Şimdi Ara

Turkcell çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum bölgede koca Turkcell 4.5 g çekmiyor.Müşteri hizmetlerini aradım.Bölgemde çalışma varmış ancak ne hikmetse 2 haftaya yaklaştı bitmedi.Speedtestten huz sorguluyorum.Hız 0.22 lerde mecbur 3 g ye ayarladım.Ancak o da telefonun şarjını hızlı bitiriyor.Yardım edin ne yapayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılana kadar ya o bölgeyi terk edeceksin ya da koca Turkcell i

• Hemen bir baz istasyonu kuralım imece usulü. Yapacak bir şey yok. Çekmiyorsa çekmez. Çekene git

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben üye olmadan takip ediyordum bu formu ve daha önce çözüm bulduracak bir sorunum olmadığından üye olmamıştım turkcell geçerken ki sebebim forumda ki turkcellin çekim kalitesinin iyi olduğu yönünde ki yorumlardı.Turkcelle Nisan ayında geçtim ancak son 2 haftadır illallah ettirdi.

• Bukadarmız478135 B kullanıcısına yanıt
    Nisan ayında iyi miydi?

• Evet Nisan iyiydi ne olduysa 2 haftadır oldu.

O zaman düzelecektir biraz beklemenizi tavsiye ederim ve
    Dijital Operatör > Yardım > Arama ve Bağlantı Kontrolü > Talep İlet dedikten sonra "Sinyal Zayıf" seçeneğini seçip gönderin. Yardımcı olacaklardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone metroda çekmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Forumdaki kişilerin yorumların bakarak hata yapmışsın kendi gözünle görmek en garantisiydi

• @krkmz1666 valla ne yapacağımızı şaşırıyoruz.Daha önce vodafone da idim o da hep 3g de idi telefonum iyi değildi olur dedim katlandım sonra telefonu ve hattı değiştirip tt ye geçtim o da taahhüt bitince fahiş fiyat önerdi ordan turkcelle geçtim o da su kaynatıyor.

• Teşekkürler @iriven

Dediğimi yapın genel merkeze ulaşır talebiniz.

Bir de baz istasyonunu görüyor muydunuz? Yeri yerindemi?

Tahminimce baz istasyonunu geliştiriyorlar, bakıma almışlar. Dediğim gibi 1-2 hafta içinde düzelmezse taşıyın.

• Evimden 3 apartman ilerde baz istasyonu var. Dediğinizi yaptım artık düzelmezse taşıyacağız.

• Koca turkcellim nasıl çekmez,tez zamanda başı vurula bölge müdürünün 😁

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    vur de vuralım

• İşin şakası bir yana 0.22 mbps hangi operatörde olursa olsun anormaldir,baz istasyonu yakın diyorsunuz muhtemel çalışma geçince fişek gibi bir hız alacaksınız.

• Est. ne haddime hocam :)

aslında forumda öyle özel bir iyi yorum yok, ağırlıklı olarak vodafone şikayetleri var, 3 tane tip her konuyu turkcelle bağlıyor, onlarında düzenli takip ediyorsanız ergen muhabbeti şeklinde paylaşımlar yaptığını fark etmişsinizdir, ama genel bir takip yaptığınızda turkcell efsane iyi gibi bir kanıya varmayı sağlayabileceğiniz bir durum yok, her firmanın + ve - leri servise, tarifeye, konuma yada kullanıcıya göre vardır...
  • Bütün operatörler aynı, hiçbiri müşteri memnuniyetli odaklı değil o bölgede para getirisi varsa aynı gün baz istasyonu dikerler yoksa uzattıkça uzatirlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.