Şimdi Ara

Turkcell de hoşunuza gitmeyen şeyler nelerdir?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aswod

Bir arkadaş Turkcell de hoşunuza giden şey nedir diye başlık açmış bende böyle başlık açtım.
    Benim en çok sinir olduğum şey yaptığı kampanyaların altında nedense bir bit yeniği varmış gibi gözükmesi. Nedense yapılan her kampanyaya güvenemiyorum..

+1905 hocam
    hep kampanya kumpanya yapıyo ama hep bir kurnazlık var işin içinde insanların kontürlerini bitirmesi için zart kampanya zurt kampanya yapıyo

• hangi abonenin toplam rakama dahil edileceği ile ilgili kesin bir karar yol sanırım. yanlış bilmiyorsam son kontör yükleme tarihinden itibaren bir yıl geçene kadar toplam abone sayısına dahil ediliyor. biraz önce turkcell'in finansal va operasyon raporlarının bulunduğu sayfada dolaştım ve bu bilgiyi bulamadım. daha geniş bir zamanda tekrar bakarım, yurtdışı operatörlerin sayfalarından da kontrol edebilirim.
  • böyle birşey yok, belirtilen rakamlar aktif abone sayısıdır. daha teknık konuşursak HLR'ye kayıtlı abone sayısıdır.
    ***HLR: Home Location Register, yani bir operatörün akif kullancı listesinin tutulduğu veri tabanı.
    quote:

Orjinalden alıntı: mihl

KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

böyle birşey yok, belirtilen rakamlar aktif abone sayısıdır. daha teknık konuşursak HLR'ye kayıtlı abone sayısıdır.
    ***HLR: Home Location Register, yani bir operatörün akif kullancı listesinin tutulduğu veri tabanı.
    quote:

KALICI OBONE SÜRESİNİ ÇOK UZUN TUTMASI YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE HATTINI KAPATTIRMIŞ BİRİNİ BİLE ABONELERİ GİBİ GÖSTEREBİLİYORLAR VE ABONE SAYISI DOLAYLI YOLDAN ŞİŞİRİLİYOR

hönk.one yaaaa.alp abi sen profesörmüsün ya.nasıl şeyler konuşuyon öle.

hlr ymiş.desene aktif kullanıcı.kafa karıştırma.

• ya versinler bana burda moderatörluk bak neler öğretiyorum burdakılere
    yokki elimizden tutan.
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

böyle birşey yok, belirtilen rakamlar aktif abone sayısıdır. daha teknık konuşursak HLR'ye kayıtlı abone sayısıdır.
    quote:

• quote:

ya versinler bana burda moderatörluk bak neler öğretiyorum burdakılere
    yokki elimizden tutan.
    quote:

quote:

quote:

alp tamam modluk işini ben bi diğer mod arkadaşlarımla görüşeceğim.&90 bitti bu işde sen gene fazla ümitlenme.bu aralar adminle ters düştüm de.

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecem_GS

Günaydın Recep abiiiiiii
    Akşam maç var gelcen mi topiğe ???
    Bak gelmezsen ve de kötü bir sonuç alırsak seni sorumlu tutarım
    Bu arada turkcell de mi çalışcan , merak oldum

ah keşke turkcelle burdan yalakalık yapıyorum.belki aramızda bir yöneticisi vardır.maç içinse gelmicem maç topiğinin ben yapıyodum galibiyet alamadık o kadar maçta bende uğursuzluğu kendimde buldum ve spor bölümüne girmiyorum artık.

• [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ecem_GS

Günaydın Recep abiiiiiii
    Akşam maç var gelcen mi topiğe ???
    Bak gelmezsen ve de kötü bir sonuç alırsak seni sorumlu tutarım
    Bu arada turkcell de mi çalışcan , merak oldum

ah keşke turkcelle burdan yalakalık yapıyorum.belki aramızda bir yöneticisi vardır.maç içinse gelmicem maç topiğinin ben yapıyodum galibiyet alamadık o kadar maçta bende uğursuzluğu kendimde buldum ve spor bölümüne girmiyorum artık.

mp3\mirkelam\kıvır kıvır

• KREDİ KARTINDAN DREKT KONTÖR YÜKLENEMEMESİ BÜYÜK BİR EKSİKLİK
  • quote:

KREDİ KARTINDAN DREKT KONTÖR YÜKLENEMEMESİ BÜYÜK BİR EKSİKLİK

Online işlem merkezinden mobil ödemeye kayıt olursan bunu yapabiliyorsun. Ben daha birkaç gün önce yükledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

Online işlem merkezinden mobil ödemeye kayıt olursan bunu yapabiliyorsun. Ben daha birkaç gün önce yükledim.

BENDE BİLİYORUM AMA İŞTE UĞRAŞMAK GEREKİYOR ONLİNE FALAN BAHSETTİĞİM TELSİMİN 7502 SERVİSİ GİBİ BİRŞEY
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

BENDE BİLİYORUM AMA İŞTE UĞRAŞMAK GEREKİYOR ONLİNE FALAN BAHSETTİĞİM TELSİMİN 7502 SERVİSİ GİBİ BİRŞEY

Başta biraz uğraştırıyor ama sonrasında çok pratik. Ayrıca güvenli sayılır, online işlem merkezinde kontör yükleme talimatı verince cep telefonunuza mesaj geliyor ve daha önce belirlediğiniz şifreyi yazarak mesajı cevapladıktan sonra kontörünüz alınmış oluyor. Telsim'de kontör yüklemek güvensizdir demek istemiyorum çünkü faturasız Telsim hattım yok ve belirtilen numarayla ilgili bilgim yok. Faturalı Telsim hattım için de birkaç yıl önce otomatik kredi kartından ödeme talimatı vermiştim, problemsiz olarak faturalar bu şekilde tahsil ediliyor.

• Kontor bittikten sora ödemeli cagrı yapıorum oda sınırlı yani ödemeli çağrıların sınırlı olması
    Ve kampanyaları sadece siyaset içerikli yani çok aç gözlüler sanırım paraları yok galiba herseyden bukadar kar yapmaya calısıolar bence avea en iyi operator
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

insanlar yanlış bilgi sahibi olmasın.
    mobil ödeme servisiyle cep telefonundan mesaj gönderip kontörde yükleniyor faturada ödeniyor. ücretide kredi kartından alınıyor. çok uğraştırıcı bir işde değil. bi defaya mahsus önce kayıt olacaksın. sonra mesaj göndererek kontör yüklenecek. güvenlik içinde şifre soruyor. buda güvenlik açısında iyi bişey. turkcellin son dönemde çıkardığı en pratik sistemlerden biri.
    deneyip kullananlar varmış.

@mfiz hocam olayı oldukça güzel anlatmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 21 Ekim 2006; 14:14:42 >

• Kullanıcı_adı Sen turkcell hat kullanıyorsun galiba..
    Bu operatör hakkında baya bilgiye sahipsin Turkcell personeli falan mısın? ben bu başlığa fazla uğramıyorumda ondan sordum..
  • ne alakası var. öğrenciyim herhangibir yerde çalışmıyorum.bi çok kişinin bildiğini bende biliyorum. kendin söylüyosun bu başlığa fazla uğramıyorum diye o zaman benim nasıl mesajlar yazdığımı da bilemezsin bunun için profilime bakman gerek. merak ediyosan eğer tüm mesajlarımı kontrol et istersen.sadece turkcell de değil diğerleri içinde bilgimi paylaşıyorum. hiç bi zamanda gereksiz anlamsız eleştiri de yapmadım. turkcelli övüyor muyum ne zaman nerde yapmışım bunu. veya diğerlerini haksız yere kötülediğim oldumu böyle bişeyi ne zaman nerde yaptım. bütün mesajlarıma bakabilirsin. ayrıca ben üç hat kullanıyorum. sadece turkcell müşterisi değilim. ben haksız yapılan ve insanların yanlış bilgilenmesine sebebiyet verilen mesajların yazılmasına karşıyım. bir operatörü göklere çıkarırken diğerlerini yerin dibine geçirmek benim kabul edemeyeceğim bişey. böyle yapanlar var. benim eleştirim onlara. ayrıca farkındaysan senin açtığın bu konuya bende turkcellde hoşuma gitmeyen şeyleri yazdım.
    quote:

Kullanıcı_adı Sen turkcell hat kullanıyorsun galiba..
    Bu operatör hakkında baya bilgiye sahipsin Turkcell personeli falan mısın? ben bu başlığa fazla uğramıyorumda ondan sordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 19 Ekim 2006; 22:30:03 >

• Kullanıcı_adı yanlış anladın.. Ben sadece yazdığın mesajlardan böyle bir yorum yaptım. Çünkü senin bildiklerini Turkcell bayilerinde çalışan elemanlar bilmiyor.. Sen turkcell çalışanısın diye bir suçlamada bulunmadım ki Sadece sordum..
  • ok
    kusura bakma bazen sakin kafayla düşünemiyorum. benim bildiklerimi bi çok kişi bilebilir ve herkesin öğrenebilme ihtimali mevcut. sadece benim dışımda bu kadar bilgi veren başka kimse yok sanırım. genelikle bu bölümde takıldığım için bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.
    quote:

Kullanıcı_adı yanlış anladın.. Ben sadece yazdığın mesajlardan böyle bir yorum yaptım. Çünkü senin bildiklerini Turkcell bayilerinde çalışan elemanlar bilmiyor.. Sen turkcell çalışanısın diye bir suçlamada bulunmadım ki Sadece sordum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.