mobil öğrenci avea-avea [1.5 kontör (10 dakikası)] avea-trcell (3 kontör)
Bu AVEA nasıl kar ediyor. 10 dakikası 1.5 kontör! Bi tarifesinde de ayda 10 YTL veriyosun, aynı tarifedekilerle sınırsız konuşuyorsun!
Hayatta bazı şeyleri anlamak güçtür, o yüzden anlamaya çalışmamak gerekir.
ayrıca : Turkcell : GPRS 70kb 1kontordü 60kb 1 kontor oldu generaller ayda 20 kontordu haftada 20 yaptilar kim boşluk numara 2222 2 kontordu 4 kontor oldu
vs.....
bumu kalie adamların 22 milyon 23 milyon abonesi var abi. hepsi kontorlü olsa günde 1 kontor harcasalar ne yapar ayda ben kafadan hesaplayamadım.
Madem bu bir anket ve yerine ulaşacak bide bunu değerlendirsinler.
her yerde Çekmesi Birde Çok Ucuzzz
LAN OGLUM GİDİN BANA TURKCELLİ ÖVMEYİN.HERYERDE CEKİYO DİYORSUNUZ:GEREDE İLE ANKARA ARASINDA Bİ YOLCULUK YAPIN SONRA BAKALIM BOYLE KONUSABİLECEKMISINIZ...TELSİM KULLANIYORUM CEP AİLE...TURKCELLDEN BİN KAT İYI...
quote:
Orjinalden alıntı: GEREDELİ
LAN OGLUM GİDİN BANA TURKCELLİ ÖVMEYİN.HERYERDE CEKİYO DİYORSUNUZ:GEREDE İLE ANKARA ARASINDA Bİ YOLCULUK YAPIN SONRA BAKALIM BOYLE KONUSABİLECEKMISINIZ...TELSİM KULLANIYORUM CEP AİLE...TURKCELLDEN BİN KAT İYI...
+1
Bende YayLaya GiderKen Çekmediği YerLer oLuyOOOOOOOOOooooooooo
HER YERDE CEKIO OLMASI VE *123# KESINLIKLE SUPER OTESI KIMSEYI DINLEMEK ZORUNDA OLMADAN CAT KAC KONTUR VAR GELIO EKRANA :p
sinyal problemlerini m.hizm.bildirirsen yardımcı olurlar. oturduğun yerde burda çekmio demenin bi anlamı yok dimi. izin verilen yerlere anten konabiliyor bunuda belirtiyim.
Halkı iyi kazıklamasını çok seviyorum, halkında bundan zevk almasını. eden yaranır misali. Turkcelle
quote:
Orjinalden alıntı: rouge_corner
hangi numaranın kime ait olduğunu söylemesi güzel bence.
bence de
ödemeli olayı ve *123#
kontör yüklerken *122*xx#,yada *123# ve daha birçok şey,şu sıralar 3000 sms den yararlandığım için kontürüm yerinde sayıyor bu da hoşuma gidiyor
turkcell in hiçbirşeyi hoşuma gitmiyor.en küçük servisi ve kampanyaları sanki çok büyükmüşcesine abartıyorlar.
insanların beynini iyi yıkaması ve hep turkcele ihtiyacları oldugunu sananların bir daha düzelememesi takdir ettigim bi servisi
Bilgi Yayınları (hani şu maç sonuçları var ya işte o)
Müşteri hizmetlerinin ,müşterilerine olan saygısı ve kalitesi..
quote:
Orjinalden alıntı: Crohn
Müşteri hizmetlerinin ,müşterilerine olan saygısı ve kalitesi..
Haklısın, 8 Aralık doğum gününde umarım yanında olurum