Şimdi Ara

Turkcell'den ahlaksız teklif! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Ek olarak 1gb alacağım diyerek Statune programını indirmeyin. Ücretliymiş meğersem. (Artık nerede yazıyorsa) . Ben indirdim. Programı açtım. Hiçbir onay istemeden beni iki kez üye yaptı. 11tl fazla fatura geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Ek olarak 1gb alacağım diyerek Statune programını indirmeyin. Ücretliymiş meğersem. (Artık nerede yazıyorsa) . Ben indirdim. Programı açtım. Hiçbir onay istemeden beni iki kez üye yaptı. 11tl fazla fatura geldi.
    89₺ + faturam (129₺, normalde faturam 55₺) Turkcell’den, TT’ye geçiyorum ben. 35-40₺ çok güzel paketler var.

25.08 tarihinde bu çile bitecek.

TT bana 15+5 GB ek olarak 30 gb 3 ay boyunca ücretsiz internet 1000dk, 1000sms ve üzerine yurtdışı 60dk. 55₺ olarak sundu. Ek aşım ücretleri vs. olmayacak. Daha mantıklı

Turkcell’de 5GB, 1000dk her yöne, turkcell içi sınırsız 55₺ veriyodu(fatura 55₺ gelmiyodu o ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 19 Ağustos 2019; 6:23:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide sheep

çok eskiden vodafone da da vardı buna benzer bişey. kontürlü hattımın interneti azaldığı zaman kafalarına göre 500mb interneti 5 liraya geçiriyorlardı. şuanki fiyatı ne kadar dır bilemem. benim paketimin interneti bitmemiş sadece azalmış ona rağmen kafalarına göre tanımlıyorlardı.

operatörlerin hepsi aynı. gerçi bu ülkede hizmet veren bütün işletmeler halkı nasıl düdüklerizin peşinde. isteyen istediği gibi at koşturuyor devletten kimsede karışmıyor bunlara çok ilginç.
    Vodafone'da da bu var. Otomatik zorunlu ek paket devreye giriyor. Cebinize Uyan mıydı bilmem ne diye bir adı vardı. 5 lira idi en son. Devlet müsaadeli haraç.@parlak47 hocam iyi bilir. Faturasız için söylüyorum tabi bunu. Faturalı da uygulama farklı olabilir.
    Vodafone
    Cebinize Uyan İnternet | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/cebinize-uyan-internet.php

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Faturalida da var. 7 10 tl gibi bir seydi bi ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrosbianoRonaldo

Türk Telekom gibi bi dolandırıcı ve çöp telekom şirketinin yanında Turkcell'i seçiyorsunuz hizmeti kaliteli diye (ki kaliteli de değil kötünün iyisi) onlar da kalkıyor sizi yoluyor. Ben de böyle bişey yaşadım bir kaç ay önce. -8'e kadar inebileceğim TL avantaj servisini bilgim haricinde hattıma tanımlamışlar ben de farkında değildim paketim bitince yemiş de yemiş -8'e düşmüş. Ayrıca Türkiye'deki adet sms, dk başına konuşma, 100KB başıan ücretlendirmenin fahişliğini biliyorsunuzdur. 1 yılda 3 kere tarifelere zam yaptılar. 1dk konuşma yanılmıyorsam 75kr.
    Neyse TL yükleyip artıya çıktım ardından hemen bu -8 tarifesini kapattırdım. Yaklaşık 1 ay sonra bu sefer de -18'e kadar inebileceğim avantaj tarifesini tanımlamışlar kesinlikle bana sormadan onayımı almadan. Ben de hemen farkettim aradım bunları müşteri hattı diyor ki bu servis özel müşterilerimize hediyedir. Yani iyilik ayağına sizi yolmak istiyoruz.

Düşünsenize -18'e inmek o kadar kolay ki unutsanız 10 dk instagramda dolaşsanız 60mb yese bitti 18 lira borçlusunuz 0 TLniz olması için.

Ayrıca Turkcell bazı paketlerini internetten TL yükleme şeyine göre yapıp para yoluyor. Örneğin 50 TL'lik bir paket yaptıracaksınız adamlar direk paketi satın almayı kapatmış TL yükleyip almanız gerekiyor. Ama görüyorsunuz ki 50TL lik yükleme yok ya 70 ya da 40-30 yapacaksınız ve sizden her seferinde daha fazla para yolacaklar.

Ne yazık ki bitmedi şöyle bir şey daha var. "Elektronik Haberleşme kanunu uyarınca adınıza devlete ödenen Telsiz Kullanım ücretinin taksidi için xx.xx.2019 tarihinde hattınızdan 2.32 TL tahsil edilmiştir." O kadar saçmalık zırvalık ki!! Telsiz kullanım ücreti saçmalığı da nedir, zaten paket yaparken ve diğer telekomünikasyon işleri için tonlarca vergi ödüyoruz bu da neyin nesi? İkincisi madem adıma devlete ödüyorsun neden benden para alıyorsun? Ve bu saçma telsiz kullanım ücreti saçmalığı yüzünden ödeyemediğiniz bu 2.30, 3.12, 1.90 gibi küçük meblağlar siz TL yüklediğinizde eğer önceden ödemediyseniz her ay çekiliyor. Ben bunu defalarca yaşadım tam bir sinir krizi. Ben paketi almak için gereken miktarda TL'yi hesabıma yüklüyorum yüklediğim anda 2-3 TL kesiyor paketi yapamıyorum.

İşte böyle boktan işlerle uğraştırıyorlar sizi. Devlet bir elden şirketler bir elden yolmaya çalışıyor. Tek yapmanız gereken savaştaymışsınız gibi gözünüzü dört açmak. Bu hale getirdiler işte bizi.

Ayrıca türk telekom'a da laf etmesem olmaz binlerce kişiyi mağdur etmesiyle meşhur bir şirket. Tam bir çöp ve dolandırıcı. Hizmet kalitesi 0, internet -1561321154, müşteri memnuniyeti 0. Tam anlamıyla bir çöp trash.
    Türk Telekom hakkında eleştirilerinize katılmıyorum.

Turkcell çok ağam şaham mı sanki.

Turkcell 'i şikayetvar'a "sekreter" vuurgunu nedeniyle şikayet ettim.

Birde ne göreyim
    "Şikayetvar'a şikayet yazanların sadece YÜZDE 27'si memnun,
    YÜZDE 73'ü memnun değil.

• Hocam şuan aynısı başıma geldi mh ile hararetli tartışmam üzerine şikayetvar a yazdım bakalım ne olucak 2 gün 1 gb için 24 lira bunun adı soygundur

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    1,96 MB internete 21 TL bakiyemden düşen operatördür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturalı hayatım boyunca kullanmadım ve kullanmayacağım ne alıp ne ödediğimi iyi biliyorum böyle.Bu tarz konular çoğalmaya başladı,operatörler zam dahil soygunla işlerini yürütür olmuş

• evet maalesef
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    tarife kural ve aşım konularına dikkat ederek kullanım yaparsanız faturalı hatlar en avantajlı hatlardır. 20 yıldan fazladır telefon kullanırım, sadece 9-10 ay yurt dışında bulunduğum süre zarfı için faturasız hat kullandım, diğer kalan 19-20 yıllık faturalı kullandığım sürede de hiç bir soru-hata yaşamadım...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.