Şimdi Ara

TURKCELL’DEN BİREYSEL FATURALI MÜŞTERİLERİNE TEŞEKKÜR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana perşembe günü çıktı, benim kafamda bir soru var, artık kim türkcell'li kim değil belli değil ya önceden soracan hangi hattı kullanıyorsunuz diye emin olduktan sonra arayacan herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

ya ısrarla haftada iki gün ün bedava olan şekliyle ilgili bi bilgi yok. diğer paketleri olanlara öncelkle teşekkürer kaspmaynasından düşülecek diyor. hala ikisi çakışınca önce hangisi gidecek belli değil. büyük ihtimal haftada ik günü olanlara aynı günleri veriyorlar. bunun tesadüf olduğunu hiç sanmıyorum. gördüğüm kadarıyla tek gün kazananlarda pek çakışma olmuyor ama iki gün kazananlarda ful aynı günlere denk geliyor gibi. var iki günü olup haftada iki gün le çakışmıayan

cumartesi haftada ikigun ve teşekkürler kampanyasından çakışıyordu.
    kullandığımda teşekkürler kapanyasından düştü.

acaba öyle olunca akşam 6 dan sonrada iki gün den mi düşmeye başlar yoksa para yazmayı mı başlar iki günü yok sayıp

daha önce başıma gelen bi olayda iki ayrı kampanyadan kazanılan bedava varken, süre dolduğunda diğerine geçiş olmuyor demişti MH.
    ben dikkat ediyorum bu konuya. belki geçişte 2gun bedavadan devam eder. ama ben yinede dikkatli olmanı dilerim

o zaman en mantıklsı deneyip çıkacak günlere göre iptali istemek

• Bende 9 yıldır Turkcell kullandığım için 2 ay boyunca Cuma ve Pazar günleri çıktı.Haftada 2 gündende Cumartesi ve Pazartesi vardı.Ohhh güzel oldu bu şimdi.Konuş konuş dur
  • İs yerinden arkadasin Turkcell faturaları çok yüksek geliyordu.

İsrarim ile Vodafone'a geçmişti. 8 ay kullandı ve 6 defa her yone 250 dk hediyelerini kullandı.

Bu 250 dakikalar çok rahat yetiyordu kendisine. Hediyeleri bitince şimdi ne yapayım diye sormuştu :)

Turkcell Kamu 150 tarifesi kapanmadan 1 hafta önce o tarifeye yönlendirdim kendisini ve EVET 120H yazıp 7400'e mesaj artırarak her yone 120 caymayı da aldırmıştım.

Buraya kadar hersey normal ama bu sabah bu kampanyayı önerdim ona. HEDİYE yazıp 2222'ye mesaj attı ve beni çok şaşırtan bir cevap aldı. Turkcell kendisini 11 senelik abone olarak değerlendirdi ve 2 gün hediye etti. Pazar ve Pazartesi.

İs yerinde adım Fahri operatör danışmanına çıkacak. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20
    Arama yapmadan önce *711*aranılacak numara# yazıp, arama tuşuna basarsanız, arayacağınız numaranın Turkcell'li olup olmadığını ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bana perşembe günü çıktı, benim kafamda bir soru var, artık kim türkcell'li kim değil belli değil ya önceden soracan hangi hattı kullanıyorsunuz diye emin olduktan sonra arayacan herhalde

sağol arkadaşım çok işime yarayacak teşekkürler
    biraz önce rehbere baktım benim tanıdık arkadaşlardan yüzde 40'nda türkcell abonesi değildir yazısı çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: witter

Validenin hattı 12 yıllık, haftada 2 günü PERŞEMBE - CUMARTESİ
    Güya hediye verdiler yine aynı günler...
    "Söz Sizde"ye yazdım bakalım ne çıkacak ...

Ortağıma da yaptık bu kadar mı şans olur kardeşim hatun ne şanslı
    Haftada 2 Gün: CUMA - CUMARTESİ
    E- Faturadan: PAZAR
    Hediye: SALI

Turkcell'den gelen e-postayı paylaşıyorum;

musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr
    kime @gmail.com
    tarih 20 Eylül 2010 10:29
    konu Turkcell
    gönderen turkcell.com.tr

Sayın witter,
    Teşekkürler Kampanyası' ndaki şanslı günleriniz otomatik olarak tanımlanıyor. İki Gün Bedava Kampanyası' ndaki günlerle aynı olabiliyor. Ancak değiştirilmesi için herhangi bir talep alamıyoruz.
    Görüşlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Sibel Yılmaz

Bana tatmin edici gelmedi
    Chakalcell

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

İs yerinden arkadasin Turkcell faturaları çok yüksek geliyordu.

İsrarim ile Vodafone'a geçmişti. 8 ay kullandı ve 6 defa her yone 250 dk hediyelerini kullandı.

Bu 250 dakikalar çok rahat yetiyordu kendisine. Hediyeleri bitince şimdi ne yapayım diye sormuştu :)

Turkcell Kamu 150 tarifesi kapanmadan 1 hafta önce o tarifeye yönlendirdim kendisini ve EVET 120H yazıp 7400'e mesaj artırarak her yone 120 caymayı da aldırmıştım.

Buraya kadar hersey normal ama bu sabah bu kampanyayı önerdim ona. HEDİYE yazıp 2222'ye mesaj attı ve beni çok şaşırtan bir cevap aldı. Turkcell kendisini 11 senelik abone olarak değerlendirdi ve 2 gün hediye etti. Pazar ve Pazartesi.

İs yerinde adım Fahri operatör danışmanına çıkacak. :))

İyimiş seTha...
    Bende mi yapsam...

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Arama yapmadan önce *711*aranılacak numara# yazıp, arama tuşuna basarsanız, arayacağınız numaranın Turkcell'li olup olmadığını ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bana perşembe günü çıktı, benim kafamda bir soru var, artık kim türkcell'li kim değil belli değil ya önceden soracan hangi hattı kullanıyorsunuz diye emin olduktan sonra arayacan herhalde

arama yaparken bi ses çıkıyor galiba. düt düt diye. ordan da başak hatta taşıdığını anlayabiliyoruzx galiba

• 8 senelik abone olarak şanslı 2 gün kampanyası cuma pazar
    haftada 2 gün hediyesi pazartesi cumartesi

arkadaşlar başka kampanya varmı kullanılacak boşta günlerim var :)))
  • quote:

turkcell tarafından yolunacak kaz olmaya devam ediyorum. ayda 1 tl fatura ödemekle.
    beni böyle yolmaya devam et turkcelll

ayda 1 tl odeme nasıl oluyor bıraz bılgı verırmısınız ?
  • quote:

b, de şurası varhttp://www.numaranitasi.gov.tr/PublicWebGUI/

kimin nereye gittiğini görebiliyorsun güzel paylaşım teşekkür ettim.
  • 11 yıl
  • Her yöne 120 dk nın kullanım önceliği varmış.Bende turkcell e bedava diyerekten turkcelli tanıdıklarımı aradım, paketteki her yöne konuşma sürem dolmuş.Keşge hiç katılmasaydım bu kampanyaya.Tam bir tuzakmış. Artık sadece cumartesi pazar turkcelll aramak için kullanabileceğim
    Zaten bedava diye veriyor, 6 ay tahhüt istiyor.Nesi bedava!
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Her yöne 120 dk nın kullanım önceliği varmış.Bende turkcell e bedava diyerekten turkcelli tanıdıklarımı aradım, paketteki her yöne konuşma sürem dolmuş.Keşge hiç katılmasaydım bu kampanyaya.Tam bir tuzakmış. Artık sadece cumartesi pazar turkcelll aramak için kullanabileceğim

Hiç de öyle olmuyor..

BEnim teşekkürler kampanyasından bedava günüm Cumartesi idi. Aynı zamanda Cayma bedeli 120 dakikadan 59 dakikam vardı.. 2 saate yakın konuştum Cumartesi günü. Caymadan düşmedi. PAketten düştü.

Sakın günleri karıştırmış olmayasın?

• quote:

quote:

Her yöne 120 dk nın kullanım önceliği varmış.Bende turkcell e bedava diyerekten turkcelli tanıdıklarımı aradım, paketteki her yöne konuşma sürem dolmuş.Keşge hiç katılmasaydım bu kampanyaya.Tam bir tuzakmış. Artık sadece cumartesi pazar turkcelll aramak için kullanabileceğim

Hiç de öyle olmuyor..

BEnim teşekkürler kampanyasından bedava günüm Cumartesi idi. Aynı zamanda Cayma bedeli 120 dakikadan 59 dakikam vardı.. 2 saate yakın konuştum Cumartesi günü. Caymadan düşmedi. PAketten düştü.

Senin haftada 2gun cumartesi ise ondan düşmemiştir.Sen karıştırmış olmayasın

• quote:

quote:

quote:

Hiç de öyle olmuyor..

Senin haftada 2gun cumartesi ise ondan düşmemiştir.Sen karıştırmış olmayasın

Hayır. Haftada 2 gunüm Salı ve Pazar. Teşekkür kampanyasından Cumartesi geldi.

Ama bence gercekten dediğin gibi olduysa soz sizdeye yaz. Çünkü hakikaten hiçbir ise yaramaz.

Belki de tarifeden tarifeye değişiyor mu ki acaba cayma kullanım önceliği?

Ne bileyim? Dediğin gibi olsa haftada 2 gün olan günlerde de caymadan düşmesi gerekirdi.

Ki bence burada (donanimhaberde) bu kampanyayı kullanan cogu kisi eminim ki cayma kampanyasını da kullaniyordur.

• 9 yıldır turkcell kullanıyorum ama son 6 aydır falan faturalıyım. bu kampanyadan 9 yıllık faturalı gibi faydalandım. iyi oldu
  • son durum nedir arkadaşlar cayma bedellideki 120 dk nın mı önceliği var yoksa bu kampanyanın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

9 yıldır turkcell kullanıyorum ama son 6 aydır falan faturalıyım. bu kampanyadan 9 yıllık faturalı gibi faydalandım. iyi oldu

evet arkadaşlar faturalıya yeni geçenlerde önceki abonelik yılına göre hediye gün kazanıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.