Şimdi Ara

Turkcell'den İki Gün Bedava YENİDEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoookkkkk ayıp etmişler...internet sitelerindeki başlıkta faturalılara iki gün bedava kampanyası devam ediyor yazıyor ama maalesef paralı... reklam denetleme kurulu cezayı basar bunlara
  • İsmini bari değiştirseler.
  • Mesajlaşma niye haftada 2 gün ??

Cidden saçmalık. Elle tutulur tarafı kalmadı yaptıklarının.
  • Güzel bence ya neden kızıyorsunuz..Kullanmıyoruym ama uygun..

Ayda 8 gün bedava konuş bedava mesajlaş..SADECE 10 lira..
  • Çok yazık Turkcell'e.
    Uzun zamandan sonra çok sağlam bir kampanya yapmıştı. Onu da paraya dökmeyi başardı.
    Tebrikler. Gözleri doysun.
  • paralı olması çok kötü
  • pes diyorum baska bişey demiyorum yazık yazık ticari amac sınır tanımaz oldu arkdaslar kesinlikle alet olmayın derim sırf böle bir duruma soktukları için
  • bence gayet normal ama biraz daha ucuz olabilir di.. mesela 5 lira gibi..
  • hem 2 gün bedava hemde 10,91 tl nasıl bedava oluyo o süreyya ciliv de turkcell elemanları tarafından kandırılmaya başladı heralde..üzüm üzüme baka baka kararır misali onu da bozdular..faturalılar adına iyi bi kampanyaydı..aveadaki kilitlenme turkcell in işine yaradı..aveaya geçmek isteyenler resmen 2-3 kere düşünür oldu..zaten vodafone a geçiş çok az..süreyya da baktı bana mecburlar..yanımdaki tekel zihniyetine uyim dedi ve gümmm..

• arkadaşlar sonuçta her yne sınırsız kampanyası çıktı turkcell'de bu kampanyaya devam ederlerse o kampanya güme gider yani..

Bence çok mantıklı 120 paketim var bide bunu alsam bana yeterde artar..mesajda çok çekmiyorum haftada 2 gün abanırım mesaja ohh sağol turkcell
  • Ben almayı düşünüyorum ama şanslı günlerde arama yaptığımızda cayma bedelliden mi gider yoksa önceki gibi 2 gün bedava olayından mı? Bunu kesinleştirirsek alacağım.

Arkadaşlar daha ne bekliyorsunuz ki? Ayda 8 gün turkcellilerle konuşmak 11 lira, her yöne sınırsız konuşmak ise 66 lira (tam rakamı hatırlamıyorum böyle bir şey). Bunu beğenmeyen istediği operatörden istediği sınırsız tarifeyi alabilir.

66 her yöneye çok deniyor buna çok deniyor sizce bunu 5 liraya verseler kim sınırsız alır? Toplu alımlarda her zaman daha ucuz olur aldığın birimin maliyeti.

30 gün 66 Lira, günlük 2.2 Lira, (Her yöne)
    8 gün 11 Lira günlük 1.45 Lira (Sadece turkcellilerle)

Daha ne olmalı?

Oldu olacak herkese bedava versinler haftanın 7 gününü...
  • Bu madde nasıl,

Söz konusu kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen hatların tarifeleri değiştirilecek ve geçmiş kullanımları da yeni tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacak ve bu tarifeler ilgili hatların yeni tarifeleri olarak tanımlanacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

Bu madde nasıl,

Söz konusu kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen hatların tarifeleri değiştirilecek ve geçmiş kullanımları da yeni tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Bireysel hatların kullanımlarında "BizBize" tarifesinden, kurumsal hatların kullanımlarında "İşteTarife" tarifesinden yeniden ücretlenerek abonelere faturalandırılacak ve bu tarifeler ilgili hatların yeni tarifeleri olarak tanımlanacaktır.

yakında herkesi vodafona yollarlar böyle yaparlarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Ben almayı düşünüyorum ama şanslı günlerde arama yaptığımızda cayma bedelliden mi gider yoksa önceki gibi 2 gün bedava olayından mı? Bunu kesinleştirirsek alacağım.

Arkadaşlar daha ne bekliyorsunuz ki? Ayda 8 gün turkcellilerle konuşmak 11 lira, her yöne sınırsız konuşmak ise 66 lira (tam rakamı hatırlamıyorum böyle bir şey). Bunu beğenmeyen istediği operatörden istediği sınırsız tarifeyi alabilir.

66 her yöneye çok deniyor buna çok deniyor sizce bunu 5 liraya verseler kim sınırsız alır? Toplu alımlarda her zaman daha ucuz olur aldığın birimin maliyeti.

30 gün 66 Lira, günlük 2.2 Lira, (Her yöne)
    8 gün 11 Lira günlük 1.45 Lira (Sadece turkcellilerle)

Daha ne olmalı?

Oldu olacak herkese bedava versinler haftanın 7 gününü...

dostum bu kampanya daha öncede düzenlendi 2 defa ben bılıyorum kac kısı her yoneye gectı benım cevremde simdi kalkıp kim gecer deme ona bakarsan her yoneye gecen adam nıye alsın simdi bu paketı bu bir kampanya degıl ama dersen bu bir paket tarıfe oma lafım yok

• Bu kampanyadan hayır gelmez...Önce milleti alıştır,arkasından taahhüt al.Cayarsanız 40 lira ödersiniz de sonra da al sana ....
  • bir da benden olsun

• Turkcell'in böyle kampanyalar yapmasındaki en büyük sebeplerden biri de insanlara cep telefonuyla konuşma alışkanlığı kazandırmak.

Nasıl ki önce uyuşturucuya alıştırmak için uyuşturucuyu hediye ediyorlar sonra parayla satıyorlar; Turkcell de aynı şekilde önce bedava konuşturuyor sen konuşmaya alışıyorsun sonra da paralıya çeviriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Turkcell hep böyle hatalar yapıyor.

"Hiç bir operatörde olmayan" bir kampanya yapıyor. Milleti alıştırıyor. Sonra ya kampanyayı kaldırıyor (bkz. konbara) yada kampanyayı ücretli hale getiriyor. Sonra vay efendim turkcell'e ban ban ban.

Turkcell'de konbara kalmış, geç o zaman konbara veren/vermiş olan x operatöre. (tabi varsa) Turkcell'den başka 2 adet standart, 1 adet sanal mobil operatör var (şimdilik).

Turkcell'de iki gün bedava bitmiş, 2 gün bedava veren/vermiş olan başka bir operatör varsa ona geç. (tabi varsa)
    Bu turkcell hep böyle yapıyor, milleti alıştır sonra kampanyayı kaldır. Ban ban ban

Yani sadece turkcell yaptığı için ve daha önce ücretsiz olan bir kampanyayı paralıya çevirdiği için alkışlamak mı lazım? anlayamadım ben. Birde başka yerde varsa ona geç lafına da bitiyorum.

• arkadaşlar bende de 5 turkcell hat var hiç birini yapmıyorum tanıdıklarıma da yapmamalarını ısrarla söylüyorum belki turkcell iyisini yapar mesela ayda 64 saat zaman sınırı olmadan demi ya kocaman 1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.