Şimdi Ara

Turkcell'den İki Gün Bedava YENİDEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir turkcell klasiği daha :) yemezlerrrrr.... :)
  • arkadaşlar aylık 9 ytl öiv hariç şanlı günlerde eskisi gibi konuşma aynı aylık extra olarak bu şanslı günlerde 1000 sms turkcell içi bedava kullanım mevcut.
    bilginize
  • Ben de bir turkcelli olarak bu duruma diyorum, bence çok pahali her gün olsa neyse ama iki gün için 9 tl bence pahalı
  • bencede kocaman bir işin cılkını çıkardılar kampanyaya katıldıgıma pişman oldum.
  • bari haftada her gün olsaydı ve 64 saat sınırı korunsaydı bu şekilde daha mantıklı olurdu çünkü bu bedava falan değil resman konuşma paketi olmuş ben almayacağım beadavaları da 2 günleri de kendilerinin olsun
  • koca bir
  • hizmet hizmettir fakat hiç beğenmedim turkcellin bunu paralıya çevireceğini
    tahmin ettim kullanacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
  • ah be turkcell işmi bu yaptıgın senin, zaten gunun fırsatından alıştı böyle kampanya adı altında arkamıza geçmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

peki ben şimdi başvursam nsıl olsa hazirana kadar bedava değilmi?sonra iptal ettirsem ozman para gelmiyecek dimi?buda bir mantıktır çünkü sırf 2 gün için hat aldım elimde patlamasın

arkadaşlar böyle birşey mümkünmü?böyle birşey yapabilirz kanımca
  • edit:Şimdi kampanya şartlarını birdaha okudumda yanlış anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Businesss -- 2 Mart 2009; 17:02:58 >
  • bence benim yazdığım çok mantıklı böyle birşey yapabilirz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Evet, kampanya şartlarını okuyabilirsiniz.

quote:

quote:

peki ben şimdi başvursam nsıl olsa hazirana kadar bedava değilmi?sonra iptal ettirsem ozman para gelmiyecek dimi?buda bir mantıktır çünkü sırf 2 gün için hat aldım elimde patlamasın

arkadaşlar böyle birşey mümkünmü?böyle birşey yapabilirz kanımca

yani yukardaki yazılana göre yazıyorum.

şimdi başvuru yaparsak haziran ayına kadar hiç para vermeden haftada 2 gün bedavamı konuşulacak.

Kampanya şartlarını birdaha okumak lazım yanlışlık olmasın biraz kafa karıştırıcı.

• yani satın alıyoruz kara geçmeyi beklemeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Şimdi bu bedava mevzusu nereden çıktı ben anlamadım.

Bedava yok. Başvurursanız aylık 9 TL (öiv hariç) ücret ile iki gün şebeke içi konuşma + şebeke içi mesajlaşma teklifini alıyorsunuz. Bunu haziran ayına kadar istediğiniz ay iptal ettirebiliyorsunuz.

Durum bu şekilde, bedava bir şey yok.

Kampanyaya katılım 2 Mart-14 Mayıs arasındadır. Kampanyaya katılanlar Haziran ayında kesilecek ilk faturalarına kadar haftanın şanslı iki gününde bedava konuşup, bedava mesajlaşacaklar.
    burda öyle demek istemiyormu hazirana kadaR bedava ancak hazirana kadar iptal ettirilmezse ondan onraki faturaya yansıyacak
  • quote:

Kampanyaya katılım 2 Mart-14 Mayıs arasındadır. Kampanyaya katılanlar Haziran ayında kesilecek ilk faturalarına kadar haftanın şanslı iki gününde bedava konuşup, bedava mesajlaşacaklar.
    burda öyle demek istemiyormu hazirana kadaR bedava ancak hazirana kadar iptal ettirilmezse ondan onraki faturaya yansıyacak

ondan öncede böyle diyor "Ayda KDV dahil 9 TL'ye yine haftanın iki günü milyonlarca Turkcell'li ile bedava konuşun, bedava kısa mesaj gönderin."
    9 tl de değil vergilerle 10,91 TL düz hesap 11 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 2 Mart 2009; 17:38:50 >
  • tipik turkcell politikası bundan önceki kampanya da insanlardan 1 senelik garanti aldı şimdi de kampanyayı paralı yaptı
  • Bu Süreyya CİLİV Kayserili mi ne??
  • kar düşünce....
  • Bu kampanya ya katılan olur mu acaba? Haftada 5 gün olsa hemen atlardım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.