Şimdi Ara

Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.630
Cevap
97
Favori
140.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş

işte kalitenin bir numaralı adresi turkcell hocam sen beğenmiyor musun yoksa??

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Vallahi Türk Telekom a geri döndüm rahatladım. Allah uzak tutsun Turkcell den.
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

ben de geçen sene aynı hatayı yapmıştım eve bi geldim 1 diş çekiyor arama yaparken 3gye düşüyor ve kesiliyor hız da max 5mbps görüyodu ortalama 1 mbps kıçıma vura vura türk telekoma geri dömnüştüm :D şimdi fabrikada telekom çekmediği için vodafoneye geldim evde de full fabrikada da full fiyat da süper 60 gb 324 tl çok memnunum maşallah bu turkcell kalitesi yaw diyenleri hiçbir zaman anlamıyorum anlamıcam da her yerde de kullandım turkcelli ist içi açık ara en kötüsüydü çoğu durumda

Bursa'da yaşıyorum ama şu an İstanbuldayım. Türk Telekom her türlü daha iyi her yerde ve daha stabil. Turkcell gibi bir 1 mbps çekip bir 200+ göstermiyor. 100 - 150 arası sürekli sabit. Vodafone en korktuğum operatör şu ana kadar ne zaman kullansam hiç memnun olamadım.

Istanbul neresindesiniz hocam

Kadıköy Rıhtım'dayım şu an :D

• xsw X kullanıcısına yanıt

Acaba kaçan kampanya yerine ne yaparım derken mesajına denk geldim , akşam PALdır küldür Marmara foruma attım kendimi. Neyse hanımla kızın hattını da taşıyabildim 👌sağolasın

• 2 ay youtube ve Migros çeklerimizi nerden alıyoruz , bilen var mı

İnternet hızında Turkcel bitik, ttnin 150 verdiği yerde 40 veriyor

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.