda cayma bedeli ne çıkıyor? Bence faturanın kesilmesini beklemeyin benden söylemesi cayma bedeli kesin çıkar…
Git gel yapmanız lazım başka operatöre.
Bir bakayım hocam teşekkürler
-
Bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Fatura kesim günüm olan 10 Aralık'ta (ve öncesinde de) denediğimde olmamıştı geçiş ama bugün itibariyle (11 Aralık, fatura kesim gününden 1 gün sonrası) uygulamada Büyük Festival paketleri görünmeye başladı.
410 tl'lik paketimden hiçbir ücret, cayma bedeli vs. ödemeden 390 tl'lik 60 gb pakete tek tıkla geçtim.
Benzer soruları olan olursa diye not düşmek istedim. Benim gibi Aralık ayında geçiş yapan ve fatura kesim tarihi 10 Aralık olan arkadaşlar şu an itibariyle bu paketlere ek ücret ödemeden geçebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bakayım hocam teşekkürler
Toplam 1500 TL civarı bir şey çıkıyor
-
Yüksekmiş…
Bu gün bime gittim geçmek için ama tablet ve sistemleri çökmüş geçiş yapamadılar türkcell kampanyası ne zaman bitecek tarih değişti mi?
başka bime gidin kesin yaparsınız, yapana kadar bekleyeceğim bölge müdürünüzü arayın filan deyin. Biraz baskı yapın... Genelde her şubede 1 kişi bu işlemi yapmayı biliyor, o kişi vardiyada değilse sistem bozuk tablet bozuk vs diyorlar.
-
- sayfadaki bimcell paketini alabildiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 11 Aralık 2024; 19:39:52 > -
Aynen hocam aldım şuan bimcell o paketi kullanıyorum geçiş olana kadar 500 dk 9 gb
geçiş bugün olmuştu değil mi? saat kaçta geçtiniz?
-
Pazartesi bimcell başvurdum bugün 13:40 geçiş oldu 15:00 gibi de Türkcell mağazasından büyük festival 10 gb paketine geçiş için başvurdum hocam.
hayırlı olsun güle güle kullanın:)
-
Teşekkürler hocam size de yardımlarınız için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X