< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell'den hangi operatöre geçmeli? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hem Altyapı yetersiz hemde millete sınırsız internet veriyor. Yani önemli olan hizmet kalitesi değil, önemli olan para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sinirsiz paketleri olmadan onceden boyleydi. acin btk nin sitesini her operatorun yaptigi yatirim yaziyo. vodafone acik ara yillardir en az yatirim yapan operator.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz :)
Galiba PTTcell'in yıldız 18+2** GB tarifesine geçeceğim, bimcell'in ek paketleri her ne kadar daha uygun olsa da ve biraz daha çok olmasa da ucuz olsa da aşım ücretlerinde bir kere eli kaptırdımı kolu kapıyorlar, 1 MB aşım 0.50₺ ve bu aşım kapatılmıyor da. PTTcell'de ise direkt olarak aşım yok. sizce pttcell'e geçeyim mi? telekom burada iyi çekiyor gibi. Ayrıca o 2**'deki yıldızlar o 2 gbnin gece interneti olduğunu belirtiyor yani kafadan 20 GB internet veriyor pttcell. hotspot olur mu ayrıca? düzenleme: pttcell müşteri hizmetlerini aradım ve oluyor dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 22 Ocak 2022; 11:15:15 > -
aradığınında cevap vermezse Tarifeniz üzerinden mesaj bırakmak için 1 i tuşlayın diyor artık
-
Zamlı fiyatlar işleme konulmadan
Hemen
Bimcell "
Evde wifi var,aylık 250-300 dk ve 4-5 GB internet yeter,en ucuz ne önerirsin?...şu an bimcell 6gb orta paketteyim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalı değil ki etkilenmeyesin fiyatlardan şimdi de geçse sonrada geçse herkes aynı fiyattan alacak eski yeni ayrımı yok faturasız herkese aynı fiyat.
Bende ayni durumdayim
Turkcell 20gb 59tl oduyorum taahhüt bitiyor 87tl fiyat verdiler kabul etmedim.
Bimcell 15gb 43tl olan pakete geçmeyi dusunuyorum.
O paket 56 lira olacak yalnız aybaşından itibaren Bimcell
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet turkcelle geçiyor sakın ha döneyim deme Turkcell'den faturasiza geçirin hattımı diye söyleyin.Bak o zaman nasıl fiyatlar veriyorlar.Telekom ve Vodafone'da hem fiyatları turkcelli geçti hemde kalitesi belli o fiyatlara Turkcell kullanın daha iyi.
"ÇOOK ÇEKİCİ OPERATÖR" e devam et
derim.
Hem diger operatörler
81 il merkezinde
Hatta ilçe merkezlerinde
Çekmiyii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turkcell kalitesi türkselle bağlan hayataaaa
indirme hızı 1-2 mb/s arasında seyrediyor pttcell'de, ping konusunda fazla sıkıntı yok gibi. beni idare eder. aman ha, bimcell'e geçecekler, aşım yaptımı fatura BAYAĞI kabarır, ona dikkat edin lütfen. ayrıca son kontrol ettiğimde bimcellin duran tarife özelliği de yoktu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 12 Şubat 2022; 18:30:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X