Uluslar arası aramaları katlamamış 😁 yurt dışında ki halamızı arardık bi şeydi becer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Uluslar arası aramaları katlamamış 😁 yurt dışında ki halamızı arardık bi şeydi becer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 gb ya beklentiyi ne kadar düşürmüşsünüz 2024 yılında yaşıyoruz 2 gb şaka mı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kusura bakma abi fiyatlar okadar dengesizki bende dengesizleştim sinirlerim bozuluyo bazen.. bu fiyatlara normalde sınırsız paketler olmalıyken 30 60 gb la oyalıyolar.. birde hediye veriyoz diye yeni paket falan yükletiyolar.. diğer market fiyatlarına hiç girmek istemiyom zaten iyice moralim bozuluyor. kırdıysam seni üzgünüm abi affet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şimdi katılırsan paketin son günü neyse okadar süre kullanıyorsun.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 30 Nisan 2024; 21:30:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 30 Nisan 2024; 19:41:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bana kalsa 15-20gb veririmde konu turkcell olunca anca bu kadar D |
Hem kendi hattım hem de eşimin hattı için kampanyaya katıldık. Bilgilendirme için teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
militan abi yazmış 30 günmüş süresi.. sen son güne yakın yap 30 hün daha kullan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |