Şimdi Ara

Turkcell'den ahlaksız teklif! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
19.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef. bu zihniyet yüzünden çekiyoruz ne çekiyorsak. vur sırtına al elinden ekmeğini. halbuki az biraz akıllı, az biraz da erkek olsalar inanın bu kadar cesur davranamazdı tüm bu çakal, haydut, dolandırıcı, gaspçı firmalar, kurumlar. aslında bu kişiler tüm düdüklenmeyi hak eden kesim:) keşke pozitif ayrım yapıp sadece bu kesimi düdükletecek bir sistem geliştirse devlet. çünkü bunların hoşlandığı şey bu. ne iyi olur.
  • Tabi ya, zihniyet sorunu bizde.

Sen kotanı takip etme, kafana göre kullanıp kotanı aş, sana 1GB için 19 lira tanımlansın ve sen buna nankörlük edip sitem et.

Git Türk Telekom'a 100kb için 7 TL öde anca akıllanırsın.

Daha hala yalan yanlış sözlerle kendini mağdur gibi göstermeye çalışma, ancak çocukları kandırırsın.

Aşım yapmak istemiyorsan parasını verip aşım paketi alacaksın arkadaşım, bunda ahlaksız bir teklif yok. Senin bilgisizliğin tamamen.

Aşım paketi ücretsiz olsun diye etkinlik başlat destekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Temmuz 2019; 10:32:26 >
  • Mecburen kullaniyorum yoksa yuzune bakilacak sirket degil bildigin soyguncu

Uzun yazamiycam ama ucretsiz dedikleri servislere sakin inanmayin

Iki kez basima geldi ikisinde de faturaya yansittilar yok sistem hata vermis yapacak bisey yok yalanlari dinliyosunuz bol bol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perrotti -- 11 Temmuz 2019; 10:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi aynı çakal, umarım davanızda muvaffak olursunuzda emsal bir karar çıkar. Maalesef bütün operatörler kan emici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun uzadıya okumadım ama baştan sözleşmede bunu kabul ettiysen yapacak bir şey yok. Baştan aşmam diyorsun ama insta falan derken su gibi akıp gidiyor net.

Benim tarifem 1000 dk + 1000 sms + 2 gb + 25 mbit eve net + sabit telefon 79 TL, cepte net bitince haftalık 1 gb = 19 TL, limitinde durma var 7 TL bilerek kabul ettim bu tarifeyi, yapacak bir şey yok.
  • 6 gb’ı aşmışsın, yani alabileceğin hizmeti aşmışsın onlar da böyle bir paket tanımlamışlar. Sen diyorsun ki ben 6 gb bittiyse böyle bi şey istemiyorum diye, iyi de 6 gb bitmekle kalmamış sen aşım yapmışsın, tam 6 gb kullansan zaten kimse sana bi paket tanımlamayacaktı. Paket tanımlamasa kullandığın internet karşılığı daha sıkıntılı bi ücret gelecekti ayrıca. Adamlar senin paketin bittiğinde açacak soracak efendim ek paketi tanımlayalım mı yoksa durduralım mı diye soracak öyle mi? Adam bu hizmet için senden 7 liradan fazla alır ama benden söylemesi. Yani hocam beni yanlış anlama bu durumun aynısı benim başıma da geldi ben de memnun değilim, ama senin konuyu açış şeklin yanlış. Sen şöyle desen neden durağan kota için 7 tl ödemek zorundayım diye açsan o zaman doğru olurdu konu. Konunun açılış şekli yanlış. Durağan kota ücretsiz bir hizmet olsun demek istiyorsun sen, onu hepimiz de destekleriz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 11 Temmuz 2019; 11:6:30 >
  • Turkcell den kurtulalı yıllaaaar oldu.Yaklaşık 12 yıl önce 5 tl'ye 100 mb mobil internet alıp 126 tl fatura ödediğim dönemlerden bilirim kendilerini.Abone olduğum sürece hiçbir zaman anlaştığım fatura bedelini ödemedim.Her zaman ortalama 2-3 katı fatura gelirdi. Yok kaliteymiş yok çekiyomuş. Evet cepten çok iyi para çeker kendileri. Yıllar içinde de değişen pek birşey olmamış. Ne zaman ki operatör değiştirdim o zamandan beri ne anlaştıysam o faturayı ödüyorum. Kafam rahat. Başka operatörde de kazıklanma ihtimalin var ama en azından sana kota aşımsız paket sunuyor. Kota aşımlı seçsen de insaflı limitleri var.
  • Alayı dolandırıcı bunların faturalı almayın şimdiye kadar hep faturasız kullandım ben istemediğim sürece paramı alamazlar.
  • Oh sonunda birileri doğruyu yanlışı görmeye başladı.

Kaç gündür bunu anlatmaya çalışıyorum. Konunun açılış şekli ve kendini ifade etme şekli tamamen yanlış.

Öyle bir anlatıyor ki, görende Turkcell dolandırıcılık yapıyor.

Bu konuda kişiye destek verenlere de şaşırıyorum gerçekten, bu kadar körelmişlik olamaz. Adam daha kendini ifade edemiyor, bizim Turkcell düşmanları da bu yalan yanlış konuya destek veriyor.
  • sadakat programı diye 1-2 senelik kullanıcılara beleş beleş kampanyalar yapıyorlardı. benim kampanyamıda 16 yıllık kullanıcı olmama rağmen bu kategoriden çıkarmışlar.

öylemi, türkcell düşünsün.

33 tl ye tt den 500dk,1000 sms, 6gb paketi aldım.

ısrarla da faturalıya geçmiyorum.
  • bi insan niye operatör fanı olur ki? gelen mesajlara bak
  • Faturasız kullanabilirsin en başından beri

• Öncelikle söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın, tüketicinin yanındayım.

Ancak turkcell, vodafone veya türk telekom hangisi olduğu farketmiyor, bunlardan hat alırken veya numarınızı taşırken geçtiğiniz paketin içeriklerini araştırmanızı, okumanızı tavsiye ederim. Ha imza atarken sözleşmeler o kadar karışık geliyor ki insanın okuyası gelmiyor haliyle.

Operatorlerde tarifi bitimi sonrası tanımlanacak otomatik ek haklar sözleşmenin ve tarifenin detaylarında yazıyor.

Bizler hat alırken veya hattımızı taşırken bunun olacağı konusunda imza atıp kabul etmiş oluyoruz maalesef. Kendi çaplarında müşteriye yaşattıkları bu zorlama satışları kendi hallerince yasallaştırıyorlar yani.
  • İşine gelirse almazsın olur biter adamlar yazıyor söylüyor vs dikkat et

• Fazla kullanmadığınız bir cep tel. hattınız varsa veya çok fazla telefon kullanmıyorsanız ve de sürekli vodafone'a, turkcell'e vb. aylık bir ücret ödemek istemiyorsanız Bimcell'e (Türk Telekom alt şirketi) geçin, bimcell internet sitesinden kredi kartınızla 6 ayda bir 15TL'lik bir kontür yüklediğiniz sürece hattınız açık kalıyor ve kapanmıyor. Böylece turkcell faturalı hattımı alıp bimcell'e geçtim artık kafam rahat, bimcell'den herhangi bir paket de tanımlamadım çünkü paketsiz standart kullanım ücretleri diğer operatörlere göre hem konuşma hem sms için gayet ucuz, ama çok konuşurum, çok sms atarım, çok internet kullanırım diyen varsa her ay gene diğer operatörlere göre çok daha makul fiyatlarla sorunsuz ses, sms ve internet paketlerini alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

Öncelikle söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın, tüketicinin yanındayım.

Ancak turkcell, vodafone veya türk telekom hangisi olduğu farketmiyor, bunlardan hat alırken veya numarınızı taşırken geçtiğiniz paketin içeriklerini araştırmanızı, okumanızı tavsiye ederim. Ha imza atarken sözleşmeler o kadar karışık geliyor ki insanın okuyası gelmiyor haliyle.

Operatorlerde tarifi bitimi sonrası tanımlanacak otomatik ek haklar sözleşmenin ve tarifenin detaylarında yazıyor.

Bizler hat alırken veya hattımızı taşırken bunun olacağı konusunda imza atıp kabul etmiş oluyoruz maalesef. Kendi çaplarında müşteriye yaşattıkları bu zorlama satışları kendi hallerince yasallaştırıyorlar yani.
    *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:13:57 >
  • Abikimse yanlış anlamasın ama Türkiye’de faturalı hat kullanmak taahhüt vermek hıyarlıktır 2 sene kullandım hep bişeyler yapıp 3 lira 5 lira geçiriyorlardı.Operatör fark etmez hepsi aynı en azından faturasız kullanın taahhüt olmadan ters birey görürseniz taşırsınız ama gittiğiniz yer de çok farklı olmayacak ne yazık ki

• Turkcell'in mobil ödemeside kart aidatı gibi ücret alıyor. Bunun için sizibilgilendirende yok. Çünkü herkesin okuduğu sözleşme kağıtında bu yazıyormuş zaten.
    İtirazlar sonucu 4,99 Tl mi geri aldım.
    Bilgisi olmayanlara mobil ödeme yaparken dikkat etmesini ve böyle bir kesinti veya ücret yansıması ile karşılaşacağını belirtmek isterim.

"Turkcell Mobil Ödeme 3 aylık üyelik ücreti standart kullanım için 4,99 TL; Premium kullanım için ise 6,99 TL'dir. Premium servislerin kullanımı durumunda üyeliğiniz otomatik olarak Premium olarak güncellenecek ve daha önce standart üyelik tipi için üyelik ücreti alındı ise ilgili periyot için yalnız 2 TL’lik fark ücreti alınacaktır. Premium Servisler, Facebook Reklam gibi. Turkcell faturanıza yansıyan alışveriş tutarınız üzerinden ayrıca ÖİV alınmayacaktır."

İlgili yazı...
  • saçma sapan olan bu başlığı değiştir ahlaksız teklif demek cinsiyet unsuru içermek demek kaldır şunu asıl ahlaksızlığı şuan sen yapıyorsun... hayret bişi yaaa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.