Şimdi Ara

Türkcell CryptoLocker virüsü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türcell faturası şeklinde gelen bir virüs. Bütün dosyalar .encrpyted uzantısıyla şifrelendi. Virüsü makinadan temizlemeyi başardım ama dosyalarımı kurtarmam lazım bu dosyaları nasıl kurtarabilirim ?

• Bu sorunun cevabı bedavaya paylasilmayacak kadar değerli bir cevaptir dostum.
  • Maalesef kurtaramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Maalesef kurtaramazsın
    Geçmiş olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Geçmiş olsun kardeş

Alıntıları Göster
    Teşekkürler cevaplarınız için. Bir bardak soğuk su içmek kaldı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lathander038

Teşekkürler cevaplarınız için. Bir bardak soğuk su içmek kaldı sanırım.

Alıntıları Göster
    Cozumpark'ta güzel bir makale var belki i?inize yarar.

http://www.cozumpark.com/blogs/gvenlik/archive/2016/01/17/teslacrypt-sifrelenmis-dosyalarin-cozum-islemleri.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Cozumpark'ta güzel bir makale var belki i?inize yarar.

http://www.cozumpark.com/blogs/gvenlik/archive/2016/01/17/teslacrypt-sifrelenmis-dosyalarin-cozum-islemleri.aspx

Alıntıları Göster
    Okumadığım sayfa kalmadı çözüm yok hiç bir yerde. Bilenlerde çıkarcı oldukları için paylaşmıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander038 -- 29 Ocak 2016; 12:15:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lathander038 kullanıcısına yanıt
    bu bilgiye siz sahip olsanız hakkaten 1 ay içinde türkiyede güzel bir yerden bir daire alabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

bu bilgiye siz sahip olsanız hakkaten 1 ay içinde türkiyede güzel bir yerden bir daire alabilirdin.
    hocam geçmiş olsun, kurtarmak neredeyse imkansız gibi.
    Geçmiş olsun, yabancı forumlarda windowsu güvenli modda başlatıp malwarebytes ile cryptolockerı temizledikten sonra sistem en son geri yükleme noktasına almak önerilmiş denedinizmi bu yöntemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 3 Şubat 2016; 2:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Geçmiş olsun, yabancı forumlarda windowsu güvenli modda başlatıp malwarebytes ile cryptolockerı temizledikten sonra sistem en son geri yükleme noktasına almak önerilmiş denedinizmi bu yöntemi?
    forumlarda yazılan hiçbirşey işe yaramıyor ve hiçbirşekilde sistem geri yükleme yapılmıyor adamlar bu virüsle sistem geri yüklemeyi de ortadan kaldırıyor. Facebookta bu işi yapan birilerivardı ama ücret talep edermi bilmiyorum birde çok talep olduğu için öyle herkese yardım edemediklerini söylediler.
    sana tavsiyem fazla uğraşıp kendini yorma bir bardak soğuk su iç hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfestein

Şu siteye bir bak belki işine yarayabilir:

http://uzmanim.net/soru/cryptolocker-virusu-nasil-temizlenir-sifrelenmis-dosyalar-nasil-acilir/19913#gonderi-19950
    Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim bir çözüm bulamadık bilgisayarı formatladık
  • Baş belası bir fidye virüsü. Dosyaları kurtarmanın şu an için çözümü yok zaten dostum bu virüs aes 256 algoritmasıyla şifreliyor ve keyi bilmedikten sonra bu algoritmayı kırmak imkansıza yakın bir durum. Virüsü yazan şerefsizlerde bu dekripti yüzlerce dolara satıyor , geçmiş olsun zaten format atmışsın
    Malesef bizim işyerinde de başımıza geldi. Anlaşıldığı üzere yedekten geri yüklemekten başka çaresi yok.

Günlük yedek alın arkadaşlar. Ağdaki diğer bilgisayarlara da zarar verip tüm belge özelliği taşıyan dosyaları bozuyor. Bilmediğiniz emaillere bakmayın. Yeni gelen Türkcell mesajında gönderen türkcell gibi ama mause işaretini üzerine götürdüğümde Turkcell BilgilendirmeAdd contact (online@budohotel.com) gözküyor. Sakın tıklamayın bu emaile.

Resmini ekrana aldım ekliyorum.

Türkcell CryptoLocker virüsü.

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=117055817 bu mesajda yazdıklarımı dene, cryptolocker 3.0 - 4.2 sürümleri arasında ise bununla çözebilirsin. Daha eski sürümler için çözümler zaten paylaşıldı internette araştırmanı öneririm. Umarım dosyalarını saklamışsındır.
    mrb hocam diger adi fidye virusu onu yapanlar yakinda sizle iletisime gecebilirler belki bunu ingilterede biyer cozebiliyormus arastirmaya devam ama adamlar windows şifreleme sistemi kullaniyorlarmis gecmis olsun
  • konuda depfreez ise yariyor mu arkadaslar bilgisi olan var mi
  • Adamlar bas bağırıyor dikkatli.olun diye. Bizimkiler ne bulsalar tıklıyolar sonrada varmı.çözüm yolu. Ever var. DİKKAY DİKKAT DİKKAT
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    aslında bir kaç firma var bunu çözebildiklerini söylediler 1000 tl karşılığında
    http://www.cryptolocker112.com/index.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.