Şimdi Ara

TURKCELL’DEN BİREYSEL FATURALI MÜŞTERİLERİNE TEŞEKKÜR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yıldan fazladır turkcell kullanıyorum.mesaj gonderdigim zaman 4 yıldan az turkcellisiniz 6 ay taahhut vermeniz gerekiyor diye mesaj geldi....gelen faturalarda oyle demiyor ama 8 yılı beraber gecirdik nice senelere vs bi suru zırvalıklar.mh basvurdum neymiş efendim numaramı değiştirdigim için abonelik tarihim degistirdigim zamandan hesaplanıyormus!
    hanımefendi madem oyle ben 8 yıldır turkcelliyim suan kullandıgım numarayı 6 yıl kullandım digeri 2 yıl dedim.tamam sorununuzu cozelim bir ust departmana aktarıyorum size 48 içinde donecekler dedi.10 gun gecti zaten bakalım ne zaman cozulecek.

numara değişikligi yapanlar varsa tekrar abonelik suresini kontrol etsinler
  • Görebileceğiniz gibi 101 dk cayma dakikası var ve 720 dk bugün için tanımlanmış.

http://img641.imageshack.us/i/imageuoy.jpg/

http://img84.imageshack.us/i/imagelm.jpg/

aksamleyin tekrardan bakarız hangisinden düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 28 Eylül 2010; 8:10:31 >
  • Görüldüğü üzere cayma dakikaları hala 101 dakika ve teşekkür kampanyasından eksiliyor dakikalar.

http://img718.imageshack.us/i/imagesya.jpg/

http://img153.imageshack.us/i/imagehwf.jpg/
  • 3 HATTIM VAR VE 2 AY SÜRESİNCE HAFTADA 7 GÜNÜM TURKCELLİLERLE BEDAVA
    TEŞEKKÜRLER TURKCELL
  • haftada bedava günlerim olan salı ve pazar ile beraber bu kampanya ile yine salı ve pazar geldi,, bu mudur hediye? yapacak birşey var mı arkadaşlar?
  • kampanyaya sabah katıldım mesaj geldi pazar günü hediye günü diye
    ÖİM ye baktım 720 dkka görünüyor başladı galiba diye Türkcelli !!! bi arkdaşımı aradım yarım saate yakın konuştum

bugun baktım 120 dakikamdan eksilmiş 720dkka aynen duruyor....

BU NE ŞİMDİ BANA ÖZEL BİR UYGULAMA MI BU
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

kampanyaya sabah katıldım mesaj geldi pazar günü hediye günü diye
    ÖİM ye baktım 720 dkka görünüyor başladı galiba diye Türkcelli !!! bi arkdaşımı aradım yarım saate yakın konuştum

Ehhh yani..

O tanımlanmış dakika sadece Pazar günü sabah saat 6 ile aksam saat 18 arasında gecerli. yani toplam 12 saat = 720 dk. yani Pazar günü sabah 6 ve aksam 6 arası sınırsız görüşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

kampanyaya sabah katıldım mesaj geldi pazar günü hediye günü diye

ayrıntılr çok bsitti. okumamışsın.
    pazar gunu hediye ama sabah 6 akşam 6 arası. buna rağmen dkların düştüyse arkadaşın turkcelli olmayabilir.
  • anlatamadım sanırım pazar gunu katıldım pazar gunu baktım öim de 720 dkka tanımlanmış ve pazar gunu konuşmya başladım diğer gunler konuşmadım zaten 2 gundur telefonum kapalı.... yani herşey aynı gun oldu kontrolu bugun yaptım sadece

neden olmuştur sizce??
  • Arkadaşlar şanslı günün hangi gün olduğunu öğrenmem için ne yapmam lazım MH dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas
    Arkadaşlar şanslı günün hangi gün olduğunu öğrenmem için ne yapmam lazım MH dışında

Online işlemler -> paket ve kampanyalar kısmından ücretsiz öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000
    haftada bedava günlerim olan salı ve pazar ile beraber bu kampanya ile yine salı ve pazar geldi,, bu mudur hediye? yapacak birşey var mı arkadaşlar?

Ne yazık ki yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000
    haftada bedava günlerim olan salı ve pazar ile beraber bu kampanya ile yine salı ve pazar geldi,, bu mudur hediye? yapacak birşey var mı arkadaşlar?

Ne yazık ki yok...

Tskler.
  • Arkadaşlar onay mesajını hangi numaraya yolluyoruz ? hediye yazıp 2222ye yollayınca kampanyaya bir kez katılabliirsiniz diyor
  • bir hattım için çarşamba pazar kullanıyorum.perşembe cıktı.
    digeri için pazartesi pazar kullanıyorum.pazar cıktı.
    3ncüye ne gelir bakalım.
  • Benim bugun teşekürler kampanyasından bedava günüm.
    Yalnız az önce OİM i kontrol ettiğimde yanında başlangıç ve bitiş tarihlerinn yazmadığını gördüm.
    Kampanya bitti mi acaba?
    Mesajlara baktım 24 Eylül de katılmışım kampanyaya!!
  • bugün mesaj geldi teşekkürler kampanyanız bitti 29 kasım bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bugün mesaj geldi teşekkürler kampanyanız bitti 29 kasım bekleyin.

yine mesaj mı göndermemiz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bugün mesaj geldi teşekkürler kampanyanız bitti 29 kasım bekleyin.

yine mesaj mı göndermemiz lazım

2.kampanya dün başladı HEDIYE yazıp 2222 gönderebilirsin
  • ya bu 29 kasımı bekleyin dediler kimseye bunnula ilgili bilgi verdiler mi. arkadaş ikinci kampanya başladı demiş ama mesaj gelenlere mi acaba sadece
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.