Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
95
Favori
150.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen geçilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bimcell de gerçekten sistem hatası oluyor, geçen dayımı geçirmek için gittik, adam gözümüzün önünde bayağı uğraştı sistem ilerletmedi. Abi yarın gelin tekrar bakalım dedi, ertesi gün sorunsuz taşıdık…

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Bu ttkom da ara baya şikayet vardı. Sosyal medya kullanımları, özellikle youtube Sınırsız sosyal medya paketi yerine normal internetten düşüyor diye. Bilgisi olan var mı. Güncel durum nasıldır acaba. Turkcell 60 gb ile ttkom 40 gb sınırsız sosyal medya arasında kaldım

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Çok fazla sosyal medya kullanıyorsanız bence TT mantıklı seçim olabilir, eskiye göre kendini çok geliştirdi.

• Dün 4. ya da 5. Bim'de taşıma yapabildim hocam, üşeniyorlar benim gözlemim. 5 farklı market yahu el insaf. Tesadüf mü ? Gerçekten insiyatifine kalmış o işi yapanın. Ama sistem hataları da yok değil, babamı taşırken yaşamıştık.

@batarist

Hocam Turkcell 60 gb (390 TL) vs TT 40 GB +Sınırsız Soyal Medya (320 TL) arasında hangisine karar kıldınız. Ben de ikisi arasında kaldım. Çekim açısından il \ ilçe vs neydi sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 8 Aralık 2024; 16:3:36 >
  • Arkadaşlar şuan hali hazırda hat babamın üstüne Kendi üzerime alıp yeni kampanyalı tarifelerden yararlanmak istiyorum sizce Türkcell deyken hattımı üzerime alıp öyle mi git gel yapayım yoksa hattı başka yere taşıyıp oradan hattı üzerime alıp sonra mı Türkcell geleyim hangisi daha az masraflı ve sorunsuz olur sizce taahhüt bitmesine 32 gün kaldi cayma bedeli 123 TL çıkıyor o çok önemli değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Devir alıp sonra taşırsan daha sorunsuz olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence şunu deneyebilirsiniz;

Devir işleminde hat genelde yeni hat statüsü görüyor. Devir işlemi yapıp bir ihtimal direkt bu paketleri alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

2. Seçenek olarak, devri yapın bu paketleri alamazsanız en ucuz paketi tanımlatın, bimcell git gel yapın.

Ek olarak devir işlemini fatura kesiminden sonra(ayın 10’u genelde) yaparsanız cayma bedeli ödemezsiniz.

• Teşekkürler hocam Türkcell iletişim merkezini arayıp sordum devir 800 TL ayrıca faturalı geçmek zorundasınız ve paket fiyatları 800-900 TL lik paketler olur dedi böyle sart koşmaları yasal mı bilemedim normal hattı üzerime alınca istediğim tarifeye geçemem mi olmazsa siz devri yapın ben şu anlık tarife yapmak istemiyorum kendim sonra karar vereceğim desem direk bu paketleri denesem olur mu acaba bakalım hocam sağol.

Birde devir işlemini sadece Türkcell iletişim merkezleri mi yapıyor normal Türkcell bayilerinden yapmazlar mı?

Hocam yada devir yaptım Türkcell den diyelim okey dedim 800-900 pakete sonra ilk ay cayma olmaz gidip başka yere geçemem mi geçer kalırım yada geri gelirim bu şekilde de olur diye düşünüyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 16:53:48 >
    Hat faturasızsa, faturasıza devir olur. Ama faturalıysa faturalıya devir olur. Faturalı devirde paket seçimi zorunlu. 800-900₺ lik değil de aşağıdaki paketleri alabilirsiniz. Bunlar en uygun fiyatlı olanlar.

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

Dediğim gibi ilk etapta bu tarifelere geçmeye çalışın, olmazsa bimcell git gel yapabilirsiniz. Cayma bedeli çıkmaz, taahhütsüz fiyattan kısmi faturalandırma yapılır.

Not: İşlemi kesinlikle iletişim merkezinden yapın. Bu arada turkcell devirde artık iki kişinin aynı anda gitmesine gerek yok. Devir edecek kişi turkcelle gidip işlem yapıyor, 4 gün içinde devir alacak kişi turkcelle gidip işlemi yapıyor. Devir tamamlanmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 8 Aralık 2024; 17:52:44 >

Devir sonrası 90 gün taşıma yapılmıyor diye biliyorum

Teşekkürler hocam ayrıca iki kişi aynı gün gidip halledemiyor muyuz hocam 4 gün vakit kaybı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 18:40:33 >
    Halledebiliyorsunuz, aynı anda gidemiyorsanız diye bilgilendirmek istedim.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor.

Deviri yapıp numara taşıyın, sonra geri Turkcell'e taşıyın en sorunsuzu bu olur

Hocam birde şu geldi aklıma şuan faturalıyım diye faturalı geçişe zorlarlarsa ben arayıp faturasız a geçsem şuan 31 gün var taahhüt birimine 123 TL cayma bedeli gözüküyor sonra faturasıza geçtikten sonra devir yapsam bu durumda faturalı tarifeye zorlayamazlar sanırım?

Online geçiş başvurusunu yaptıktan sonra Türkcell'e sim kart geç gelse de ben online 15 inden önce başvurursam sorun olmaz herhalde hatta e sim online oluyorsa direk e sim başvururum.

Edit: Birde fatura kesim tarihi 10/12/2024 gözüküyor bu tarihten sonra yapsam cayma da çıkmaz sanırım son fatura dönemi olduğu için ama gün kaybetmek istemiyorum olmazsa yarın direk başlatcam devir sonra baska hatta geçişi çünkü 15 Aralık a kadar sanırım Türkcell bu kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 21:2:39 >
    Dediğim gibi yapın en mantıklısı bu, fatura kesildikten sonra cayma bedelini kontrol edin çıkmaması lazım. Devir yapıp Star 1 GB Paketi 300₺ den alın. Hemen bimcell e gidip numara taşıyın. Bimcell açılır açılmaz büyük festivale geri dönün.

Hatta Star 1 Gb paketinin aldıktan sonra IPTAL STAR1GB yazıp 2200'a göndererek iptal edin, turkcell uygulamasına bakın bir ihtimal büyük festival tarifeleri çıkacaktır. Çıkmazsa bimcell git gel yapın.

Git geli neden bimcell den yapayım hocam bilmediğimden soruyorum Türk Telekom yada Vodafone den daha mı kolay yada avantajlı direk bim marketlerden yapabiliriz herhalde değil mi faturasız da geçirirler herhalde.

Edit: Teşekkürler hocam ilk sayfada yazıyormuş bimcell daha kolaymış sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Aralık 2024; 21:6:47 >
    Dediğiniz gibi ilk mesajda yazan ücretsiz 9GB + diğer operatörler faturasıza taşırken sorun ve problem çıkarıyorlar genelde…

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.