Şimdi Ara

Turkcell’de 4 gb internet + 1000 dk heryöne 27 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya Şanlıurfa, Aydın, İzmir, Sinop ve Samsun illerine özeldir, sadece belirtilen illerde bulunan Turkcell noktalarından yapılan bireysel ses yeni tesis ve numara taşımayı kapsar. Kampanyadan son 90 gün içinde belirtilen illerden numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell’li olan ses hatları faydalanabilir.

Turkcell’de 4 gb internet + 1000 dk heryöne 27 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lifecell de 30 liraya 5gb var. Yanında da hediyeler vs. Forumda konusu var ona bakın. 34 TL olan faturalı, faturasız 30

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dakika cok önemli degil diyene de 4 gb + 500 dk + 1000 sms sanirim eko 3gb tarifesi var. 25 tl.

• Banim tarifem:lifecell fırsat 5GB KAMPANYASI = 6 GB internet + 25 GB internet (fizy 5 GB, TV+ 5 GB, lifebox 5 GB, Dergilik 5 GB, Yaani 3GB, Facebook & Twitter 2 GB)
    + 1250 dk Her Yöne
    BiP'ten BiP'e sınırsız + 1.000 BiP dk Her Yöne
    + 100 SMS + sadece ve sadece 34tl

Not: İle ozel kampanyasinda ekstra 500 dk ve 1 gb eklenmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor1905 -- 22 Temmuz 2018; 9:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor1905

Banim tarifem:lifecell fırsat 5GB KAMPANYASI = 6 GB internet + 25 GB internet (fizy 5 GB, TV+ 5 GB, lifebox 5 GB, Dergilik 5 GB, Yaani 3GB, Facebook & Twitter 2 GB)
    + 1250 dk Her Yöne
    BiP'ten BiP'e sınırsız + 1.000 BiP dk Her Yöne
    + 100 SMS + sadece ve sadece 34tl

Not: İle ozel kampanyasinda ekstra 500 dk ve 1 gb eklenmistir
    ustad bende senin tarifedenim ve bende fizy sinirsiz yaziyor turkcell hesabimda ne demek oluyor acaba bu.. digerleri 5 gb yaziyor kalan kullanimlarimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

Dakika cok önemli degil diyene de 4 gb + 500 dk + 1000 sms sanirim eko 3gb tarifesi var. 25 tl.
    bizi de her ay 4gb + 1000 dakika için 37 lira öpüyor

• Fizy den sinirsiz muzik dinleyebilirsiniz. İndirme olmuyor ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taahhütü bitecek mevcutta tecelli ve faturalı hat sahipleri için önerisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

Dakika cok önemli degil diyene de 4 gb + 500 dk + 1000 sms sanirim eko 3gb tarifesi var. 25 tl.
    Faturasız mı ? Nasıl alıyoruz

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Eko 3 gb yazin google a faturasiz tarife ama.

• Tears0fDevil kullanıcısına yanıt
    Sadece yeni müşteriye bu. Faturasız 25 tl başka bildiğiniz var mı

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Suanki konu zaten taşıma yada yeni hat tesisi. Mevcut üyelere tcellin birsey vereceğini sanmıyorum.

• mevcut turkcelliye 4 gb 24 yada 25 tl idi geçen ay yaptım.. herkese olmayabilir.. uygulama diğer kamp. bakın

• 2-3 ay kontör yüklemezseniz turkcell zaten 4gb-500dk-1000 sms 19-20-25 tllere veriyor sürekli. Mesela şuan 25 tlye 4gb+500dk+1000 sms alabiliyorum. 40 tlyede 8gb+500dk+1000 sms alabiliyorum. Arada *100#den bana özel menüsünden veya turkcell online işlemlerden hattınıza ne veriyor bakın.
  • Turkcell yine kazığı yağlamış adı fırsat olmuş.

• Executor1905 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom kullanan biri olarak bu lifecell paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum. Yalnız şunu merak ediyorum. Size bip kullanmayan ve farklı bir operatörden gelen SMS e bip üzerinden cevap yazabiliyor musunuz? İkinci olarak yine SMS de olduğu gibi diğer hatları normal arama yapar gibi bip üzerinden arayabilir miyim? Yoksa karşıdaki kişinin telefonunda bip mı olması lazım sms ve arama için ?

• isayldrmmm İ kullanıcısına yanıt
    Her iki telefonda bip uygulamasi olmasi yeterli. Konusma ve mesajlasma yapabilirsiniz farkli operator olsa dahi

• Teşekkürler bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Lifecell de 30 liraya 5gb var. Yanında da hediyeler vs. Forumda konusu var ona bakın. 34 TL olan faturalı, faturasız 30
    Lifecelliyim bankaların uzun numaralarına ücetsiz sms satamıyorum aveadayken ücret kesmiyordu.Bu durumun bir püf noktası var mı acaba bilginiz var m?Forumda sms ücretisz yazıyorlar ama benden ücret kesiyor.Tam 30 yükleyince de bakiye sıfır olduğundan hiç sms göndermiyor uzun numaralara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.