arkadaşlar bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum; 19'unda başvurduğum kampanyaya ertesi günü sim kartı teslim aldım ancak 12 ay tam dönem kullanmak için fatura kesimi 25'inde kesmesin diye hala e-devletten aktive etmedim. aktive etsem 2-3 gün geçiş süreci yaşanmadan hemen hat açılıyor mu, 25'inde hemen keser mi? yoksa 25'i bekleyip ondan sonra mı aktive edeyim? teşekkürler. |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (83. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: johnny lennarkadaşlar bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum; 19'unda başvurduğum kampanyaya ertesi günü sim kartı teslim aldım ancak 12 ay tam dönem kullanmak için fatura kesimi 25'inde kesmesin diye hala e-devletten aktive etmedim. aktive etsem 2-3 gün geçiş süreci yaşanmadan hemen hat açılıyor mu, 25'inde hemen keser mi? yoksa 25'i bekleyip ondan sonra mı aktive edeyim? teşekkürler.
E-devlet onayından sonra türkcell den numara taşıma işleminiz onaylanmıştır diye mesaj geliyor. Onaydan 2 gün sonra aktif oluyor. Bende hemen açılacak sanmıştım ama 2 gün daha bekledim.
-
Online başvuruya 3 ay youtube premium, 300 TL migros hediye çeki verilecekti ama hediye havuzunda herhangi bir şey göremedim. Farklı bir yerden mi aktif ediliyor, önceki mesajlarda bir arkadaş Türkcell Biz+ dan alınıyor yazmış ama Türkcell biz+ aylık 60 TL ücreti var.
-
Babamın hattı dün açıldı fatura kesim tarihi 10 ocak oldu -
Babamın hat için mesaj geldi Migros kodu yarın sms ile iletilecek diye. -
cevabınız için teşekkür ederim, hat ne zaman açılmıştı
-
Dün açıldı -
Arkadaşlar bu gelen YouTube premium hediyesini sadece hat sahibi mi kullanabilir linkini atsak başkası aktif edebilir mi? -
benimde bugün açıldı, gönderirler inşallah o kadar beklemeye değer. Kurye sim kartı 6 günde teslim edebildi sağolsun.
-
Hat açıldıktan sonra her pazartesi kodlar iletilecek di dün açıldı bugün mesaj geldi yarın sms ile iletilecek diye sizede muhtemelen haftaya pazartesi gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Aralık 2024; 23:13:12 > -
anladım hocam teşekkürler
-
hımm, ilk faturayı 25'ine değil 10'nuna atmış. 10-20 arası açılanların da 20'sine verdiği de olmuş. sistem kafasına göre rastgele atıyor ya da 20'sinden sonrakilerin hepsini 10'una atıyor da olabilir. ben de büyük ihtimal bugün aktive edeceğim, umarım bir aksilik olmazsa beni de mümkün mertebe en uzak tarihe atarsa iyi olur. teşekkürler
-
Dün mesaj geldi bana. Size de geldi mi? Mesaj geldi ama sabah da Turk Telekom'a gecis gerçekleşti. Hediye çeki gelecek mi bakacağım. -
Arkadaşlar ben 10 aralıkta geçtim ama çok pişmanım, okulda hiç çekmiyor bağlantı kesiliyor , durumu aktardım yardımcı olmıyorlar , daha 14 gün olmuş geçeli 438 tl cayma bedeli çıkıyor , ilk ay çayma hakkımız yok mu -
THH'ye verin hocam.
-
Vereceğim -
3 gün önce bimcelle git gel yaparak tekrar turkcele geçtim,Tt 150 veriyordu hız olarak, turkcell 30 veriyor birebir aynı yerde. 2,5 yıldır turkcelldeyim 4,5g hızları berbat -
-
e-devlet onayından sonra sadece talebiniz alındı mesajı geldi turkcell'den. ne zaman hattın açılacağı mesajı henüz gelmedi.
-
migros mesajları otomatik mi geldi hocam? hediye havuzundan bir işlem yapmış mıydınız? ben 19'unda başvuru yapmıştım ancak migros kod kampanyasını sanırım görselden kaldırmışlardı acaba hat açıldığında bana da gelir mi şimdi merak ettim. e-devlet aktivasyonunu yeni bugün yaptım hat henüz açılmadı bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X