Arkadaşlar bu konuya tamamen olumlu mesajlar yazmanızı rıca ediyorum. Turkcell de en çok hoşunuza giden nedir?
Turkcell de benim en çok hoşuma giden hattımda kaç kontor kaldığını merak ettiğimde *123# işlemi ya sizlerin hangi şeyler hoşuna gider?
Bilgi servisleri çok fazla,şimdide turkcell den burgerking teknosa vs..gibi yerlere ödeme yapabilme çıkardılar.
Ayrıca heryerde çekmesi,telefonun görüşürken zırt pırt kesilmemesi yani kısacası werdiği hizmet
Böyle bir konu açmamdaki amaç GSM şirketleri için bir anket çalışması olsun dedim. GSM şirketlerinde görev yapan arkadaşımız bu yazıları ilgili bölüme ileticekler. Böylece daha iyi hizmetler verecekler.
her yerde çekmesi ve kalitesi
üç kağıtçılara prim vermemesi.
*123#
ve
yerin dibindeki metro dahil her yerde, şebeke tıkanmadan çekebilmesi... (duyuyor musun avea??)
güzel geçiriyorlarben bizbizecellden mobil öğrenciye geçtim oradan biliyorum...
mobil öğrenci avea-avea [1.5 kontör (10 dakikası)] avea-trcell (3 kontör)
yanlış anlaşılmasın yukarıda yazdıklarım.olumlu düşüncelerim bunlar.ben trcell kullanmadığım için dışarıdan izlemek hoşuma gidiyor.
Arkadaşlar bu bölümde TURKCELL ile ilgili olumlu şeyleri yazmak zorundasınız bu bölüm Turkcell'e ait. Taraf tutmak istemiyorum. Olumsuz şeyleri farklı bölümde yazın. Bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
güzel geçiriyorlarben bizbizecellden mobil öğrenciye geçtim oradan biliyorum...
mobil öğrenci avea-avea [1.5 kontör (10 dakikası)] avea-trcell (3 kontör)
+1907
Çekim kalitesi
ödemeli cell süper yaaaaaaa 2ayrdır telsim öğrenci kullanıom türkcele kontor almıom ama ödemeli celli kullanıorummmm
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
ödemeli cell süper yaaaaaaa 2ayrdır telsim öğrenci kullanıom türkcele kontor almıom ama ödemeli celli kullanıorummmm
Ödemeli aramaya cidden güzel. Bazen şunu düşünüyorum arama yapmayan bir hatta bu hizmeti keserseler diye ama sonra da kesmezler diyorum çünkü bundan kendilerine iyi bir gelir geliyor, kullanıcıların yüklemediği kontor miktarından fazlasıyla kazanıyorlar.
odemeli olayı kontör transferi [-] kontore düsebilmesi her yerde canavar gibi cekmesi kaliteli olması
quote:
Orjinalden alıntı: hasanyildirim
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
Ödemeli aramaya cidden güzel. Bazen şunu düşünüyorum arama yapmayan bir hatta bu hizmeti keserseler diye ama sonra da kesmezler diyorum çünkü bundan kendilerine iyi bir gelir geliyor, kullanıcıların yüklemediği kontor miktarından fazlasıyla kazanıyorlar.
ABİ KESSİN YA HİÇ KULLANMIOM ZATEN BİDAHADA KULLANMAM
Daha güzel hizmetler istiyorsanız yorumlarınızı mutlaka ekleyin.
Saygılar
böyle anketleri kendiler yapıyor zaten sen merak etme.. yani böyle konularda geyiklere meydan verilmesi düşündürücü
quote:
Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam
böyle anketleri kendiler yapıyor zaten sen merak etme.. yani böyle konularda geyiklere meydan verilmesi düşündürücü
Arkadaşım haklı olabilirsin, ama GSM şirketlerinin anket bölümünde çalışan bayan arkadaşlar ile görüştüğümde bu tip anket yapmadıklarını belirttiler. Bende o yüzden açtım.