10 dakikası 1 kontöre konuşuyoruz değil mi? Ama dikkat edin her 10 dakikası değil ve 8 dakika da değil. 10 dakikası 1 kontör. 10 dakikadan önce ararsanız diyelim ki 8 dakika konuştunuz. 8 kontörünüz gider. 10 dakika 1 saniye konuştunuz bu kez ise 2 kontörünüz gider.
Lütfen dikkat edin buna. Çünkü benim tam 75 kontörüm bu yüzden gitti. İnsanlar yanlış anlayıp saatlerce konuşabilirler dikkat etmeden. İlk 10 dakika evet 1 kontör ama sonrakilerde her dakikaya 1 kontör atıyor. Biz ne yaptık sonradan? 10 dakika konuştuk kapattık. 10 dakika konuştuk yine kapattık.%
20.02.2007 kedicik33 Turkcell'den aradılar ve 10dk'ya kadar sadece 1 kontör düşürüldüğünü söylediler.Yani 9dk da konuşsanız 1dk. düşüyor. Ama şu an bunun takibini birlikte yapıyoruz.Çünkü yanlış hatırlıyor olabilirim.Az önce bir arama denemesi yaptım ve 3dk konuştum.1 kontör düştü.Telefondaki bayan haklıymış.Ama gerçek şu ki 10dk'ya kadar 1 kontör.Yani 10dk'dan sonrası her dakika 1 kontör düşüyor.Bu yüzden 10dk.'yı geçirmemeye bakalım. İlginiz için tekrar Teşekkürler...
**** Müşterimiz ile 20.02.2007 tarihinde şikayeti hakkında görüşülmüştür.
KampusCell Subat ayı kampanyasında KampusCell'den KampusCell'e yapılan aramalarda 10 dakikası 1 kontör, 10 dakikadan sonra dakikası 1 kontör ile ücretlendirilmektedir. Müşterimizin kullanımları incelendiğinde 10 dakikadan daha az süren görüşmelerinde yine 1 kontör ile ücretlendirildiği görülmektedir. Müşterimize konu hakkında bilgi verilmiştir.