işte kalitenin bir numaralı adresi turkcell hocam sen beğenmiyor musun yoksa?? |
Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (82. sayfa)
-
-
Vallahi Türk Telekom a geri döndüm rahatladım. Allah uzak tutsun Turkcell den.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de geçen sene aynı hatayı yapmıştım eve bi geldim 1 diş çekiyor arama yaparken 3gye düşüyor ve kesiliyor hız da max 5mbps görüyodu ortalama 1 mbps kıçıma vura vura türk telekoma geri dömnüştüm :D şimdi fabrikada telekom çekmediği için vodafoneye geldim evde de full fabrikada da full fiyat da süper 60 gb 324 tl çok memnunum maşallah bu turkcell kalitesi yaw diyenleri hiçbir zaman anlamıyorum anlamıcam da her yerde de kullandım turkcelli ist içi açık ara en kötüsüydü çoğu durumda
-
Bursa'da yaşıyorum ama şu an İstanbuldayım. Türk Telekom her türlü daha iyi her yerde ve daha stabil. Turkcell gibi bir 1 mbps çekip bir 200+ göstermiyor. 100 - 150 arası sürekli sabit. Vodafone en korktuğum operatör şu ana kadar ne zaman kullansam hiç memnun olamadım.
-
Istanbul neresindesiniz hocam
Kadıköy Rıhtım'dayım şu an :D
-
Acaba kaçan kampanya yerine ne yaparım derken mesajına denk geldim , akşam PALdır küldür Marmara foruma attım kendimi. Neyse hanımla kızın hattını da taşıyabildim 👌sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay youtube ve Migros çeklerimizi nerden alıyoruz , bilen var mı
İnternet hızında Turkcel bitik, ttnin 150 verdiği yerde 40 veriyor
Merhaba. Ben de istanbulda yaşıyorum. Vodafone dan geçiş yapacağım fakat kampanyayı bulamadım. Mt de yok diyor zaten. Anladığım kadarıyla kampanya bitmiş. Var mıdır bilgisi olan. Her yöne 2 dk 25 gb internet + sosyal video pass de dahil 280 den 466 a cıktı. Ben de bu kampanyayı gördüm ama bulamadım.
Babamın hattını taşıdık bu kampanya ya hat tarifeyle açıldı
ekstra sms atacak mıyız kampanyalı fiyat için
Bitti
Turkcell uygulamasında en altta Hediyeler bölümünü seçerek hediyelere tıklayıp aktif edebiliriniz. Ayrıca üstte TURKCELL BİZ+ bölümünden yine 3 ay YouTube ve Migros çeklerini aktif edebilirsiniz her ay 1 seçim yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar Turkcell kamu mega 12 tarifesi kullanıyordum 160 TL idi ücreti hat babamın üstüne idi 9 aralık da hattı kendi üstüme aldım fatura kesim tarihim 10 aralık idi hat devir ücretleri 800 TL dediler tamam dedim cayma bedeli de 160 TL dediler ona da tamam dedim aynı gün bimcell geçtim sonra geri Turkcell büyük festival 10 gb tarifesine döndüm 10 aralık tarihli kesilen faturam 516,80 TL son ödeme tarihi 23 aralık sonra 11 aralık da hattı taşıdığım için ve taksit yaptığı hat devir ücretleri için bir fatura daha çıkarmışlar 579,53 TL 9 Ocak ödeme tarihli ve ben numaramı tekrar Turkcell taşıyınca fatura kesim tarihini 20 aralık yapıp 14 aralık da geçiş olan hattım için 6 gün sonra 20 aralık da 480 TL bir fatura daha çıkarmışlar toplamda aynı ay içinde 3 fatura çıkarıp toplamda 1600 TL ye yakın bir fatura durumu var canlı destek den yazdım 11 aralık da kesilen faturada operatör değişikliğinden kaynaklı beklemede kalan faturanız son fatura kesilince iletişime geçin dediler 20 aralık tarihli fatura kesilince iletişime geçtim kayıt alındı sonuç bekliyorum 579,53 TL faturanın iptal olması lazım inşallah sorun yaşamadan hallederler başka nereden iletişim kurayım sizce şikayet vara yazmadım henüz kayıt sonucu bekliyorum canlı destek den kayıt oluşturdum inceleniyormuş hala.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
12 ay taahhüt otomatik olarak yapılıyor mu yoksa herhangi bir yere mesaj vs. bir şey göndermemiz gerekiyor mu
Vodafona taşıdım şimdi pazartesi Turkcell simkart gelecek ikiside 60 GB lik tarife karasız kaldim Turkcell e gecsemmi yoksa vodafonda kalsammi çekiş gücü yakın birbirine 🫢
çekim gücünde veya herhangi bir başka sorun yaşamıyorsanız vodafone 70 tl daha ucuza geliyor. ancak durma özelliği yoktu sanırım. sık seyahat ediyorsanız da kırsal yerlerde turkcell'in alternatifi de yok ne yazık ki. ileriye yönelik hangisinden memnuniyet duyacaksanız onda kalabilirsiniz.
-
migros ceki gelen oldu mu? e-devletten başvuruya 300 tl
-
Başvuru yaparken Migros hediye çeki seçeneği vardı sonradan kaldırdılar hat dün açıldı bugün gelmesi lazım sms ile mi iletilecek acaba birde migros çeki 300 TL miydi 350 TL mi?
Migros çeki verileceğine dair ekran görüntüsü olan varmı?
www.sikayetvar.comE-Devlet Kampanyası Hediye Çeki Sorunuhttps://www.sikayetvar.com/turkcell/e-devlet-kampanyasi-hediye-ceki-sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X