Şimdi Ara

Türkcell den çıkıp geri dönme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Time gittiğinde faturali geçeceksen kralsin yoksa takmiyorlsr pek ilgi de sıfır. Bayilerin bilerek takındığı tavır bu sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_Jazz B kullanıcısına yanıt
    30 gün koşulunu biliyorum, 90 gün deyince yeni hat değil dedim yine de diretince heralde yeni kural falan demiştim de tongaya gelmişiz.

• geçen cumartesi avea'ya başvurdum pazartesi açıldı hemen türkcell'e başvurdum çarşamba tekrardan turkcele geçtim. iki yıldır aynı şekilde yapıyorum kafam rahat

saygılar
  • Bence operatörler bu tip hareketlere karşı kara liste yapmalı bu tip git gel başvuruları yapanlardan gelen başvuruları red etmeli, bir firma müşteri kazikliyor diye diğer iki firmaya resmen angarya yaratılıyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'den Türk Telekom'a geçip sonra tekrar Turkcell'e dönmek için internetten numara taşımaya başvurdum. Aradılar Türktelekom'dan. Turkcell'de Platinium kullanıyordum. Bir tane kontörlü tarifeye geçip 1 ay kalmaktı amacım. Faturalı hattınızı kontörlüye taşıyamazsınız dedi. Ne alaka, sanane önceki operatörde ne kullandığımdan. Kaldı ki orda kontörlü kullanıyorum dese nerden bilecek? Sinirlendim sövdüm bir güzel kapattım. Mallar tam mallar.
  • sen taşımak istiyorum dediğinde direk 90 gün geçmeden taşıyamazsınız mı dedi? nereden biliyor hattının kaç günlük olduğunu?

• bir numarayı ilk defa diğer bir operatöre taşıyorsanız taşıma yaptığınız operatörden 3 aydan önce ayrılamıyorsunuz. 3 aydan sonra bu iki operatör arasında numara taşırken 1 gün geçse bile taşıyabilirsiniz.
  • mkarahanli61 kullanıcısına yanıt
    Buda yeni mi çıktı

• numara taşıma ilk çıktığında var mıydı bilmem ama 5 6 senedir biliyorum uygulama bu şekilde.
  • İnternetten geri geçiş yapın hocam faturaliya gecicekseniz tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Siz olayı yanlış anlamışsınız

Bir numarayı ilk defa aldığınız zaman mevcut operatörünüzde 3 ay geçirmek zorundasınız ve 3 aydan önce ayrılamıyorsunuz. 3 aydan sonra herşey serbest
    yeni alınmış numara ilk 90 gün taşınamıyor, sonrası için bir engel kısıt yok...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.