Merhaba, Vodafone abonesi iken yaklaşık 3 gün önce numaramı taşıyarak Turkcell'e geçtim. Vodafone abpnesi iken her yöne arama yaptığımda HD ses kalitesi ile oldukça kaliteli ses ile görüşme yaparken Turkcell'de Vodafone yönüne arama yaptığımda (tüm Vodafone aboneleri için değil ancak bir kısmı için) HD ses kalitesi ile görüşme yapamıyorum. Bu numaralar beni aradığında ise ses HD ses kalitesinde görüşme yapabiliyoruz, benim aramamda aktif hale gelmiyor. Telefon ayarlarında bir sorun yok, zaten başka numaralar ile görüşülebiliyor. HD ses kalitesi ben aradığımda devreye girmeyen numaralar aslen Turkcell numarası olan Vodafone'a taşınmış numaralar. Bu sorunu daha önce yaşayan ve çözüm bulabilen var ise çözüm yolunu paylaşabilir ise çok sevinirim. Teşekkürler, |
Turkcell'de şebeke dışı HD ses kalitesi olmaması
-
-
HDSES yazarak 2200'a göndererek servisi kullanmaya başlayabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye Ses soba borusu gibi mi geliyor ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonda atarım açık olduğunu belirtmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorun bu nedenden kaynaklanmıyor HD Ses aslında açık ancak belirli numaraları aradığımda aktif olmuyor, ancak yine de 2-3 gün önce bu mesajı gönderdim sonuç alamadım. Yoksa diğer konuşmalarda kullanabiliyorum.
bu arada sanırım bu durum şebeke içi - dışından da kaynaklanmıyor çünkü çoğu zaman aradığım diğer Vodafone ve Türk Telekom numaralarında bir sorun olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jova -- 16 Temmuz 2023; 11:9:35 > -
Turkcell de bazen telefonda ayar açık olsa da şebeke kısmı kapalı olabiliyor. Daha önce başıma geldi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun Turkcell in beceriksizliğinden kaynaklanıyor
diğer operatörlere HD ses veremiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada formu kullanmayı yeni öğreniyorum bu yüzden yanlışlarım için kusura bakmayınYbenim numaram turkcell çıkışlı ve vodafone'a geçtim sizin yaşadığınız sorunu ben de yaşıyordum fakat şimdi turkcell aboneleri beni aradığı zaman gayet kaliteli ses ile görüşme yapılabiliyor yani eskisi gibi değilanıtınız...
beni arayan turkcell abonesi olduğu zaman bu ses neden bu kadar kalitesiz diye düşünmeden yapamazdım fakat ben onları aradığım zaman gayet kaliteli sesle görüşme yapılırdı fakat şimdi iki tarafta beni aradığı zaman gayet kaliteli ses ile görüşme yapabiliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X