Hotspot düşünüyorsan turkcell ekstra para istiyor, vodafone'un da hızı rezalet. Türk telekomdan başka çareniz yok. Ben olsam TT altyapılı Bimcell'e geçerdim. |
Turkcell'den hangi operatöre geçmeli? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ekstra para istenmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pttcell nasıl peki?
-
Türk Telekom ile aynı altyapıyı kullanıyor, Türk Telekom nerede güçlü ise oda orada aynı güçte olacaktır hocam ve de şuan ki faturalı tarifelerin de kota bittiğinde duruyor, aşım söz konusu değil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcell bende ayrılmayı düşmüyorum acayip fazla gelmeye başladı.
-
Ben akıllı paketlerde neden kullanamıyorum o zaman
-
hotspot ucretı yok turkcell de kımse yazmamıs hayret birsey
-
Beyler turkcell'in hotspot için kullanmalık internet paketleri var.
www.turkcell.com.tr
Hotspot 10 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/hotspot-10-gb -
hot videolar için ideal paket adı ustunde HOTspot
işin şakası bı yana turkcell hotspot ucretını bır ara yapmaya calıstı ınanılmaz tepkıler almıstı hemen gerı cektıler.
diğer operatörler hotspotu ucretsız verırken turkcell ın bu uyanık esanf moduna gırmesı ıyı olmamıstı bıraz hatırı sayılır musterı kaybettıklerını duydum. tepkıler de agır olmustu.
-
Çok bir müşteri kaybetmedi aslında. Ama büyük tepki olduğu kesin. O tepkilerden birini de ben verdim. Zaten hemen geri alındı o düşünce.
TCELL Özel MH'deki kişiye "Size ne benim internetim, parasını vermişim istediğim yere kullanırım" dedikten sonra gıkını çıkaramamıştı.
Konu sahibine önerim, Vodafone'dan uzak durması. Ses anlamında da dökülmeye başladı vodafone. Internet zaten dökülüyordu.
TT altyapılı bimcell ve pttcell mantıklı.
-
Biz ona dansöz gibi kıvırdı desek daha doğru olur 😀
kaybetti hocam. agır tepkıler ve hatırı sayılır musterı azalması yasandı. sonradan kafalarına dank ettı biz ne yapıyoruz alemın tek akıılısı bız mıyız dedıler de hatalarından dönduler
-
kaan terzioğlu dönemınde yapılan en büyük saçmalıktır bu olay.
-
Şimdi internet paylaşınca mesajla ve wappush mesajla ekrana direk yollayıp 19 TL ye paket aldırıtmaya çalışıyorlar
TCELL'in sadece bu sebepten abone kaybetmediğini ben iyi biliyorum.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Kafanıza göre kaybetti zannedin siz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonTCELL'in sadece bu sebepten abone kaybetmediğini ben iyi biliyorum.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Kafanıza göre kaybetti zannedin siz.
abone kaybettı mı kaybettı hocam
az da olsa cok ta olsa. ben duyumlarımı arastırmalarımı soyledım.
ha illakı farklı sebeplerden de kaybetmıstır mesela yuksek fıyat polıtıkası.
-
bazı özellıklerı cıdden musterı kazıklamaya yonelık.
sekrete olayı mesela upcall dan ındırıp oyle kapatmak lazımmıs. 80 yasında dedem upcall desem ne dıyon sen bana kotu laf mı edıyon der?
su dengeyı saglasalar guzel olacak ta saglayamıyorlar . bi yanda nbol bol ugrestırarak bırseyler verıyor. diğer yandan da boyle kurnazlık yapıyorlar
-
Hocam yanlış görmediysem eğer indirim alma olayı bitti yine de tam bilmiyorum ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devam ediyor, ha eskisi kadar vermiyorlar o doğru
Vodafone red 15gb internet + sosyal medya sınırsız paketini 70 TL'ye kullanıyorum şu anda. Harika uygun bir paket bence vodafone red paketlerine bakabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X