Şimdi Ara

TURKCELL’DEN BİREYSEL FATURALI MÜŞTERİLERİNE TEŞEKKÜR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana da perşembe cumartesi çıktı, direkt yarın bedava konuşabilir miyim yoksa diğer fatura döneminde mi başlıyor uygulama..

bazı uygulamalarda bir sonraki fatura döneminde başlama gibi bir durum var ya.. bunda nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msel_miS

arkadaşlar bana da perşembe cumartesi çıktı, direkt yarın bedava konuşabilir miyim yoksa diğer fatura döneminde mi başlıyor uygulama..

bazı uygulamalarda bir sonraki fatura döneminde başlama gibi bir durum var ya.. bunda nasıl ?

Yarın konuşabilirsin
  • Ben 4 yıldan az Turkcelliymişim...6 ay faturalıda kalma sözü verirsem 60 gün boyunca haftada 1 gün 06:00 -18:00 saatleri arasında Turkcellilerle bedava konuşacağım...Sözü verdim...Ama gelen gün benim iki günden biriyle aynı...Perşembe...Neyse sağlık olsun...
  • arkadaşımın 2 adet faturalı hattı var birini kendi kullanıyor diğerini ise eşi kullanıyor, 2 hattada aynı gün perşembe günü çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

quote:

Her yöne 120 dk nın kullanım önceliği varmış.Bende turkcell e bedava diyerekten turkcelli tanıdıklarımı aradım, paketteki her yöne konuşma sürem dolmuş.Keşge hiç katılmasaydım bu kampanyaya.Tam bir tuzakmış. Artık sadece cumartesi pazar turkcelll aramak için kullanabileceğim
    Zaten bedava diye veriyor, 6 ay tahhüt istiyor.Nesi bedava!

Hiç de öyle olmuyor..

BEnim teşekkürler kampanyasından bedava günüm Cumartesi idi. Aynı zamanda Cayma bedeli 120 dakikadan 59 dakikam vardı.. 2 saate yakın konuştum Cumartesi günü. Caymadan düşmedi. PAketten düştü.

Sakın günleri karıştırmış olmayasın?

Senin haftada 2gun cumartesi ise ondan düşmemiştir.Sen karıştırmış olmayasın

Hayır. Haftada 2 gunüm Salı ve Pazar. Teşekkür kampanyasından Cumartesi geldi.

Ama bence gercekten dediğin gibi olduysa soz sizdeye yaz. Çünkü hakikaten hiçbir ise yaramaz.

Belki de tarifeden tarifeye değişiyor mu ki acaba cayma kullanım önceliği?

Ne bileyim? Dediğin gibi olsa haftada 2 gün olan günlerde de caymadan düşmesi gerekirdi.

Ki bence burada (donanimhaberde) bu kampanyayı kullanan cogu kisi eminim ki cayma kampanyasını da kullaniyordur.

İkisi de cayma bedelli olduğu için bilemiyorum.Bir arkadaş daha teyyit ederse atıyorum maili

• ya bendede hıc sans yok.haftada ıkı gun ıle tesekkur kampanyası gunu aynı gune denk geldı.persembe cumartesı.uyuz oldum yaaaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her yöne 120 dk nın kullanım önceliği varmış.Bende turkcell e bedava diyerekten turkcelli tanıdıklarımı aradım, paketteki her yöne konuşma sürem dolmuş.Keşge hiç katılmasaydım bu kampanyaya.Tam bir tuzakmış. Artık sadece cumartesi pazar turkcelll aramak için kullanabileceğim

Hiç de öyle olmuyor..

BEnim teşekkürler kampanyasından bedava günüm Cumartesi idi. Aynı zamanda Cayma bedeli 120 dakikadan 59 dakikam vardı.. 2 saate yakın konuştum Cumartesi günü. Caymadan düşmedi. PAketten düştü.

Ama bence gercekten dediğin gibi olduysa soz sizdeye yaz. Çünkü hakikaten hiçbir ise yaramaz.

Ne bileyim? Dediğin gibi olsa haftada 2 gün olan günlerde de caymadan düşmesi gerekirdi.

Ki bence burada (donanimhaberde) bu kampanyayı kullanan cogu kisi eminim ki cayma kampanyasını da kullaniyordur.

İkisi de cayma bedelli olduğu için bilemiyorum.Bir arkadaş daha teyyit ederse atıyorum maili

Tarifeme bağlı konuşma/dakika paketim var ve teşekkürler kampanyasına katıldım. Hangi dakikaları öncelikli olarak kullanabilirim?

Tarifenize bağlı paket aboneliğiniz varsa Teşekkürler kampanyası dakikalarınız tarifeye paketinizden önce kullanılacaktır ve tarife paketinizden düşmeyecektir. (alo, süper, herkesle, haydi gel, kamu paketleri vb..)

• quote:

Orijinalden alıntı: jiiips

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç de öyle olmuyor..

Tarifeme bağlı konuşma/dakika paketim var ve teşekkürler kampanyasına katıldım. Hangi dakikaları öncelikli olarak kullanabilirim?

Tarifenize bağlı paket aboneliğiniz varsa Teşekkürler kampanyası dakikalarınız tarifeye paketinizden önce kullanılacaktır ve tarife paketinizden düşmeyecektir. (alo, süper, herkesle, haydi gel, kamu paketleri vb..)

iyide arkadaşım bizim burada sıkıntımız cayma bedelliden kazandığımız 120 dakika mı önce düşüyor yoksa teşekkürden kazandğımız bedava mı?
    paketli aboneliği olanlarda öncelik teşekkür kampanyası onu biliyoruz en azından sitede SSS bölümünde öyle yazıyor

• Valla benim caymadan düşmedi. Teşekkürler kampanyasından düştü.

MAN_UTD kontrol ettin mi? Belki aradığın kişi Turkcell abonesi değildi.
  • Bana 100 sms verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand
    Bana 100 sms verdiler

Sen demek ki kamu1200 paketini kullanıyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand
    Bana 100 sms verdiler

Sen demek ki kamu1200 paketini kullanıyorsun.

evet kamu1200 deyim.
  • bana hiç bisey vermediler 12 aylik abonemizsiniz tesekkurler diye fatura yollamislar vado ya geciyorum zaten butun sim kartlarimi kirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax
    bana hiç bisey vermediler 12 aylik abonemizsiniz tesekkurler diye fatura yollamislar vado ya geciyorum zaten butun sim kartlarimi kirdim

Pes diyorum başka da birsey demiyorum.. Acaba bu mesajı yazarak eline ne gecti? Bir de onu merak ediyorum. Ne cektiysen soyle, biz de cekelim ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 24 Eylül 2010; 7:58:06 >
  • ben 11 yılllıkmışım. bana şansıma iyi cenk geldi. iki gün de cuma pazardı. bunda da pztsi cmtsi çıktı
  • quote:

Valla benim caymadan düşmedi. Teşekkürler kampanyasından düştü.

Evet kontrol ettim numara turkcell..Kesin teşşekkürlerden düştüğünü teyyit edersek müşteri hizmetleriyle görüşeceğim
  • quote:

quote:

Valla benim caymadan düşmedi. Teşekkürler kampanyasından düştü.

Evet kontrol ettim numara turkcell..Kesin teşşekkürlerden düştüğünü teyyit edersek müşteri hizmetleriyle görüşeceğim

Ben eminim çünkü online işlemlerden düştüğü görünüyordu TENUR kampanyasından. Yenisi yuklendiginden gösteremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xiseyn

son durum nedir arkadaşlar cayma bedellideki 120 dk nın mı önceliği var yoksa bu kampanyanın mı?

şu sorunun KESİN cevabı nedir şimdi???
  • tmm öyleyse katılıyorum

cevap için teşekkürler.
  • Hanımın faturası dondü. Dolayısıyla yeni 120 dakikası yüklendi.

Salı gunü teşekkürler kampanyası gunü.

Önce tesekkurler kampanyasından düştügünü, cayma dakikalarının eksilmedigini Salı gunü ispatlayacagim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.