Google'da "donanımhaber avea kimin" ya da "donanımhaber turkcell kimin" gibi aramalar yaparsanız Donanımhaber'de daha önceden bir arkadaşın yaptığı hesaplar var. Avea %55 Türkiye'li çıkıyor, Turkcell de %45 gibi idi sanırım. Vodafone zaten tamamen yabancı. Tamamen yerli sermaye ile operatör kurulmadı, daha da kurulmaz. :)
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Google'da "donanımhaber avea kimin" ya da "donanımhaber turkcell kimin" gibi aramalar yaparsanız Donanımhaber'de daha önceden bir arkadaşın yaptığı hesaplar var. Avea %55 Türkiye'li çıkıyor, Turkcell de %45 gibi idi sanırım. Vodafone zaten tamamen yabancı. Tamamen yerli sermaye ile operatör kurulmadı, daha da kurulmaz. :)
bırakın şu muhabbeti Allah aşkına...
hangisi uygunsa onu kullanın.
Zaten Türkiye'ye yaptığım harcamalar faturalar, Turkcell kontör ve yemeklik üç beş pazar alışverişi. Geri kalan her şeyi yurt dışından temin ediyorum. :)
bugün itibari ile yolladıkları mesajda 3dk 50 kuruş olmuş yani turkcell indirim yapmış hayret ettim bakalım ne kadar sürecek bu durum üstelik 20 tl yükleme ile oluyormuş bu durum .
quote:
Orijinalden alıntı: tarihcix
bugün itibari ile yolladıkları mesajda 3dk 50 kuruş olmuş yani turkcell indirim yapmış hayret ettim bakalım ne kadar sürecek bu durum üstelik 20 tl yükleme ile oluyormuş bu durum .
20 lira yüklemeye dakikası 40 kuruştu.. diğer rakipleri bunun kat ve kat üstünü verirken turkcell dakikası 40 kuruştu :))
biraz insafa gelmişler, ya da kaçan aboneler insafa getirtmiş bunları.. 3dk 50 kuruş yine kötü ama hiç yoktan iyidir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme