Dostlar selamlar. Bir köydeyim şu günler. 4.5g tam çekiyor sorun yok ancak 3G destekli bir telefonla bağlandığım zaman sadece E çekiyor. Ben bu işten bir şey anlamadım? Sorun nedir? |
Bildirim
Dostlar selamlar. Bir köydeyim şu günler. 4.5g tam çekiyor sorun yok ancak 3G destekli bir telefonla bağlandığım zaman sadece E çekiyor. Ben bu işten bir şey anlamadım? Sorun nedir? |
|
Allah Allah öyle bir şey mi var yahu? Peki teşekkürler hocam aydınlattığın için. |
Öyle birşey değil de Bölgede band 20 4g ve 900 2 g vardır 2100 3 g sinyali zayıf geldiğinden çekmiyordur . Köyde ulak sahası vardır .Yüksek kesime ya da köy giriş çıkışında denk gelebilirsin görürsün . Tüm operatörler için ulak sahalarda sadece 2g ve 4g var 3 g yok şimdilik |
|
varda genelde TürkTelekom kullanıyor |
|
|
Bizim yaylalarda da çoğu yerde 4G sinyali ile hizmet alınabiliyor ancak 2G/3G hizmeti çok zor sanırım 4G'de kapsama alanı daha geniş. |
|
|
|
|
|
volte kullanamıyormusunuz peki ? |
Telefon desteklemiyor. |
www.turktelekom.com.tr
Planlı Çalışma Duyuruları > Hakkımızda > Türk Telekom
https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspxbu7rdan baka bılırsınız belkı bolgenızde planlı calısma olabılır |