Bir arkadaş Turkcell de hoşunuza giden şey nedir diye başlık açmış bende böyle başlık açtım. Benim en çok sinir olduğum şey yaptığı kampanyaların altında nedense bir bit yeniği varmış gibi gözükmesi. Nedense yapılan her kampanyaya güvenemiyorum..
diğer oparatörlere oranla daha fiyat tarifesinin daha tuzlu olması...
quote:
Orijinalden alıntı: m-s-e
diğer oparatörlere oranla daha fiyat tarifesinin daha tuzlu olması...
butun kampanyalarında şart koşması
ornegın 500 kontor kazandınız ama 10 gun ıcınde bıtmesı gerekıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ArvaLaTSe
butun kampanyalarında şart koşması
ornegın 500 kontor kazandınız ama 10 gun ıcınde bıtmesı gerekıyor
Alıntıları Göster
Ben de aswod'un belirttiği gibi Turkcell kampanyalarına güvenmiyorum. Ayrıca iki aylık kampanyaları çok büyük bir olaymış gibi bir ay boyunca bol bol tanıtıp, daha sonra kampanya bitimini lütfedip de SMS göndererek bile hatırlatmayan zihniyeti çok yanlış buluyorum (bkz. 1 Dakikadan sonra %75). Ha, 1 Dakikadan sonra %75 şimdi seçmece indirimlere dahil edilmiş derseniz, peki niye bunu da ballandıra ballandıra tanıtmıyorlar? Turkcell'den samimiyet bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: kullanici adi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
faturalı hat tarifelerinden hala sabit ücret almaları.
quote:
faturalı hat tarifelerinden hala sabit ücret almaları.
Alıntıları Göster
kimaramışcell servisinin ücretli olması.
quote:
kimaramışcell servisinin ücretli olması.
Alıntıları Göster
konbarada 50 ve katları şeklinde kontör yüklenmesi çok saçma.
Alıntıları Göster
TV reklamlarındaki tekellerinin bunaltıcılığı.
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
TV reklamlarındaki tekellerinin bunaltıcılığı.
Alıntıları Göster
HÜCRE YAYININDA HABER KANALI HAVA DURUMU KANALININ OLMAMASI VE BU BASİT HİZMETTEN KAZANÇ SAĞLAMAK İÇİN SUBUO SERVİSİNİN HABER İÇİN KULLANILMASI(AYDA 60 KONTÖRCÜK)
quote:
Orijinalden alıntı: mihl
HÜCRE YAYININDA HABER KANALI HAVA DURUMU KANALININ OLMAMASI VE BU BASİT HİZMETTEN KAZANÇ SAĞLAMAK İÇİN SUBUO SERVİSİNİN HABER İÇİN KULLANILMASI(AYDA 60 KONTÖRCÜK)
Alıntıları Göster
piyasadaki hakimiyetini bizlere daha iyi ve kullanılabilir servisler sunmak yerine, bu hakim durumunu koruyacak şekilde hizmetler çıkarması.
quote:
Orijinalden alıntı: brgn
piyasadaki hakimiyetini bizlere daha iyi ve kullanılabilir servisler sunmak yerine, bu hakim durumunu koruyacak şekilde hizmetler çıkarması.
Alıntıları Göster
Yanıltıcı reklamları en basiti kombara, motorola 1000 kontor kampansı....
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
çok haklısın.benimde hoşlanmadığım bir özellik.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
çok haklısın.benimde hoşlanmadığım bir özellik.
Alıntıları Göster
konbara denen şey gerçekten gereksiz bir uygulama.
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
konbara denen şey gerçekten gereksiz bir uygulama.
Alıntıları Göster
AVEA VE TELSİMDE STANDART VE ÜCRETSİZ BİR HİZMET OLAN KAPALIYKEN ARAYANLARI BİLDİRME SERVİSİNİN TÜRKCELLDE ÜCRETLİ OLMASI
quote:
Orijinalden alıntı: mihl
AVEA VE TELSİMDE STANDART VE ÜCRETSİZ BİR HİZMET OLAN KAPALIYKEN ARAYANLARI BİLDİRME SERVİSİNİN TÜRKCELLDE ÜCRETLİ OLMASI
Alıntıları Göster
Aslına bakarsanız hepsi tamamen hizmetten ziyade,kazıklamak için yapılandırılmış.İngiltere'de adamlar kendini hattını kullandırabilmek için 300 dk free,200 MMS,500 text bedava veriyorlar(aylık).Kullanılamaynlar ise bir sonraki aya devrediyor.Çok ufak taksitlerle de telefonu yanında veriyorlar.36/24 ay gibi zaman dilimlerine bölüyorlar bu hizmeti de.Bizim bir aylık köntör harcamamızla neler alınır,düşünün.Kazık yemek,kader değildir...
quote:
Orijinalden alıntı: El Fuego
Aslına bakarsanız hepsi tamamen hizmetten ziyade,kazıklamak için yapılandırılmış.İngiltere'de adamlar kendini hattını kullandırabilmek için 300 dk free,200 MMS,500 text bedava veriyorlar(aylık).Kullanılamaynlar ise bir sonraki aya devrediyor.Çok ufak taksitlerle de telefonu yanında veriyorlar.36/24 ay gibi zaman dilimlerine bölüyorlar bu hizmeti de.Bizim bir aylık köntör harcamamızla neler alınır,düşünün.Kazık yemek,kader değildir...
Alıntıları Göster
TELESEKRETER SERVİSİNİ TELSİM GİBİ STANDART SUNMAMASI VE KULLANILDIĞINDA MSJ BURAKAN TARAF DAHA MSJ BURAKMADAN ÜCRETLENDİRİLMESİ ÇOK KÖTÜ
mesaj yollarken 2 kontörün gitmesi walla çok koyuyo yaaaa