Şimdi Ara

Turkcell de 2010 sonuçlarını açıkladı! Kan kaybı sürüyor.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google'da "donanımhaber avea kimin" ya da "donanımhaber turkcell kimin" gibi aramalar yaparsanız Donanımhaber'de daha önceden bir arkadaşın yaptığı hesaplar var. Avea %55 Türkiye'li çıkıyor, Turkcell de %45 gibi idi sanırım. Vodafone zaten tamamen yabancı.
    Tamamen yerli sermaye ile operatör kurulmadı, daha da kurulmaz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Google'da "donanımhaber avea kimin" ya da "donanımhaber turkcell kimin" gibi aramalar yaparsanız Donanımhaber'de daha önceden bir arkadaşın yaptığı hesaplar var. Avea %55 Türkiye'li çıkıyor, Turkcell de %45 gibi idi sanırım. Vodafone zaten tamamen yabancı.
    Tamamen yerli sermaye ile operatör kurulmadı, daha da kurulmaz. :)

bırakın şu muhabbeti Allah aşkına...

hangisi uygunsa onu kullanın.
  • Zaten Türkiye'ye yaptığım harcamalar faturalar, Turkcell kontör ve yemeklik üç beş pazar alışverişi. Geri kalan her şeyi yurt dışından temin ediyorum. :)
  • bugün itibari ile yolladıkları mesajda 3dk 50 kuruş olmuş yani turkcell indirim yapmış hayret ettim bakalım ne kadar sürecek bu durum üstelik 20 tl yükleme ile oluyormuş bu durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

bugün itibari ile yolladıkları mesajda 3dk 50 kuruş olmuş yani turkcell indirim yapmış hayret ettim bakalım ne kadar sürecek bu durum üstelik 20 tl yükleme ile oluyormuş bu durum .

20 lira yüklemeye dakikası 40 kuruştu.. diğer rakipleri bunun kat ve kat üstünü verirken turkcell dakikası 40 kuruştu :))

biraz insafa gelmişler, ya da kaçan aboneler insafa getirtmiş bunları.. 3dk 50 kuruş yine kötü ama hiç yoktan iyidir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.