Şimdi Ara

Turkcell de hoşunuza gitmeyen şeyler nelerdir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konbaradaki kontürlerin 50 ve katları olarak yüklenmesinden hiç hoşlaşmıyorum..

Kampanyalarında şart koşmasından nefret ediyorum.
  • böyle yapmasalardı kampanyanın onlar acısından bir anlamı kalmazdı.
    quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Bu konbaradaki kontürlerin 50 ve katları olarak yüklenmesinden hiç hoşlaşmıyorum..

• faturalı hatlardaki sabit ücret
  • Evet gerçekten ilginç bir yaklaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ilginc bir yaklasım
    quote:

Orjinalden alıntı: mihl

hala bir genel müdürünün atanamaması

• quote:

böyle yapmasalardı kampanyanın onlar acısından bir anlamı kalmazdı.
    quote:

Bu konbaradaki kontürlerin 50 ve katları olarak yüklenmesinden hiç hoşlaşmıyorum..

onlar için neden bir anlamı olsun ki alpyanar@.yoksa turkcell müşterilerinden önce kendisini mi düşünüyor.
  • sen olsan ne dusunurdun? eğri oturup dgoru konusmak lazım. kımse babasının hayrına iş yapmıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

böyle yapmasalardı kampanyanın onlar acısından bir anlamı kalmazdı.
    quote:

onlar için neden bir anlamı olsun ki alpyanar@.yoksa turkcell müşterilerinden önce kendisini mi düşünüyor.

• alp tamam ama hep bana hep banada olmaz.bu kadar önemli bir kurum için müşterinin daha çok önemli olması lazım.şahsi görüşüm katılmayabilirsin.
  • müşteriyi elbette dusunuyor. en azından ben öyle dusunuyorumsadece verdıgı kalıtelı hızmetın karsılıgı olarak dıgerlerınden daha cok para alıyor.
    quote:

alp tamam ama hep bana hep banada olmaz.bu kadar önemli bir kurum için müşterinin daha çok önemli olması lazım.şahsi görüşüm katılmayabilirsin.
  • quote:

müşteriyi elbette dusunuyor. en azından ben öyle dusunuyorumsadece verdıgı kalıtelı hızmetın karsılıgı olarak dıgerlerınden daha cok para alıyor.
    quote:

alp tamam ama hep bana hep banada olmaz.bu kadar önemli bir kurum için müşterinin daha çok önemli olması lazım.şahsi görüşüm katılmayabilirsin.

alsın alsın turkcellin canı sağolsun ya lafımı olur.dur ben gideyim turkcelle yardım edeyim bi 250 çakayım.

• git al tabi paran varsa al, yoksa zorlama kendını fazla.
    quote:

quote:

müşteriyi elbette dusunuyor. en azından ben öyle dusunuyorumsadece verdıgı kalıtelı hızmetın karsılıgı olarak dıgerlerınden daha cok para alıyor.
    quote:

alsın alsın turkcellin canı sağolsun ya lafımı olur.dur ben gideyim turkcelle yardım edeyim bi 250 çakayım.

• quote:

git al tabi paran varsa al, yoksa zorlama kendını fazla.
    quote:

quote:

quote:

yok be abi ne kontörü ya.bayram geliyor.toplayacağım şekerleri paraya dönüştürebilirsem alırım.

• türkcell in tarife sayısının diyerlerine göre çok az olması
  • ŞUNUDA EKLEYEYİM KANDİL GÜNLERİNDE KONTÖR TRANSFERİ DONUP KALIYOR GİTSEDE ÇOK GEÇGİDİYOR.

GÖNDERDİĞİMİZ MESAJLARIN GEÇ GİTMESİNE HAK VEREBİLİRİZ . AMA 2064 E GÖNDERİLEN ONAY MESAJININ İLETİLDİ RAPORUNDAN SONRA İŞLEMİN MSJLA ALAKASI KALMIYOR HERNE HİKMETSE KONTÖR KARŞI TARAFA ÇOK GEÇ GİDİYOR.
  • KONTOR TRANSFER COK YOGUN BİR SERVİS AMA.
    quote:

ŞUNUDA EKLEYEYİM KANDİL GÜNLERİNDE KONTÖR TRANSFERİ DONUP KALIYOR GİTSEDE ÇOK GEÇGİDİYOR.

GÖNDERDİĞİMİZ MESAJLARIN GEÇ GİTMESİNE HAK VEREBİLİRİZ . AMA 2064 E GÖNDERİLEN ONAY MESAJININ İLETİLDİ RAPORUNDAN SONRA İŞLEMİN MSJLA ALAKASI KALMIYOR HERNE HİKMETSE KONTÖR KARŞI TARAFA ÇOK GEÇ GİDİYOR.
  • quote:

KONTOR TRANSFER COK YOGUN BİR SERVİS AMA.
    quote:

ŞUNUDA EKLEYEYİM KANDİL GÜNLERİNDE KONTÖR TRANSFERİ DONUP KALIYOR GİTSEDE ÇOK GEÇGİDİYOR.

sence aynı anda kaç kişi kontör transver edebiliyor olabilir ki
    türkcell bunu kaldıramıyor
  • herkesin bir şikayeti var. herkes kendine göre haklı. ama buna rağmen hangimiz türkcell den vaz geçbiliyoruz?????
  • KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR
  • quote:

KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR

nerden biliyosun kanıtın var mı?
    her hangibir yerde bununla ilgili bir haber mi çıktı.
    devletin ilgili kurumları mı tespit etti bunu.
    yoksa turkcell de çalışan birisi mi söyledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR

TELSİMİN SATIŞI ESNASINDA YÖNETİM KURULUNDAN BİR ÜYE BUNU SÖYLEDİ KENDİLERİNDE BU SÜRE 6 AYMIŞ . SÖYLEDİĞİNE GÖRE OPERATÖR SİTELERİNDE BU SÜRELER YER ALIYORMUŞ
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE
    HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR

TELSİMİN SATIŞI ESNASINDA YÖNETİM KURULUNDAN BİR ÜYE BUNU SÖYLEDİ KENDİLERİNDE BU SÜRE 6 AYMIŞ . SÖYLEDİĞİNE GÖRE OPERATÖR SİTELERİNDE BU SÜRELER YER ALIYORMUŞ

yani kapanmış olan hatlar 6 ay süresince abone sayısına dahil mi ediliyormuş.
    doğrumu bilmiyorum ama eğer böyleyse ve bunu telsim söylediyse o zaman bu durumda turkcelle yapılan eleştiri diğerleride kapsamış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 17 Ekim 2006; 23:51:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.